aniajan 24.08.03, 21:31 Witam poszukuję młodych mam, które mieszkają w Gdyni na Witominie do wymiany doświadczeń i obaw podczas codziennych spacerów; mój synek ma 5 tygodni pozdrawiam Ania i Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruszek Re: młode mamy z Witomina w Gdyni 24.08.03, 21:41 A młode to jakie? Ja mieszkam na Narcyzowej i mam dwuletniego Patryka. Na forum "Pomorskie" umawiamy sie czasem na spotkania. Zajrzyj tam. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: młode mamy z Witomina w Gdyni 24.08.03, 22:00 Mlode mamy, mialo byc buziaki dla Patka od Zosi __________________________ Patyk, mama 2 letniej Zosi Odpowiedz Link Zgłoś
aniajan Re: młode mamy z Witomina w Gdyni 26.08.03, 21:23 Młode mamy to znaczy z małymi dziećmi, z którymi można by wymienić doświadczenia; mój priv to ania.ok@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: młode mamy z Witomina w Gdyni 26.08.03, 21:37 Aaaaaaaaaaaaaa, to przepraszam, mama-Kasia-ruszek absolutnie kwalifikuje sie __________________________ Patyk, mama 2 letniej Zosi Odpowiedz Link Zgłoś
aasik25 Re: młode mamy z Witomina w Gdyni 24.08.03, 21:43 Witaj, Tak na poczatek to zapraszam Cię na forum "pomorskie" Ja jestem z Witomina. Mam 5 miesięczną córeczkę Dominikę. Z chęcią posłużę pomocą i radą. Z Witomina jest jeszcze Monika mama Pawełka. Mój priv to asi22@wp.pl pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
mkraaainska Re: młode mamy z Witomina w Gdyni 08.09.03, 21:36 Witaj, Jak już wspomniała Asia -jestem mamą Pawełka, który ma już rok i 3 m-ce i oczywiście chętnie posłużę radą jeśli coś będzie Cię niepokoić względem małej pociechy. Spotykamy się z mamami z Gdyni i okolic już od roku w miarę regularnie -obserwuj akcję na forum. Jak będziesz miała ochotę - pisz: mkrainska@wp.pl. Na jakiej ulicy mieszkasz? Pozdrawiam. Monika Odpowiedz Link Zgłoś