muszka_tse_tse 01.08.03, 22:43 Mam ich baaaaardzo dużo."Mamo, to ja" "Dziecko",itp. Całość waży parę kilo więc odbiór tylko osobisty. Mieszkam w Gdańsku.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewazeler Re: Gazety o dzieciach-oddam 02.08.03, 15:11 Zbieram te gazety i pytam czy jest możliwość wysłania wybranych numerów ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewazeler Re: Gazety o dzieciach-oddam 02.08.03, 17:54 Brakuje mi następujących numerów czasopism :" Mamo , to ja " nr 10/2002. " Dziecko " 10/2001. " Twoje dziecko " nr 11, 12/2002. " Rodzice " 3,8,11/2002 . Proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_tse_tse Re: Gazety o dzieciach-oddam 03.08.03, 14:37 Witaj Ewo. Myślę,że znajdę te numery dla Ciebie, chętnie je wyślę, więc proszę o adres. A czy pokryjesz koszt listu, bo niestety gazetki trochę ważą? Pozdrawiam i zapraszam chętnych po inne gazetki, mam ich jeszcze sporo. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
ewazeler Re: Gazety o dzieciach-oddam 03.08.03, 22:50 Cześć Moniko ! Dziekuję za odpowiedź. Sprawdź proszę czy Masz podane przeze mnie numery czasopism. Jeżeli Możesz podaj mi koszt przesyłki , który pokryję.Tylko chciałabym to zrobić przez przelew na konto. Tak byłoby dla mnie taniej - oczywiście jeżeli się zgodzisz. Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_tse_tse Re: Gazety o dzieciach-oddam 04.08.03, 16:16 Dzisiaj wyszukam obiecane gazetki, jeśli je znajdę to dam Ci znać co dalej. Czekaj na odpowiedź ode mnie. Pozdrawiam.Monika Odpowiedz Link Zgłoś
ewazeler Re: Gazety o dzieciach-oddam 06.08.03, 09:31 Proszę o wiadomość w sprawie gazet. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_tse_tse Re: Gazety o dzieciach-oddam 06.08.03, 12:33 Witaj Ewo! Od dzisiaj mam urlop i napewno napiszę dziś odpowiedź w sprawie gazetek. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
maja252 Re: Gazety o dzieciach-oddam 06.08.03, 13:13 witaj!!! Ja jestem z gdańska i chetnie wezme od ciebie te gazetki które zostaną ...troche mi sie nudzi wieczorami wiec chetnie odświeże dzieciowe sprawy zwłaszcza że brzusio rośnie ...chetnie wezmę od ciebie też te butelki jeśli to jeszcze aktualne ...wanienke dostałam wiec nie jest mi potrzebna..a butalki przydadza sie dla mojego maluszka ...opisz prosze na cdmajka@wp.pl jesli to wszystko jest jeszcze aktualne pozdrawiam Maja Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_tse_tse Re: Gazety o dzieciach-oddam 06.08.03, 22:39 Znalazłam: "Twoje dziecko" 12/2002, "Rodzice" 11/2002 i 8/2002, a także "Mamo,to ja" 10/2002 Daj mi swój adres to zaraz Ci je wyślę.Może zapakuję je do koperty i zaznaczę, że Ty zapłacisz za przesyłkę.To nie będzie dużo kosztowało, a tak chyba będzie najprościej. Pozdrawiam. Do Mai: Buteleczki zostały mi chyba 2, gazetek też mam kilka więc jeśli masz ochotę, to możemy się spotkać i Ci je przyniosę.Mam teraz urlop i dużo czasu ) Odpowiedz Link Zgłoś
ewazeler Re: Gazety o dzieciach-oddam 07.08.03, 11:07 Podaję swój adres: ewa zeler al.J.piłsudskiego 56/32 43-609 Jaworzno bardzo dziekuję i pozdrawiam.,Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ewazeler Re: Gazety o dzieciach-oddam 14.08.03, 14:15 Czy gazetki dla mnie zostały wysłane ? Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_tse_tse Re: Gazety o dzieciach-oddam 14.08.03, 21:12 Gazetki wysłane, bez problemu powinny szybciutko dotrzeć do Ciebie.Pozdrawiam. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
ewazeler Re: Gazety o dzieciach-oddam 18.08.03, 18:50 Bardzo dziękuję za gazetki !!!!! Dzisiaj przyszły. Jeszcze raz bardzo dziękuje i pozdrawiam.Ewa Odpowiedz Link Zgłoś