karol-cia23 14.01.08, 17:40 czy mozecie mi jakiegos polecic?z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziutka-az Re: pediatra w redzie 21.01.08, 20:18 my chodzimy z naszym 4 miesięcznym maluchem do pani doktor Hazuka- młoda,miła,dokształaca się,sama ma małe dziecko,pracuje w przychodni przy łąkowej Odpowiedz Link Zgłoś
karol-cia23 Re: pediatra w redzie 26.01.08, 22:56 W KWESTI ALERGI RACZEJ SLABA,CIAGLE TYLKO ZALECZAMY... Odpowiedz Link Zgłoś
zgagi Re: pediatra w redzie 29.01.08, 23:37 dr Woźniak w przychodni nr 3 przy Obwodowej. Jest miła, dokładna i nie daje od razu antybiotyków. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziulek1 Re: pediatra w redzie 24.02.08, 17:05 Tak byłąm ostatnio u niej, jest bardzo skrupulatna, i bada naprawdę dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maaszka Re: pediatra w redzie 29.02.08, 09:08 Myslę, że pediatrów jest kilku fajnych - co kto lubi. Jeżeli chodzi konkretnie o alergię to raczej wybrałabym się do alergologa. A czy to małe dzieciątko? Jakie masz problemy? Może skorzystasz ze wskazówek koleżanek z forum. Ja tak poradziłam sobie z nietolerancją białka mojej starszej córki. A lekarz? Życze Ci zeby udało ci się komuś zaufać, bo tylko wtedy pomożesz dziecku. My chodzimy do Woźniak i jestem zadowolona. Napisz jaki masz problem, chętnie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś