samotna2009 17.03.09, 17:51 Witam. Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci: 2-latka chłopiec i 4 latka dziewczynka-jestem samotna matka - i nie stać mnie koszt przesyłki i jest mi ciezko . pozdrawiam..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bystra2000 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 17.03.09, 17:55 Takie czasy ,wszystkim ciężko . Przekonaj mnie ,że jest Ci ciężej niż innym Odpowiedz Link Zgłoś
kogosia Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 17.03.09, 17:59 I podaj rozmiar jakie noszą dzieci oraz gdzie mieszkasz Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 17.03.09, 19:59 roz 110-116-122 jestem z skawica woj.małopolskie Odpowiedz Link Zgłoś
de_la_hoya Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 19.03.09, 12:26 ogromne te dzieci masz... Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 17.03.09, 19:55 Dwukropek polecam. A jesli potrzebujesz bardziej zorganizowanej pomocy, to trzeba coś o sobie bliżej napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 08:14 Bardzo proszę o wsparcie jeżeli ktoś ma ubranka do oddania i nie są mu potrebne to niech ma pewność, żę u mnie nie będą leżeć niepotrzebne. e-mailamotna2009@gazeta.pl Kontakt dlakacperka@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 08:19 to jest moj email: samotna2009@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
best.gepcia Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 09:43 Proszę o adres na priv Odpowiedz Link Zgłoś
best.gepcia Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 10:33 Samotna2009 i majka0791 to ta sama osoba, przesłałam jej paczki, pisała wcześniej o rodzinie wielodzietnej, teraz, że jest samotną matką. Mam wszystko w poczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
shalea Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 10:50 best.gepcia napisała: > Samotna2009 i majka0791 to ta sama osoba, przesłałam jej paczki, pisała > wcześniej o rodzinie wielodzietnej, teraz, że jest samotną matką. Mam wszystko > w > poczcie. Ja też wysłałam paczkę do majki, pisała że ma 6 dzieci. Best.gepcia napisałam do Ciebie na priv, jeśli możesz to odpowiedz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
best.gepcia Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 10:52 Już Ci odpisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ach41 Do bj32 18.03.09, 10:56 Bj32, czy można sprawdzić IP obydwu nicków? Na forum Oddam przyjmę reaktywacja majka0791 pojawiła się kilka razy. Dostałam na priv sygnał o pewnych niejasnościach - na moim forum pisała, że ma 6 dzieci. Na innym forum, że 5 dzieci: www.oddamzadarmo.eu/?oddamzadarmo/komentarze/odkurzacz_ann77_vp_pl_09_02_03/0#comm Napisałam do majka0791 pytanie o jej sytuację, w odpowiedzi dostałam maila, że ma 6 dzieci, najstarsza córka nie jest już na jej utrzymaniu; podała mi 2 telefony do opieki społecznej, tyle że obydwa ciągle albo zajęte albo nikt nie odbiera Majka0791, czy to twoje konto na allegro? allegro.pl/show_user.php?search=smyrak91@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kogosia Re: Do bj32 18.03.09, 11:04 kiedys pisałam z kims o e-mailu smyrak. Mam jej adres. Prosiła o żywnośc dla dzieci najpierw miałam coś wysłac ale potem poprosiłam o numer konta by wysłac pewna kwotę i ta osoba napisała, że pieniędzy nie przyjmie i juz się do mnie nie odezwała więcej Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Do bj32 18.03.09, 21:45 Dwie różne osoby raczej. Prawie na pewno. Nawet sobie sprawdziłam z Fredzią vel 3pomoc - też się nie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
best.gepcia Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 11:12 Napisałam ten kobiecie, że kłamie w odpowiedzi dostałam maila o takiej treści : witam tu pani agata i pomagam ludziom i chciałam pomuc Marysiu. Kamila co zrejstrowała sie na grupawsparcia i możesz mi powiedziesz wiezej o niej Od razu analfabetyzm się włącza, choć wcześniej pisała poprawnie. Nic z tego nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 11:13 witam chcem pomóc Marysiu. Kamila co zrejstrowała sie na grupawsparcia www.wsparcia.wxv.pl/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
best.gepcia Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 11:22 Chcesz pomóc i nie wiesz ile ma dzieci. Pisała mi, że najmłdosze to dziewczynki i że ma 6 dzieci. Takie bajki to wiesz gdzie można wsadzić Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 11:25 ja mam na imie agata i admin grupawsparcia i chciałabym jej pomóc ale widzie co ty pisze zarejestrować się na grupawsparcia może powiedz jak ona jest ....odp i zapraszam na forum: www.wsparcia.wxv.pl/index.htm ... Odpowiedz Link Zgłoś
