arabichabibi 28.12.09, 10:41 mam prośbę czy ktoś może pomóc w znalezieniu niedrogiego miejsca pod sklep w dobrym miejscy z niezbyt wysokim czynszem? wszelkie informacje baaaaardzo mile widziane aha w hurghadzie rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2009wa-wa Re: pomoc 28.12.09, 13:49 arabichabibi napisała: > mam prośbę > czy ktoś może pomóc w znalezieniu niedrogiego miejsca pod sklep w > dobrym miejscy z niezbyt wysokim czynszem? wszelkie informacje > baaaaardzo mile widziane > aha w hurghadzie rzecz jasna Jest tyle wolnych sklepow w Sakali np w budynku EL Suk okolo 12 wolnych miejsc na sklep, musisz tylko rozejzec, ludzie zamykaja sklepy bo nie moga zaplacic czynszu sklep to zaden dobry bisnes, Oto jeden z bardzo ciekawych sklepow www.elhabba- naturprodukte.com/ w budynku EL Suk Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: pomoc 28.12.09, 13:50 www.elhabba-naturprodukte.com/ Przepraszam to wlasciwy adres tego sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
arabichabibi Re: pomoc 28.12.09, 14:09 dzieki serdeczne ale ani ja ani on nie znamy niemieckiego powiedz mi kto jest włascicielem? dogadamy sie po angielsku? Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: pomoc 28.12.09, 14:58 arabichabibi napisała: > dzieki serdeczne ale ani ja ani on nie znamy niemieckiego > powiedz mi kto jest włascicielem? dogadamy sie po angielsku? Dogadasz sie po angielsku i po arabsku, wlascicielem jest malzenstwo arabsko-niemieckie Odpowiedz Link Zgłoś
arabichabibi Re: pomoc 28.12.09, 14:07 2009wa-wa napisała: > arabichabibi napisała: > > > mam prośbę > > czy ktoś może pomóc w znalezieniu niedrogiego miejsca pod sklep w > > dobrym miejscy z niezbyt wysokim czynszem? wszelkie informacje > > baaaaardzo mile widziane > > aha w hurghadzie rzecz jasna > Jest tyle wolnych sklepow w Sakali np w budynku EL Suk okolo 12 > wolnych miejsc na sklep, musisz tylko rozejzec, ludzie zamykaja > sklepy bo nie moga zaplacic czynszu sklep to zaden dobry bisnes, > Oto jeden z bardzo ciekawych sklepow www.elhabba- > naturprodukte.com/ w budynku EL Suk właśnie kochana chodzi o to że zostało nam 2 dni w el souk wymówiliśmy umowe ze względu na ciągle rosnący czynsz Odpowiedz Link Zgłoś
tacomabelle 30 twoich egipskich meżczyzn nie może pomóc? 29.12.09, 14:51 plus stada arabskich przyjaciół??? a tak się nimi chwalilaś na forum Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: 30 twoich egipskich meżczyzn nie może pomóc? 29.12.09, 16:31 tacomabelle napisała: > plus stada arabskich przyjaciół??? a tak się nimi chwalilaś na forum No niestety oni tylko biora a nie daja......... Odpowiedz Link Zgłoś
arabichabibi Re: 30 twoich egipskich meżczyzn nie może pomóc? 30.12.09, 06:54 2009wa-wa napisała: > tacomabelle napisała: > > > plus stada arabskich przyjaciół??? a tak się nimi chwalilaś na > forum > No niestety oni tylko biora a nie daja......... pomoc potrzebna jest i mi i mojemu facetowi, gdyby wiedział nie szukali byśmy pomoccy wszędzie. w el souk sklep ma a raczej juz mamy 2 lata ale właściciel podniósł czynsz więc my ceny i niesety przestaliśmy zyskiwać klientów. szukaliśmy już chyba wszędzie gdzie mogliśmy, znaleźliśmy fajne niedrogie lokum ale właściciel okazał sie nieuczciwy wiec musieliśmy zrezygonować. wiadomo że polacy nie lubią przepłacać a nie raz niektóre panie wypowiadały się że maja swój interes w hurghadzie więc pomyślałam że warto zapytać, ale skoro to taki problem to przepraszam wioelce. widze że poprostu nie da się tu ani beznadziejnych ani normalnych rozmów prowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
arabichabibi Re: 30 twoich egipskich meżczyzn nie może pomóc? 30.12.09, 06:50 tacomabelle napisała: > plus stada arabskich przyjaciół??? a tak się nimi chwalilaś na forum gdyby mogli nie pytała bym!!! widocznie nie są zorientowani tak????????????????????// Odpowiedz Link Zgłoś
rades29 Re: 30 twoich egipskich meżczyzn nie może pomóc? 30.12.09, 08:05 Zapytalbym na tym forum: www.forum.hurghada.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
arabichabibi Re: 30 twoich egipskich meżczyzn nie może pomóc? 30.12.09, 09:15 dziękuje serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś