uuullaa 02.08.05, 15:50 Dziewczyny, jestem w 19 tc, poszukuje dobrego lekarza co zrobi mi USG połówkowe w Gdańsku. Pieniądze się nie liczą. Ważne jest dokładne, szczególowe wykonanie badania. Czy możecie mi kogos polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brogla Re: USG! 02.08.05, 16:06 No to tak- moze byc dr. Doering. Duzo dziewczyn do niego chodzi, ale chyba głównie żeby potwierdzic płeć. usg trójwymiarowe jest we Wrzeczczu- tutaj link www.profemina.com. Ja chodziłam do lekarza z Invicty i tam też miałąm robione USG 763-50-50. Bardzo dokładnie całe trwało chyba z godzine z wszystkimi opisami. Naet czytałąm tutaj ,ze maja też 3d ,ale nie jestem pewna, bo jeszcze rok temu nie mieli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iziak80 Re: USG! 02.08.05, 20:02 polecam Doeringa. Rzetelnie wykonane usg i kaset na pamiątkę. Odpowaidał cierpliwie na każde pytanie, nawet te głupiutkie. No i ponoć nie myli się co do płci Odpowiedz Link Zgłoś
joker_28 Re: USG! 17.08.05, 14:19 Polecam dr Doeringa - przyjmuje we Wrzeszczu w oszklonym budynku niedaleko mostu na Zaspę, niestety nie pamietam nazwy. tel. do Niego 0602648128 Pozdrawiam. Anna Odpowiedz Link Zgłoś