znaniec1 13.09.06, 21:51 witam, szuakmy miejsca na komunię, blisko gdyni, z dobrym jedzeniem i przyzwoita ceną. proszę o jakieś namiary i opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znaniec1 Re: komunia - gdzie??? 13.09.06, 21:52 sprecyzuję, chodzi oczywiscie o miejsce na przyjęcie komunijne, nie samąa komunię Odpowiedz Link Zgłoś
olik128 Re: komunia - gdzie??? 17.09.06, 20:31 Polecam "Dworek Oleńka" w Tuchomku- wszystko super!!! Tylko trzeba szybko rezerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: komunia - gdzie??? 20.09.06, 11:32 dziekuję sprawdzę w weekend, ale proszę o jeszcze inne propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
sophie05 Re: komunia - gdzie??? 20.09.06, 11:38 Podłączę się. czekam na propozycje w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: komunia - gdzie??? 21.09.06, 04:49 polecam restauracje przy korach tenisowych we wrzeszczu (pod papuga, czy po zielona papuga -nazwa m wyleciala z glowy) Urzadzalismy yam chrzciny i bylismy bardzo zadowoleni. jedzenie smaczne, obsluga mila, ladny wystroj .... no i jest to maly kameralny lokal wiecmozna miec restauracje tylko dla siebie i wtedy jest taka domowa atmosfera. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
maptysia Re: komunia - gdzie??? 25.09.06, 22:21 A ja polecam Centrum Ekumeniczne u Siostr Brygidek w Gdańsku na Polankach, miejsce w sam raz na tego typu uroczystosc. Wprawdzie obiadu na I Komunie nam sie nie udalo juz tam zorganizowac (bylo zajete), ale niedawno mielismy tam chrzciny - kameralne, teren zamkniety, wiec dzieci swobodnie mogly sie pobawic. Odpowiedz Link Zgłoś
elusiaelz Re: komunia - gdzie??? 09.04.21, 19:14 Bardzo podobało mi się przyjęcie komunijne w Betlejem w Lęborku. Bardzo ładnie urządzony lokal, miła i sprawna obsługa. Serwowali smaczne jedzonko. Wszystko elegancko podane. Po prostu super Odpowiedz Link Zgłoś
arturpiatkowski15 Re: komunia - gdzie??? 06.07.21, 12:51 Ja znalazłem świetne miejsce w tym serwisie chrzcinyikomunie.pl/ i przyjęcie bardzo się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
karolzietal95 Re: komunia - gdzie??? 25.02.22, 14:28 chrzcinyikomunie.pl/gdynia tutaj na pewno coś znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś