jowa3 13.05.06, 16:15 Witam. Już niedługo Dzień Dziecka. Chciałabym spędzić go przyjemnie z 3-latką, żeby ona była zadowolana. Macie jakieś fajne pomysły na ten dzień? A prezenty? Moja córka ma już obiecany duży wózek dla lalki i czeka z niecierpliwością Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corokia Re: Dzień Dziecka 24.05.06, 17:39 Widziałam jakis plakat...ale ... cos ma sie dziać w Gdańsku 3 czerwca -Monika Brodka .. juz nie pamietam ale to chyba bedzie otwarcie jakiegoś placu zabaw?? słaba pamięć Odpowiedz Link Zgłoś
martula771 Re: Dzień Dziecka 24.05.06, 17:53 Koło reala stawiają małe wesołe miasteczko; karuzele itp Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Dzień Dziecka 24.05.06, 22:32 Na przedłużeniu ulicy Jagielońskiej w Parku Nadmorskim kończą budowe największego w trójmieści placu zabaw otwarcie właśnie 3 czerwca. Byłam widziałam, wygląda bardzo fajnie byle wandale nie zniszczyli Odpowiedz Link Zgłoś
barmul Re: Dzień Dziecka 29.05.06, 18:52 W Gdańsku to chyba o to chodzi: www.krainazabawy.com.pl/page.php?id1=25&id2=41 Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Gdańsk- plac zabaw otwarcie 29.05.06, 22:17 www.krainazabawy.com.pl/page.php?id1=25 Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: Dzień Dziecka 24.05.06, 19:33 w gdyni koł klifu w stadninie koni ma byc festyn w przyszly czwartek o 14. Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Dzień Dziecka 26.05.06, 03:13 Na pewno super festyn z licznymi konkursami i nagrodami będzie w centrum zabaw dla dzieci w Madisonie. Mój szkrab w zeszłym roku wrócił z zabawy z wielkim dmuchanym rekinem, który niestet nie przetrwał kórejś z koleji zabwy w piratów....teraz odlicza czas do dnia dziecka bo "bez rekina to nuda sie bawić w piratów" Odpowiedz Link Zgłoś
ka_wier Re: Dzień Dziecka 26.05.06, 13:43 na długim targu co roku jest impreza dla dzieci- malujemy świat czy coś takiego., w tym roku beda drewniane domki do malowania. tylko jeszcze dkładnie nie wiem o której bo nie sprawdzałam, ale polecam, tam jest bardzo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
basiuniagp Re: Dzień Dziecka 26.05.06, 15:21 w gdyni ma być jakis festyn, szczegoły: www.gdynia.pl/?co=mieszkancy/dzien_dziecka_2006 Odpowiedz Link Zgłoś
donzab81 Re: Dzień Dziecka 01.06.06, 21:26 witam!!! Ja rok temu byłam w Gdyni na Skwerku na festynie i było super mój maluch miał ponad rok a mimo to super się bawił,w tym roku jest organizowany 3 czerwca od 11 do 19,i napewno wybieram się z moim maluszkiem.Idziemy całą rodzinką więc zapowiada się świetna zabawa.Pozdrawiam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Jeszcze pare propozycji 02.06.06, 19:32 www.gchmanhattan.pl/dziendz.html www.madison.gda.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś