kacha222 21.08.03, 14:18 od 0 do 18kg, troszkę zniszczony, bo używany!! Oddam za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aina80_80 Re: KRAKÓW - oddam fotelik samochodowy 21.08.03, 20:13 Witaj! Ja bardzo chętnie przyjęłabym fotelik dla mojego synka. NIestety nie stac mnie na zakup fotelika a muszę często jeździć z Małym do lekarza dość daleko. Jeśli to jeszcze aktualne to proszę odpisz. Pozdrawiam Ania mama Kacperka Odpowiedz Link Zgłoś
kacha222 Re: KRAKÓW - oddam fotelik samochodowy 22.08.03, 07:05 jest aktualne!! fotelik chce oddać mój kolega z pracy, napis zna mojego priva (arkasia@poczta.onet.pl) to Was jakoś umówię pozdrawiam jak synek??? ile ma?? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkad Re: KRAKÓW - oddam fotelik samochodowy 22.08.03, 15:10 Hej! Czy Twoje ogloszenie jest aktualne? Tymek sie nie miesci juz w swoim... Czekam, magdalenka Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_mama Re: KRAKÓW - oddam fotelik samochodowy 25.08.03, 07:13 napisz do mnie, fotelik jest już do odebrania, tak jak się umawiałysmy arkasia@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś