Dodaj do ulubionych

Fryzurki dla 3 latki

25.01.05, 18:13
Może wy macie jakieś zdjecia albo pomysły jak obciac 3 letnia babę ktora za nic w świecie niechce dac sie czesać, a nawet jak sie to uda to za 5 min i tak jest juz roztrzepana. Może któraś z was ma namiar na jakiegoś dobrego fryzjera dla dzieci z Gdyni.
Obserwuj wątek
    • winiolka Re: Fryzurki dla 3 latki 25.01.05, 19:17
      Moja Zuzia(24.02.2002)powinna urodzic sie chłopakiem ,nie lubi spódniczek i tak
      samo było z czesaniem kitek i warkoczyków.Włski miała długie lecz cienkie i
      ciagle rozwichrzone.Pewnego dnai obiecałam dzieciom ze pojedziemy do Geanta
      gdzie jest "plac z kulkami dla dzieci" a takze fryzjer ze specjalnym kącikiem
      do strzyżenia dzieci(wyzszy fotel,video z bajkami i ogromne lustro w oprawie
      myszki Mickey)Udało nam sie namówic Zuzie i w efekcie mała ma teraz włski
      sciete na bombeczke (jedna długosc do ucha a do tego asymetryczna
      grzywka ,która nie wchodzi w oczka),nie mam najmniejszego problemu z układaniem
      ich a czasem udaje sie namówic Zuzke na spineczke .Dla nas nowa fryzura
      Zuzi jest super rozwiazaniem (Zwłaszcza dla tatusia który zaprowadzajac córke
      do przedszkola miał problemy z uczesaniem)
      • saba76 Re: Fryzurki dla 3 latki 25.01.05, 19:21
        jestem z Gdyni
        swego czasu byla przemila pani u Fryzjera w Zatoce ( ul wiejska),ale teraz
        chyba jej nie masad
        polecam pazia,krotko i nietrzeba czesać ,a tylko dla urozmaicenia nieraz wpiąć
        spibke
        wlasnie taką fryzurke nosila moja corasmile
        teraz 5,5lat zdziewczynniala i chce długie,do fryzjera nie zaciagne jej bo pani
        obetnie wlosy,hihih

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka