Dodaj do ulubionych

"Miło" mieć usuwane wątki-jak tu nieść pomoc??

04.02.07, 21:20
Witam, zastanawia mnie jedno, jaki sens jest istnienia tego forum??Niedługo
całkiem zniknie skoro wyrzucacie wątki oddam to po co to forum??Nie rozumiem
też czemu usunięto mój wątek na dwukropek z odzieżą dla mam skoro tam nie ma
specjalnej rubryki oddam dla mamy, tylko jest dla dziecka a moje ciuszki są
właśnie dla mamy!!Poza tym jaka tu jest dyskryminacja, czy jeżeli zapytałabym
(jak jedna z forumowiczek) czy wypada oddać ciuszki dla mamy?? Dokładnie tak
brzmi post jednej z mam i nie został wyrzucony a dotyczy oddania również,
tyle że pościeli) więc co, ta pani jest bardziej znana przez co nie usuwacie
jej wątku?? Ja też mogę zadać pytanie czy wypada oddać ubrania dla mamy?? i
co wtedy??Pewnie usuniecie bo nie jestem znaną pomocniczkąsmile))To jest
drażniące , wiem że tu mogę liczyć na to że ubrania przyjmie mama naprawdę
potrzebująca a nie ktoś "obcy", ale widać ideą tego forum jest trzymać zasady
bez zbędnej pomocy z zewnątrz - smutne , ale prawdziwe sad(Wstyd tak robić sad(
Obserwuj wątek
    • lakie Re: "Miło" mieć usuwane wątki-jak tu nieść pomoc? 04.02.07, 21:30
      ja ogólnie uważam że ten dwukropek to jedna wielka bzdura, a to forum zeszło na psy od kiedy nie nazywa się "Oddam/Przyjmę" sad W poprzedniej formie spełniało swoje zadanie, w obecnej to jedno wielkie zamieszanie, usuwanie, przenoszenie...