majka0791 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 18:33 ludzie brońcie się,nie dajcie się wciągnąć na to forum,bo będziecie płakać tak jak ja Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz ja mam na imie agata i admin grupawsparcia i chciałabym jej pomóc ale widzie co ty pisze zarejestrować się na grupawsparcia może powiedz jak ona jest ....odp i zapraszam na forum: www.wsparcia.wxv.pl/index.htm ... Może zacznę od początku,ta kobieta o imieniu Agata ,ma kilka osób u siebie ,werbuje jak tylko może,wcześniej była administratorką dużo miłości wiele pytań,czy coś takiego,a teraz ma grupe wsparcia,ona osobiście mnie zaprosiła do grupy wsparcia napisałam do niej w jakim wieku mam dzieci,już wcześniej obiecała pomoc na dużo szczęścia miłości..,ale nic nie dostałam,wczoraj mi podobno wysłała paczkę,ale myślę,że też nic nie dostanę,chce prowadzić forum za wszelką cenę,nawet podała mi nr.tel.do niej dzwoniłam i płakałam,pytałam jej czy to jej forum jest dla samotnych matek,ona powiedziała,że nie i zapraszała do pisania na jej forum,a póżniej odkryłam,że ona takie chistorie o mnie wypisuje na e dziecko,wcześniej zastanawiałam się czemu wspaniała kobieta Kamilka nazwała mnie oszustką,teraz już wiem jak poczytałam,a przed chwilą dostałam od p,Agaty z grupy wsparcia esemesa hej tu agatkaz grupy wsparcia dostaniesz pomoc od pani anity,tylko ona chce kontakt z tobą,moge twój nr.telefonu podać,chciałabym,żebyś na forum napisała swoją historie,zaś chce wciągnąć mnie w swoje gierki Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 22:04 Czy ktoś wie, co to za cyrk?: "best.gepcia 18.03.09, 16:26 Napisałam ten kobiecie, że kłamie w odpowiedzi dostałam maila o takiej treści : witam tu pani agata i pomagam ludziom i chciałam pomuc Marysiu. Kamila co zrejstrowała sie na grupawsparcia i możesz mi powiedziesz wiezej o niej Od razu analfabetyzm się włącza, choć wcześniej pisała poprawnie. Nic z tego nie rozumiem Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci samotna2009 18.03.09, 16:29 witam chcem pomóc Marysiu. Kamila co zrejstrowała sie na grupawsparcia" I to: "samotna2009 16.03.09, 22:08 Bardzo proszę o wsparcie jeżeli ktoś ma ubranka do oddania i nie są mu potrebne to niech ma pewność, żę u mnie nie będą leżeć niepotrzebne. Oraz to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=569&w=92871409&a=92871409 Córcia, nudzisz się? Idź na kurs garncarstwa. Poszukaj pracy. Paulinkę oddaj do żłobka czy przedszkola. Załóż jej tatusiowi sprawe o alimenty. Rozbierz się i ciuchów pilnuj... Cokolwiek! Bylebyś przestała brednie na forum pisać i dobrym ludziom nerwy szarpać. e-mailamotna2009@gazeta.pl Kontakt dlakacperka@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
best.gepcia Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 11:32 admin i polskiego nie umie. To posłuchać mnie, mam cię głęboko w ..... Ja wiedzieć, że to ty majka0791. Ty być wilka oszustka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 15:12 best.gepcia napisała: > admin i polskiego nie umie. To posłuchać mnie, mam cię głęboko w ..... Ja > wiedzieć, że to ty majka0791. Ty być wilka oszustka!!! Rozmawiałam przez kom z panią maria płakała że nie jest oszustka Bardzo proszę o wsparcie dla Maria Smyrak jeżeli ktoś ma ubranka do oddania i nie są mu potrzebne. Adres wysle na email- samotna2009@gazeta.pl pozdrawiam agatka.... Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-pingu35 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 16:05 ja tez rozmawialam kiedys z ta osoba. pisala ze najmlodsza corka ma anemie. mialam wyslac paczke ale nieoczekiwanie pojawily sie klopty u mnie i nie moglam. ta osoba dosc czesto pisze prosby o pomoc na dwukropku, na za0, jest zalogowana na graty z chaty. Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-pingu35 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 16:06 chodzi mi o osobe o nicku majka i mailu smyrak.... Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 16:22 Dziewczyny ja z maria rozmawiałam przez kom i płacze.... Chcę pomóc dla koleżanki bardzo proszę o wsparcie dla Maria Smyrak jeżeli ktoś ma ubranka do oddania i nie są mu potrzebne. ubranka dla dzieci: 2-latka chłopiec i 4 latka dziewczynka. Adres wysle na email- samotna2009@gazeta.pl pozdrawiam agatka.... Zapraszamy na grupawsparcia.pl- www.wsparcia.wxv.pl/portal.php? sid=9e9fd3d2adc90ccccb27a1dabb3ed8bd Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-pingu35 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 16:27 nic nie rozumiem. samotna jakos dziwnie piszesz...w kazdym watku to samo praktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Best.gepcia 18.03.09, 21:57 Miarkuj się. Dolegliwości Twoich jelit nikogo nie obchodzą, ale styl i owszem. Panie nie są raczej jedną osobą... Nie ma przesłanek ku temu twierdzeniu. Masz dowody? Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-pingu35 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 16:21 pamietam ze prosila o zywnosc z konczaca sie data waznosci wiec moze rzeczywiscie potrzebuje pomocy tylko nie jest do konca szczera. nie wiem. hmm Odpowiedz Link Zgłoś
shalea odnośnie M.Smyrak 18.03.09, 17:16 Ja wysłałam niedawno paczkę z pomocą dla Pani Smyrak i jej rodziny, więc po tej całej akcji z "samotną" napisałam maila z prośbą o wyjaśnienia. Kobieta jest załamana tą całą sytuacją, podała mi numer do pomocy społecznej, gdzie znają sytuację jej rodziny, jutro postaram się zadzwonić. Napisała że naprawdę ma 6 dzieci (tylko najstarsza córka już chyba wybyła z domu) i mają bardzo ciężką sytuację finansową. Nie ma natomiast dziewczynki i chłopca w wieku 2 i 4 lata, bo najmłodzsza trójka to same dziewczynki (7,5 i 3 lata). Ja jej wierzę. Nie wiem natomiast co ma na celu "samotna" powołując się na jej rzekome prośby o ubranka a nawet podając jej adres. Mam nadzieję, że to się jakoś wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
majka0791 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 17:11 chcę się bronić ,ja takiego ogłoszenia nie zamieszczałam o tej treści i nie mam takiego niku,nawet dzieci nie mam w tym wiekuAutor: samotna2009 17.03.09, 17:51 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Witam. Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci: 2-latka chłopiec i 4 latka dziewczynka-jestem samotna matka - i nie stać mnie koszt przesyłki i jest mi ciezko . pozdrawiam..... Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-pingu35 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 17:32 w takim razie samotna 2009 bez pani zgody podaje pani dane. Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 18:08 chcę jej pomóc i sama mi napisała to ja pytam sie ludzi..o pomoc jej.pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 18:17 chce jej pomóc i sama mi napisała to ja pytam się ludzi..o pomoc jej.pozdrawiam...tak mi napisała bede bardzo wdzieczna,jesli pani znajdzie na 3,5 i7 letnie córki,bo na pozostałe dzieci to juz bardzo duże rozmiary jak na dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
roxanna1336 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 18:28 Samotna co Ty pleciesz czytać się tego nie da , nie rozumiem o co tu chodzi . Ja tez wysłałam paczkę z pomocą dla Pani Smyrak o nicku z oddam przyjmę majka0791. Nie załamujcie mnie ,że to ktoś nie warty zaufania ( Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 18:43 Napisała do mnie PW jak chcesz to jest jej numer kom....887782426... Odpowiedz Link Zgłoś
shalea Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 18:43 Roxanna myślę że Pani Smyrak jest w porządku: podała swój adres, numer telefonu i kontakt do opieki społecznej. Jeśli ktoś jest oszustem raczej się tak nie odkrywa. Natomiast samotna 2009 ma za przeproszeniem coś z głową. Pisze jakieś bzdury, rzeczywiście trudno zrozumieć o co jej chodzi, bo raczej nie o pomoc M.Smyrak. Odpowiedz Link Zgłoś
majka0791 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 19:00 do samotna,na siłę werbujesz ludzi na swoje forum,wypisujesz bzdury,mnie zrobiłaś samotną matką,dzieci i płeć się nie zgadza,przez ciebie mam miano oszustki jeszcze masz czelnoś ć prosić,żebym opisała na twoim forum swoją historię,przez ciebie straciłam zaufanie i przyjażń Kamilki Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 19:03 Pisze o pomoc dla pani M.Smyrak.chce jej pomóc.Pozdrawiam ...pa Odpowiedz Link Zgłoś
jaka-ja jak to rozumiec ze samotna..i majka..to ta sama 18.03.09, 19:12 osoba?? i teraz tak sobie konwersują w tym watku?? tzn sama ze sobą? chore to jakies czy co?... i dlaczego samotna2009 czasem jest analfabetka a czasem nie? normalnie żal jak to się czyta..... Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-pingu35 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 19:13 Pani Mariomoim zdaniem samotna nie jestv w poelni normalna osoba. ze sposobu w jaki odpisuje wnioskuje ze albo robi sobie jaja jakas gowniara( przepraszam za wyrazenie) albo nie czyta co kto pisze pod tym watkiem i odpisuje w kolko to samo. przykro mi ze sa takie osoby bo szczerze przyznam ze przez nia sprawa wydala mi sie podejrzana. przepraszam pania. teraz juz wszystko rozumiem. wczesniejsze forum ktore miala samotna skopiowala podobno nawzor pomoc wsparcie ktorego moderatorem jest renet. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-pingu35 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 19:20 przed chwila zauwazylam ze moderator tamtego forum oglasza sie na dwukropku i ma nick dzieci2009 wiec samotna chyba nie jest tym moderatorem za ktorego sie podaje. kurcze moze jestem zbyt podejrzliwa albo sie pomylilam. poprawcie mnie jesli sie myle kim wiec jest ta samotna 2009?? Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 19:48 Są bardzo mili chętnie pomagają na forum grupawsparcia ja tylko chciałam pomóc jej ale nie tylko tu tak pisze o pomoc ubranka tez na idnach forum sama mi muwila .Mialam jej wysłać paczkę ale oddam ubranka co dostałam ...Żegnam was i maria pa Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-mamarysia Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 19:48 Marysiu mam nadzieję, że to przeczytasz jeszcze dziś. Cała sprawa jest dla mnie o tym przykra bo jak sama mówiłaś dużo Ci pomogłam. Mam przygotowaną paczkę dla Ciebie, i o ile sprawa się dzisiaj wyjaśni to prześlę Ci. Bardzo zabolało mnie to, że piszesz - do końca nie wiem czy to Ty - że masz 6 dzieci, gdzieś indziej, że 5, a teraz, że jesteś samotną matką 2 dzieci. Mam nadzieję, że Blanka (admin) sprawdzi IP dwóch nicków i da nam znać. PS. Blanka nie mam gg, konto skarbus też usunęłam. Proszę odezwij się na priv. Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
majka0791 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 21:06 do samotna ,przestań pisać mi esemesy to już czwarty w ciągu dzisiejszego wieczoru,przeczytaj sobie po koleji co za bzdury wypisujesz,sama sobie przeczysz, przecież mi już podobno paczkę wysłałaś,a teraz piszesz,że mi nie wyślesz,to już miała być druga paczka dla mnie ,a których nie widziałam,wcześniej przecież miałaś inne forum założone dużo miłości,szczęścia czy jakoś tak,teraz założyłaś następne ,werbujesz ludzi jak tylko możesz,przed chwilą zaś napisałaś esemesa,że mnie wyrzuciłaś z swojego forum,całe szczęście,bo moja noga by tam już nigdy nie postąpiła,a jeszcze wcześniej zachęcałaś mnie abym opisała swoją historię na twoim forum grupa wsparcia,przez ciebie musiałam zażyć tabletki uspakające,jeszcze jedno samotna to oszustka,która podszyła się po demnie Odpowiedz Link Zgłoś
majka0791 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 21:42 Autor: samotna2009 17.03.09, 17:51 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Witam. Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci: 2-latka chłopiec i 4 latka dziewczynka-jestem samotna matka - i nie stać mnie koszt przesyłki i jest mi ciezko . pozdrawiam..... Bardzo prosze o sprawdzenie tej osoby,podszyła sie podemnie i wypisuje bzdury na mój temat,ja dzieci nie mam w tym wieku i nie jestem samotna,bo mam męża,przez nią zostałam oszustką,pozakładała rużne forum ,najpierw miała forum dużo szczęścia,miłości-tak jakoś,a teraz werbuje ludzi na nowo założone pomoc wsparcie,prosze o sprawdzenie,bo przez nią zostałam na e dziecko oszustką Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 18.03.09, 22:19 ja tylko chcialam tobie pomoc a ty tak dziękujesz. na forum jestes zaplokowana za to że sama oszukujesz nawet brawy nie powiesz tu. pa...Zegnam was ... Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 19.03.09, 09:40 samotna2009 napisała: > ja tylko chcialam tobie pomoc a ty tak dziękujesz. > na forum jestes zaplokowana za to że sama oszukujesz nawet brawy nie > powiesz tu. pa...Zegnam was ... żegnaj, żegnaj bo już oczopląsu od twoich wypocin dostaje Odpowiedz Link Zgłoś
majka0791 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 19.03.09, 10:51 wczoraj ci juz powiedziałam,że moja noga nie wstąpi na twoje forum,na siłe werbujesz ludzi,piszesz nie prawdę,podszywasz sie pod nich, Odpowiedz Link Zgłoś
