Dodaj do ulubionych

pomogę "dużej" przyszłej mamie- oddam troche ubrań

18.08.09, 19:17
Witam.
Pomoge potrzebującej przyszłej mamie. Mam do oddanie ubrania ciążowe- nie jest tego duzo ale zawsze coś. ubrania sa od rozmiaru 46.
Obserwuj wątek
    • emitomi Re: pomogę "dużej" przyszłej mamie- oddam troche 18.08.09, 19:19
      zapomniałam powiedziec ze na wzrost 162cm
      • magas1169 Re: pomogę "dużej" przyszłej mamie- oddam troche 18.08.09, 19:52
        Emitomi,napisz mi proszę gdzie mieszkasz.Jestem wprawdzie troszkę
        wyższa,ale z wdzięcznością przyjęłabym coś na "górę"zwłaszcza
        cieplejszego...
        • emitomi Re: pomogę "dużej" przyszłej mamie- oddam troche 18.08.09, 20:48
          Wiesz moja Lokalizajcja jest w woj. Łodzkim w powiecie Radomszczańskim miejscowośc Kodrąb. Z Cieplejszych może i cos znajde ale nie typowo ciązowego. Chociaz dostałąm pare ciuszków od jednej z emam w rozmiarze 46 top moge ci wysłac. ale pare bluzek szczególnie letnich i jesiennych i jakiś sweterk sie znajdzie. Jedna bluzeczka jest tylko raz noszona bo kupiłam ja na obrone pracy magisterskiej(typowa ciążowa).
          Moge wysłąc pocztą jak chcesz.
          • magas1169 Re: pomogę "dużej" przyszłej mamie- oddam troche 18.08.09, 20:56
            Pytałam o to skąd jesteś bo nie bardzo mogę pokryć koszty wysyłki i
            myślałam o odbiorze osobistym.
            Musze przebujać się z brzuszkiem do października dlatego wspomniałam
            o czymś cieplejszymsmile
            • emitomi Re: pomogę "dużej" przyszłej mamie- oddam troche 18.08.09, 21:33
              Przeslij mi adres na gazetowego to z poczatkiem wrzesnia bym Ci coś wysłała-teraz niestey tez nie mam za co- zostało mi tylko na mleko dla synka.
    • monka75 Re: pomogę "dużej" przyszłej mamie- oddam troche 19.08.09, 07:05
      A czy coś nie na ciążę znalazłaby się ?
      Nosze spory rozmiar i bardzo cięzko cokolwiek znaleźć .
      Mogłabym pokryć koszt wysyłki .
      • magas1169 Emitomi 19.08.09, 07:30
        Dzięki,napisałam smile
      • emitomi Monka75 19.08.09, 08:00
        poszukam, bo ja po mału maleje po porodzie. Może cos znajde.
        jak coś to napisze ci na gazetowego ale tak koło piątku bo narazie jeżdze szukac pracy na pare godzin w szkole.
        • monka75 Re: Monka75 19.08.09, 13:41
          Super , w takim razie cierpliwie czekam smile
          • emitomi Re: Monka75 24.08.09, 10:06
            Napisz mi swój adres na gazetowego, napewno coś znajde w swojej szafie,
            • monka75 Napisałam na gazetowego 24.08.09, 13:35
              • magas1169 Re: Napisałam na gazetowego 03.09.09, 14:52
                Emi,bardzo Ci dziękujębig_grin
                • emitomi Re: Napisałam na gazetowego 03.09.09, 16:29
                  Juz paczka doszła? szybko.
                  Typowych ciązówek miałam malo te pasy materiałowe robiły w szczególnosci za przedłużenie bluzek i za zakrywanie niezapietych spodnismile.
                  Nie dziekuj bo nie ma za co. Cieszę sie że chociaż tak mogłam pomóc.
                  Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka