maga58 03.07.06, 12:33 hej mieszkam na witominie mam trzyletnią córkę szukam kontaktu z innymi mamami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aasik25 Re: mamy z witomina 11.07.06, 14:01 Witaj, Jestem mamą 3 letniej Dominiki i rocznego Huberta. Mieszkamy na MPS-ach. Najczęściej jesteśmy na placu przy naszym boloku, czasem za Witawą. Najbardzij lubimy chodzić do lasu na widoczek lub nad kaczą. Pisz na priva to sie jakoś umówimy. asi22@wp.pl Asia Odpowiedz Link Zgłoś
kornelcia75 Re: mamy z witomina 13.07.06, 18:08 hej pisze w imieniu mojej kolezanki z Witomina,jest teraz u rodziny w Krasnymstawie wraca pod koniec sierpnia,ma 3 letnia córkę Olę,mieszka na ul.Pck i odkąd załozyła internet(1 mc)poszukuje kolezanki. Moze odezwij sie do niej w sierpniu byłoby jej bardzo miło maga58@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kornelcia75 Re: mamy z witomina 13.07.06, 18:10 kornelcia75 napisała: > hej pisze w imieniu mojej kolezanki z Witomina,jest teraz u rodziny w > Krasnymstawie wraca pod koniec sierpnia,ma 3 letnia córkę Olę,mieszka na ul.Pck > > i odkąd załozyła internet(1 mc)poszukuje kolezanki. > Moze odezwij sie do niej w sierpniu byłoby jej bardzo miło > maga58@gazeta.pl > ale zemnie gapamaga przed wyjazdem załozyła watek hehehe przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
aasik25 Re: mamy z witomina 14.07.06, 00:51 Oj to może mi wylecieć z głowy Ale jak napisze to na pewno się umówimy Asia Odpowiedz Link Zgłoś