best.gepcia Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 19.03.09, 09:34 Samotna2009 daj mi spokój kobieto i tak namieszałaś porządnie. Obwiniałam niesłusznie biedną kobietę tylko przez to, że podajesz się za innych ludzi. Nie masz swojego życia, że chcesz uszczęśliwiać innych podając się za kogoś innego? Bj32 best.gepcia stworzona została tylko na potrzeby sprawdzenia tej osoby. Pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
majka0791 prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 10:19 prosze pomóżcie,ta kobieta,Agata z forum grupa wsparcia jest chyba psychicznie chora,czy ktoś może mi pomóc,ja się zaczynam jej bać,wciąż mnie prześladuje,przedtem podawała się za samotna2009,a teraz jasama3,zrubcie coś z tym,prosze Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-pingu35 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 10:26 a dlaczego pani twiedzi ze podaje sie za jasama3?? Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-pingu35 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 10:27 przeciez jasama3 ma swoja wizytowke i jest chyba na tym forum juz jakis czas. sama jestem krotko ale tak mi sie wydaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
majka0791 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 10:37 przecież ta kobieta wczoraj wypisywała esemesy do mnie ,że mam opowiedzieć swoją historię na jej forum grupy wsparcia,takie same błędy popełnia pisząc esemesy do mnie,z tymi błedami pisała jako samotna2009,teraz jako jasama3 i dentyczne błedy popełnia i dalej dowodzi z tym swoim fauszywym naciąganym forum Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 10:34 ja się nie prześladuje i daj mi spokoj sama mi napisała o pomoc dzieci na pw nie tylko mi tak napisała a tylko powiedziałam że się spytam ludzi . Moja potrzeba pomagania innym ludziom.... pozdrawiam i pa pa.... Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-pingu35 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 10:41 ale nie moze pani bezpodstawnie oskarzac jasama3 tylko dlatego ze styl pisania niby jest podobny (moim zdaniem nie jest)... Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 11:04 nie popełniłam błędów w swoim poście, chyba że zamiast "ę" napisałam "e" Odpowiedz Link Zgłoś
majka0791 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 10:44 powiedz wreszcie kim jesteś,samotną2009 podająca sie za mnie,czy jasama3,a może administratorką twojej grupy wsparcia Agatą,jeszcze jedno pytanie ile kobiet oszukałaś podając się za nie,może nie tylko mnie,bo przecież wcześniej byłaś administratorem grupy dużo szczęści miłości wiele pytań-co tam zaś narozrabiałaś Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 10:56 jestem admin agata nie jestem maja i nie jestem jasama3 ... Mam nowy forum grupawsparcia bo musiałam nazwę zmienić bo niektórzy maja pretensje o forum... Ja tylko chciałem pomóc mamie mari bo ja mam dobre serce .pozdrawiam wszystkich.papapapa Odpowiedz Link Zgłoś
majka0791 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 11:02 pod nikiem maja,tocie chyba nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
majka0791 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 11:31 jasama2009, p. agato,jeszcze sie zastanawiam,że raz piszesz w miarę normalnie,a drugi raz z takimi błędami,że moja córka w pierwszej klasie lepiej pisze,zastanawiam się jak to jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
majka0791 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 11:00 dlaczego agato,samotna2009,jasama3,zamilkłas,nie odpisujesz,już nie wiem z kim pisze,już nie wymyślaj następnego niku, Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 11:20 ja ma tylko nik samotna2009 ja nie mam nic do ciebie maja... szkoda że nie mówisz prawdę.Chcesz że by Tobie ludzie uwierzyli a na moim forum piszec co idnego a tu też piszec co innego .... Już sama nie wiem co mam myśleć pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 11:01 majka0791 napisała: > prosze pomóżcie,ta kobieta,Agata z forum grupa wsparcia jest chyba > psychicznie chora,czy ktoś może mi pomóc,ja się zaczynam jej > bać,wciąż mnie prześladuje,przedtem podawała się za samotna2009,a > teraz jasama3,zrubcie coś z tym,prosze majka mój post był do samotnej a nie do ciebie i żądam od ciebie przeprosin i usunięcia twojego posta bo nie jestem samotna2009 popadasz w paranoje Odpowiedz Link Zgłoś
majka0791 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 11:14 Boże to jakaś paranoja,ja już zachwilę zwaryjuję,najpierw samotną przypisali mnie co nie jest prawdą,samotna to jest p agata z grupy wsparcia,przepraszam jeśli panią uraziłam,ale myślałm ,że to ta sama osoba,jasama3 dlaczego mi piszesz o wystąpienie na jakimś forum,mogę napisać,ale nie na grupie wsparcia,a mnie kto przeprosi za podszywanie się za mnie Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 11:22 majka0791 napisała: jasama3 dlaczego mi piszesz o wystąpienie na jakimś forum,mogę > napisać,ale nie na grupie wsparcia Niby GDZIE ja coś takiego napisałam ?!? Odpowiedz Link Zgłoś
majka0791 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 11:39 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz a jak mam rozumieć to;przecież tu piszesz o forum > ja tylko chcialam tobie pomoc a ty tak dziękujesz. > na forum jestes zaplokowana za to że sama oszukujesz nawet brawy nie > powiesz tu. pa...Zegnam was ... żegnaj, żegnaj bo już oczopląsu od twoich wypocin dostaje Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 11:47 majka0791 ty nawet nie wiesz co to jest opcja cytowania ja cytowałam wypowiedz samotnej.. nie wiem czy taka prosta czy głupia z ciebie kobieta.. nie życzę sobie abyś kłamała, że ja i samotna jesteśmy tą samą osobą bo napiszę na ciebie skargę do administratora nie wprowadzaj zamętu.. Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Bj32 19.03.09, 13:28 Watek zrobil sie hmmm... materialem dla studentow psychiatrii wiec moze go wyciac w pien? Pozdrawiam ~ foretka ~ mama Natalki (30.11.2008) i Paulinki (13.09.2004) Zakątek Szczecińskich MaM! 1% dla Mateusza! Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 11:26 majka0791 napisała: > Boże to jakaś paranoja,ja już zachwilę zwaryjuję,najpierw samotną > przypisali mnie co nie jest prawdą,samotna to jest p agata z grupy > wsparcia,przepraszam jeśli panią uraziłam,ale myślałm ,że to ta sama > osoba,jasama3 dlaczego mi piszesz o wystąpienie na jakimś forum,mogę > napisać,ale nie na grupie wsparcia,a mnie kto przeprosi za > podszywanie się za mnie Maja ja tylko pytałam ludzi o pomoc tobie i jak napisali do mnie do ja wysłałam do ciebie że by tobą pomogli bo ja mam malutka córeczke ...pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-pingu35 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 11:50 TEN CALY WATEK TO JAKAS PARANOJA. W glowie sie to wszystko nie miesci., Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 11:53 drugi-pingu35 napisała: > TEN CALY WATEK TO JAKAS PARANOJA. > W glowie sie to wszystko nie miesci., taa czekam na moderatora pewnie zrobi porządeczek Odpowiedz Link Zgłoś
agata1979-fr Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 12:07 Dziewczyny ) Przepraszam ale uśmiałam się do łez....Przeczytałam cały wątek od początku - można by jakąś powieść detektywistyczno-komediową napisać...W głowie się nie mieści ,że ludzie potrafią podszywać się pod innych i do tego jeszcze tak kłamać i zmyślać !! Z wypowiedzi samotna2009 wnioskuję ,iż Polką nie jest lub też zakończyła edukację szkolną na wczesnej podstawówce...jej teksty powalają z nóg...Żal w tym wszystkim osób ,którym narobiła kłopotów i nadszarpnęła opinię !! Pozdrawiam serdecznie i wierzę jednocześnie ,że istnieją ludzie uczciwi ,którym warto pomagać !! Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 12:37 Boże to jak mam pomagasz jak ktos chce pomocy jak ja chciałam pomoc a teraz maja mi tak dziekuje zegnam bo to nie ma sensu a teraz mają cię broni od wszystkiego..pa Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 12:42 Majka, z całym szacunkiem dla Ciebie- ale czy nie powinnaś zwrócić się się po pomoc do specjalisty???? Rozumiem- nerwy, bo jakaś babka wkręciła Cię w coś. Ale nie jestem w stanie wyobrazić sobie, co działoby się w Twojej głowie, gdyby naprawdę spotkało Cię prawdziwe nieszczęście. Kobieto, przecież Ty jesteś o krok od obłędu z powodu takiej pierdoły! Osobę o nicku jasama3 znam od kilku lat, również z innych for i wierz mi, jest ostatnią osobą, której chciałoby się bawić w jakiekolwiek mataczenie na forach. Zdziwiona jestem jak w ogóle połączyłaś ją z tą samotna2009??? Odpowiedz Link Zgłoś
asiac_23 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 13:18 Dziewczyny, spokojnie, po pierwsze: znam Panią Marię ze Skawicy osobiście od kilku miesięcy - jest na 100% OK!!!! Sama jej kiedyś pomogłam!!! po drugie: samotna jest chyba naprawdę samotna - nudzi jej się i dlatego wprowadza zamęt w życiu innych, dobrych, lecz biednych i prostych osób, po trzecie: wiem czemu Pani Maria (majka) pomyliła obie Panie samotną z jasama3 - w jednym poście jasama3 skopiowała wypowiedź samotnej i Pani Maria mogła nie doczytać z tych nerwów do końca i się pomylić... po czwarte: uważam, że wykorzystywanie danych ( wszystkich danych) Pani Marii przez samotną powinno zostać zgłoszone na policji - tak nawet poradziłam Pani Marii!!! Po piąte: ŻAL MI PANI MARII!!!!! została tak wkręcona w jakieś "badziewie", że naprawdę nie chciałabym być na jej miejscu!!! WSPÓŁCZUJĘ PANI MARIO!!! Aha, i ostatnie: samotna - może najpierw skończ szkołę, a później się wypowiadaj, ok?? już naprawdę trzeba się nagłowić, aby odczytać o co chodzi w Twoich wypowiedziach... POZDRAWIAM WSZYSTKICH NORMALNYCH!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 13:27 nerwy nerwami ale to nie usprawiedliwia tej pani marii do rzucania nieprawdziwych oskarżeń i skoro pani uważa, że sprawą dla policji jest wykorzystywanie danych to teoretycznie za zniesławienie też jest paragraf Odpowiedz Link Zgłoś
asiac_23 Re: prosze wszystkich o pomoc 19.03.09, 13:42 No oczywiście - rozumiem Pani zbulwersowanie, też bym na pewno była wściekła, jakby ktoś mnie zniesławił i do tego pomylił z taką akurat osobą Absolutnie jestem za tym, że powinna być Pani przeproszona przez Panią Marię, a znając tą Panią, to zapewne przeprosi Pozdrawiam Panią serdecznie i przykro mi, że tak wszystko się ułożyło Asia Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: Chetnie przyjmę ubranka dla dzieci 19.03.09, 15:37 ja nie wiesz straciłam zaufanie do Marii .... pani maria napisała do nas a potem wysłała do użytkowników na pw o pomoc dzieci. o dzieci że pani ma 1 dziewczynke i chłopca potem że ma pani dzieci 3 5 6 7 Ja tylko chciałam pomóc mamie marie pytałam sie wielu ludzi konakt chcieli z mari. napisała jedna osoba tak na mel:best allegro.pl/show_us...ak91@interia.pl bardzo prosze o odkurzacz,mam 5 dzieci,nie posiadamy odkurzacza,chodniki i wersalki odkurzam zdartą szczotką,przy tak licznej gromadce mogę pomażyć o nowym odkurzaczu,żyjemy bardzo skromnie,jestem w stanie pokryć koszt wysyłki,mieszkam w małopolsce,ślicznie prosze kontakt; smyrak91@interia.pl">smyrak91@interia.pl Pozdrawiam .Mam nadzieję że będzie dobrze tu na e-mamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-pingu35 samotna 19.03.09, 15:49 samotna czy ty jestes polka?? odpowiedz prosze. to wiele by wyjasnilo... Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: samotna 19.03.09, 16:01 drugi-pingu35 napisała: > samotna czy ty jestes polka?? > odpowiedz prosze. to wiele by wyjasnilo... tak jestem polką mam taki mały problem z pisaniem . pozdrawiam co to mari ja juszcz nie pomogę straciłam zaufanie do niej a my nie chcemy oszustów na forum:Grupawsparcia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-pingu35 Re: samotna 19.03.09, 16:03 ok. nie rozumiem tylko jednego....kto w takim razie oglasza twoje forum pod nickiem dzieci2009? drugi moderator?... czy napewno jestes tym za kogo sie podajesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: samotna 19.03.09, 16:25 drugi-pingu35 napisała: > ok. nie rozumiem tylko jednego....kto w takim razie oglasza twoje > forum pod nickiem dzieci2009? > drugi moderator?... > czy napewno jestes tym za kogo sie podajesz?? ja mam 2 poczty dzieci2009 i samotna2009 i jestem admin forum:grupawsparcia.pl Mam nadzieję że nadal będzie tak jak było że fajnie .Chcę mieć problemy przez marie... przepraszam za wszystko .Ale mam za dobre serce to pomagania ludziom na forum....Ale też nie lubię oszustów.... pozdrawiam serdecznie .pa Odpowiedz Link Zgłoś
asiac_23 Re: samotna 19.03.09, 16:33 Nie wiem czy tylko ja nie mogę rozszyfrować wypowiedzi samotnej?? o co chodzi w zdaniu "chce mieć problemy przez Marie" ??? już ten wątek chyba się robi nudny, a samotna pisze wciąż jedno i to samo... Miłego popołudnia Asia Odpowiedz Link Zgłoś
zabeczka84 Re: samotna 19.03.09, 16:38 może poczytajcie... www.wsparcia.wxv.pl/portal.php?sid=9e9fd3d2adc90ccccb27a1dabb3ed8bd najaktywniejszą uczestniczką jest niejaka "agatka" www.dwukropek.pl/0,76362,3703086,dzieci2009.html - choć jest to nick "dzieci2009" tak samo promuje grupę wsparcia. oraz wspomniane serduszko dla ciebie pomoc.. (dzieci2009@gazeta.pl) Zapraszam na forum serduszko dla ciebie.. Forum : dzieci jest dla wszystkich ludzi oczekując na dziecko. Wszystko i o wszystkim i dla was... Prosimy wszystkich ludzi dobrego serca o pomoc na forum dzieci o rade forum dzieci nie tylko można pisać o wszystkim na forum dzieci... Wszystko o czym chcecie dyskutować o Forum: Dzieci . Forum: Tata i Mama . Forum:Czas wolny. Forum : Nastroje. Forum armowe Ogłoszenia tu możesz dodać Darmowe ogłoszenia. Ogłoszenia za darmo na forum dzieci. Forum armowe próbki. Forum : Nasze problemy. Forum :Zainteresowania. Forum :Na każdy temat. Forum: Ślub ,Miłość .Zdrada. Forum : Sprawy kobiece. Forum : I Doświadczona Mama. Forum : Kuchnia dla wszystkich. Forum :Użytkownicy obchodzący urodziny. Wszystko jest dla ludzi . Zapraszam na forum dzieci serduszko dla ciebie.. Jeśli nosisz pod serduszkiem małego człowieka i wszystkich planujących oczekujących i wychowujących dzieci zapraszam na forum zieci i serduszko dla ciebie........... Reklama. > Serduszko dla ciebie i dla dzieci.pl > www.dzieci.eev.pl/portal.php?sid=0f2a 330611fe07b354dc2aaada83f96b jest jeszcze forum "dobrakuchnia" zastanawia mnie jedynie "kontakt" podany w pierwszym poście... dlakacperka... Odpowiedz Link Zgłoś
dlakacperka Re: samotna 19.03.09, 17:39 Tak już zapobiegawczo od razu napiszę - nie mam z niczym o co tu biega nawet krzty wspólnego. Nie wiem w jakim celu samotna wkleiła mojego maila, nie widziałam tego, bo nie czytuję wszystkich wątków - teraz wpadłam i oczy mi wyszły!!! Ja dostaję bardzo często na pocztę maile nachalnie zapraszające na jej fora - koniecznie mam wejść i opisac swoją historię... zbieg okoliczności??? Żabeczka - ja już nie doszukuję się logiki w tym co samotna tworzy, bo tego nawet psychiatra nie zrozumie chyba. Proszę tylko, by nikt nie podejrzewał mnie o jakieś niecne zamiary, że mialam swój udzial w tej farsie. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Kilka słów wyjaśnień: 19.03.09, 16:38 Majka, Jasama3 i Samotna to trzy różne osoby. Przywlekanie tu problemów skadinąd nie jest dobrym pomysłem. Wzajemne obrażanie się i szkalowanie też. Żądanie od moderatora czegokolwiek mija sie z celem. Moderatora mozna o coś poprosić na priv. Reklama innego forum z innego portalu narusza Regulamin. Samotna2009 - nie interesuje mnie, kim jesteś - przestań reklamować ten swój badziew i cześć. Przestań też irytować ludzi. Odróżniam dysfunkcję od analfabetyzmu i lenistwa. I nie proś wiecej tu o pomoc, chyba, ze *dla siebie* i ktoś Cię wtedy sprawdzi. Rozumiesz? Czy Ci to narysować? Odpowiedz Link Zgłoś
samotna2009 Re: Kilka słów wyjaśnień:kłamie, 19.03.09, 16:51 bj32 napisała: > Majka, Jasama3 i Samotna to trzy różne osoby. > > Przywlekanie tu problemów skadinąd nie jest dobrym pomysłem. > Wzajemne obrażanie się i szkalowanie też. Żądanie od moderatora > czegokolwiek mija sie z celem. Moderatora mozna o coś poprosić na > priv. > > Reklama innego forum z innego portalu narusza Regulamin. > Samotna2009 - nie interesuje mnie, kim jesteś - przestań reklamować > ten swój badziew i cześć. Przestań też irytować ludzi. Odróżniam > dysfunkcję od analfabetyzmu i lenistwa. I nie proś wiecej tu o > pomoc, chyba, ze *dla siebie* i ktoś Cię wtedy sprawdzi. Rozumiesz? > Czy Ci to narysować? Z całego serca przepraszam .Mam już wszystkiego dość ....Milego dnia zycze.... Odpowiedz Link Zgłoś
asiac_23 Re: Kilka słów wyjaśnień:kłamie, 19.03.09, 17:08 Oj, chyba masz za co przepraszać, bo namieszałaś nieźle... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Kilka słów wyjaśnień:kłamie, 19.03.09, 20:53 I nie cytuj całych postów. Każdy widzi, co napisałam. Nie przepraszaj, tylko zacznij zachowywać się stosownie. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-mamarysia Przeprosiny 19.03.09, 17:02 Marysiu, przepraszam Cię najmocniej za moje oskarżenia na forum publicznym, mam nadzieję, że mi wybaczysz. Ta samotna 2009 podała mi Twoje wszystkie dane i .... i uwierzyłam jej. Mam nadzieję, że mi wybaczysz, a Was koleżanki przepraszam za zamieszanie, ale to było wszystko tak wiarygodnie opisane przez samotną, znała adres i w ogóle... Przepraszam wszystkich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ariosso1 Re: Przeprosiny 19.03.09, 20:35 tego by lepiej sama Chmielewska nie wymysliła>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
asiac_23 Re: Przeprosiny 19.03.09, 20:48 ariosso1 napisała: > tego by lepiej sama Chmielewska nie wymysliła>>>>> Dokładnie )) Odpowiedz Link Zgłoś
majka0791 Re: Przeprosiny dla Pani jasama3 20.03.09, 12:19 Bardzo przepraszam Panią jasama3 za za pomyłkę,nie wiedziałam z nerwów,że to inna osoba czytając ten tekst po prostu wpadłam w furię,jeszcze raz bardzo panią przepraszam nie ma pani nic wspólnego z samotną, Odpowiedz Link Zgłoś