emitomi 18.08.09, 19:17 Witam. Pomoge potrzebującej przyszłej mamie. Mam do oddanie ubrania ciążowe- nie jest tego duzo ale zawsze coś. ubrania sa od rozmiaru 46. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emitomi Re: pomogę "dużej" przyszłej mamie- oddam troche 18.08.09, 19:19 zapomniałam powiedziec ze na wzrost 162cm Odpowiedz Link Zgłoś
magas1169 Re: pomogę "dużej" przyszłej mamie- oddam troche 18.08.09, 19:52 Emitomi,napisz mi proszę gdzie mieszkasz.Jestem wprawdzie troszkę wyższa,ale z wdzięcznością przyjęłabym coś na "górę"zwłaszcza cieplejszego... Odpowiedz Link Zgłoś
emitomi Re: pomogę "dużej" przyszłej mamie- oddam troche 18.08.09, 20:48 Wiesz moja Lokalizajcja jest w woj. Łodzkim w powiecie Radomszczańskim miejscowośc Kodrąb. Z Cieplejszych może i cos znajde ale nie typowo ciązowego. Chociaz dostałąm pare ciuszków od jednej z emam w rozmiarze 46 top moge ci wysłac. ale pare bluzek szczególnie letnich i jesiennych i jakiś sweterk sie znajdzie. Jedna bluzeczka jest tylko raz noszona bo kupiłam ja na obrone pracy magisterskiej(typowa ciążowa). Moge wysłąc pocztą jak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
magas1169 Re: pomogę "dużej" przyszłej mamie- oddam troche 18.08.09, 20:56 Pytałam o to skąd jesteś bo nie bardzo mogę pokryć koszty wysyłki i myślałam o odbiorze osobistym. Musze przebujać się z brzuszkiem do października dlatego wspomniałam o czymś cieplejszym Odpowiedz Link Zgłoś
emitomi Re: pomogę "dużej" przyszłej mamie- oddam troche 18.08.09, 21:33 Przeslij mi adres na gazetowego to z poczatkiem wrzesnia bym Ci coś wysłała-teraz niestey tez nie mam za co- zostało mi tylko na mleko dla synka. Odpowiedz Link Zgłoś
monka75 Re: pomogę "dużej" przyszłej mamie- oddam troche 19.08.09, 07:05 A czy coś nie na ciążę znalazłaby się ? Nosze spory rozmiar i bardzo cięzko cokolwiek znaleźć . Mogłabym pokryć koszt wysyłki . Odpowiedz Link Zgłoś
emitomi Monka75 19.08.09, 08:00 poszukam, bo ja po mału maleje po porodzie. Może cos znajde. jak coś to napisze ci na gazetowego ale tak koło piątku bo narazie jeżdze szukac pracy na pare godzin w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
emitomi Re: Monka75 24.08.09, 10:06 Napisz mi swój adres na gazetowego, napewno coś znajde w swojej szafie, Odpowiedz Link Zgłoś
emitomi Re: Napisałam na gazetowego 03.09.09, 16:29 Juz paczka doszła? szybko. Typowych ciązówek miałam malo te pasy materiałowe robiły w szczególnosci za przedłużenie bluzek i za zakrywanie niezapietych spodni. Nie dziekuj bo nie ma za co. Cieszę sie że chociaż tak mogłam pomóc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś