Dodaj do ulubionych

Do kina z maluchami!

IP: *.* 01.12.02, 21:53
Witam,wlaśnie przeczytałam na stronie Multikina, że 4 grudnia w Gdansku ruszaja seanse dla mam z maluszkami. Pierwszy seans o 12, cena biletu 10zet. Beda przwijaki i w ogóle ma być miło. Czy ktoś sie wybiera? Nie chciałabym być jedyną mamą z Juniorem w kiniewink))pozdrawiam,jana, mama malego Kajetana(01.08.2002)
Obserwuj wątek
    • Gość: DagmaraB Re: Do kina z maluchami! IP: *.* 03.12.02, 13:35
      Hej!Ja sie tez wybieram z moim Miszka (29.05.02).Do zobaczenia w kiniePozdrowienia,Dagmara
    • Gość: procenka Re: Do kina z maluchami! IP: *.* 05.12.02, 22:36
      hej dziewczyny, i jak, bylyscie?ja z rubikiem (9 mies) tak, na poczatku bylo ok, potem marudzenie, jedzenie i sen...przespal koncowke i musialam mu wszystko opowiedziec :-)za tydzien nie wiem, czy pojde, ma byc jakies romansidlo, przeciez nie bede z synem chodzic na jakies lzawe produkcje, maz mi nie pozwoli ;-)ale chyba jednak sie pojawie.pozdrawiam, i napiszcie, jak sie podobalo waszym maluchom!chciaz "edi" to nie byl chyba najlepszy film na poczatek. czekam na "pianiste".pozdrawiam wszystkie kinowe mamusie i ich maluszkiiza procenka
    • Gość: DagmaraB Re: Do kina z maluchami! IP: *.* 06.12.02, 13:01
      Hej!Niestety nie bylismy na filmie... W srode nie nadawalismy sie nawet do spaceru o kinie nie wspominajac. Dopadlo nas przeziebienie - dosc gwaltowne ale na szczescie krótkotrwale. Ja sie postawilam na nogi w ciagu jednego dnia za pomoca terapii naturalnych (mleko z miodem i czosnkiem, goraca kapiel i spac). Michalowi walka z katarem zajela dwa dni wspomagane homeopatia i spacerami.Mam nadzieje, ze w przyszlym tygodniu nic nam nie pokrzyzuje planów. Bardzo chetnie obejrze romansidlo. szkoda, ze na Bonda nie ma co liczyc - nie przewiduja sensacyjnych (i slusznie :)Pozdrowienia,Dagmara
      • Gość: 1999 Re: Do kina z maluchami! IP: *.* 06.12.02, 13:11
        A ja się zastanawiałam czy z 3latkiem juz można na coś skoczyć. Tylko z nami ten problem że my lubimy tylko te filmy co już widzieliśmy bo jak lubić cos czego się nie zna.A na Edi"m mleko wam nie kwasniało?
    • Gość: agaa Re: Do kina z maluchami! IP: *.* 06.12.02, 13:43
      ja tez czekam na pianistę , . Chociaż trudno mi wyobrazic sobie moje żywe srebro 10m w kinieaga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka