epaula1 17.12.03, 17:08 hej! ponieważ nie mogę pozwolić sobie na kupno ciuszków - potrzebuję materiałów z których mogłabym uszyć dziecku ciuszki! Mogą to być też ubrania które dałyby się ewentualnie przerobić. pozdrawiam paula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pokusa6 Re: materiały na ciuszki! 17.12.03, 23:44 czesc paulo powiedz mi kiedy badziesz rodzic.chyba ze juz jestes po porodzie...ja rodze w styczniu.jesli ty puzniej to mysle ze cos morzemy razem dla twojego dzieciaczka uzbierac.alicja Odpowiedz Link Zgłoś
epaula1 Re: materiały na ciuszki! 18.12.03, 12:50 hej! Jesteś kochana!! Ale moje dzieciątko ma już 2 latka i 4 miesiące. Właśnie wyrosła z tego co już miała. Wygląda jak by była u nas woda w piwnicy, hihi!! Muszęwięc coś wymyśleć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pokusa6 Re: materiały na ciuszki! 18.12.03, 18:48 to w takim razie nieobiecuje ale mam kolerzanke ktura ma 3 letnia dziewczynke i morze ona bedzie cos miala.pa.alicja Odpowiedz Link Zgłoś
epaula1 Re: materiały na ciuszki! 18.12.03, 20:51 hej! Jestem z Jarosławia, ale czasem jestem w Krakowie, bo z tamtąd pochodzę i mam tam całą rodzinę. Może nawet kiedyś tam wrócę?! pozdrawiam paula Odpowiedz Link Zgłoś
nutka3 Re: materiały na ciuszki! 19.12.03, 21:33 Napisz do mnie na nutka3@gazeta.pl....mam kilka rzeczy ktore mysle ze beda dobre dla Twojej coreczki....ile ona ma mniej wiecej wzrostu?...pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
pokusa6 Re: materiały na ciuszki! 20.12.03, 20:55 przykro mi ale kolezanka oddala juz ciuszki komus z rodziny.pa alicja Odpowiedz Link Zgłoś