Kasia
    • bystra2000 Re: "Miło" mieć usuwane wątki-jak tu nieść pomoc? 04.02.07, 21:30
      No i bardzo dobrze że napisałaś co Cię boli.
      Ja i inne osoby ,mające ochotę pomagać potrzebującym
      chcemy mieć pewność ,że ''rumunki'' nie mają tu
      wstępu i zamieszczane będą tylko sprawdzone posty !!!!
      pozdrawiam smilesmile
      • monjar6 Re: "Miło" mieć usuwane wątki-jak tu nieść pomoc? 04.02.07, 21:37
        Cieszę się, że rozumiecie istotę mojego wątku, dziękuję i pozdrawiam-Monika
        • bystra2000 Re: "Miło" mieć usuwane wątki-jak tu nieść pomoc? 04.02.07, 21:42
          Monia ,Ty rozumiesz ,ja rozumiem ale.....
          a wątku o bitym psie nie skasowano sad
          to chyba nie miejsce? choć lubię zwierzęta smile
          • monjar6 Re: "Miło" mieć usuwane wątki-jak tu nieść pomoc? 04.02.07, 22:49
            Ja rozumiem, większość rozumie..., ale co??Naprawdę istota tego forum jest mało
            zrozumiałasad(.Wątki chyba po prostu powinny się zaczynać: Poszukuję odbiorcy
            pomocy.....ubranek dla mamy lub kojca dla dziecka eeeech to bez sensu .Przykre
            jest to ,że naprawdę potrzebującym pomóc ciężko, stare wygi(przepraszam jak
            kogoś urażam) są tolerowane a nowe osoby tak atakowane, że nie mają szans:
            ((Znam pare osób z tego i nie tylko forum które były atakowane a są naprawdę
            potrzebujące, no ale wiadomo starzy użytkownicy zawsze mają racjęsad(Ja nigdy
            nie prosiłam i prosić nie będę, mam to szczęście w życiu, ale z chęcią podzielę
            się z innymi jak to robiłam nie raz i robić będę tylko chyba na tym forum się
            nie da:!!Zawsze wierzyłam, że co oddane dwa razy się zwróci, tyle że na
            dwukropku już to nie działa, piszą mamy którym oferuję pomoc w postaci bucików
            sportowych, i chcą fotki sad(Cały entuzjazm opada bo jak bym potrzebowała butów
            to nie ważne jak by wyglądały, ale cóż, na tym forum wcześniej znałam mamy
            które naprawdę były w potrzebie, teraz to już kicha na 102, i chyba będę
            zawoźić do domów dziecka itp.
            Acha, nie potrzeba też tyle moderatorów tego forum bo widać, że coraz mniej
            osób tu zagląda .
            • roxanna1336 Re: "Miło" mieć usuwane wątki-jak tu nieść pomoc? 04.02.07, 22:59
              Zapraszam na forum Oddam przyjme reaktywacja , jest tam milo i co najwazniejsze mozna otrzymac pomoc . Zapraszam tez osoby chętne do pomocy na to forum .
            • blu-velvet stara tolerowana tutaj wyga 04.02.07, 23:13
              tak-bardzo to miłe co napisałaś a skądże jakby ktoś śmiał poczuć się urażony....
              • monjar6 Śmieszne !! 04.02.07, 23:26
                Proszę bardzo oto jesteś właśnie przykładem obruszonej "Pani" z powodu postu !!
                Nie rozumiem, nie do Ciebie "piłam"(co to za slang??).Tylko do moderatorek,
                czemu takie wątki zostają a inne nie, ale Twój nick pamiętam już dłuuugo więc
                nie jesteś tu nowa.
                Urażona Ty??Jakaś kpina to chyba??Urażone to powiny być osoby które się tu na
                forum inwigiluje i zarzuca im mega zyski na innych forach i allegro sad(Żenada :
                ((
                • blu-velvet bez komentarza 04.02.07, 23:37
                  niestety nie ten poziom
                  • monjar6 Na pewno, bo i nie ten wiek !! 04.02.07, 23:40
                    J.W.
                    • blu-velvet popisz sobie,popisz 05.02.07, 00:16
                      do rana jeszcze masz trochę czasu a rano jak "wrócą" moderatorki Twój watek
                      zostanie wykasowany jako pierwszy
    • blu-velvet monjar6 04.02.07, 23:04
      witam
      to do mnie "piłaś"-ja umieściłam wątek dotyczący pościeli i nie poczuwam się
      tutaj jako osoba mniej czy bardziej znana albo mająca jakieś specjalne
      przywileje.Sądzę,że wątek właśnie dlatego nie został usuniety gdyż było to tylko
      pytania a nie forma-oddam-.Ponadto był on zamieszczony w kwestii informacji-ja
      sama nie chciałabym używanej poscieli dlatego sugerując się swoimi odczuciami i
      znając sytuację dziewczym z tego forum po prostu zapytałam.Inna sprawa,że dawno
      mnie nie było na tym forum i nie znam nowych zasad panujacych tutaj teraz.
      Osobiście poczułam sie urażona-to tyle.Sugeruję pytanie i pretensje skierować
      bazposrednio do maderatorek.
      • aurinko Re: monjar6 05.02.07, 01:05
        Przede wszystkim nie powinnaś się unosić. Na spokojnie i kulturalnie zawsze
        wszystko da się wyjaśnić.
        Ja też nie jestem tutaj długo, więcej czytałam i obserwowałam zanim
        zdecydowałam się cokolwiek napisać. Ale nie przyszłoby mi do głowy atakować tu
        kogokolwiek. Myślę, że trochę się zapędziłaś w swoich ocenach, zamiast po
        prostu poprosić o wyjaśnienie i poczekać na odpowiedź moderatorek. A tak - kto
        będzie chciała rozmawiać z osobą, która nawet nie potrafi/nie chce grzeczniej
        podejść do innych osób?
        • maria_rosa Re: dziewczyny 05.02.07, 07:43
          Nie tylko wam ciąży powyższa sytuacja, zapewniam.
          Niestety w tej sprawie nic poradzić nie mogę,przykro mi.

• monjar6 Re: dziewczyny 05.02.07, 09:11
            Dziękuję za odpowiedź, koniec tematu z mojej strony, pozdrawiam-Monika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka