Dodaj do ulubionych

Hilton Long Beach-Triada

05.03.04, 15:57
Witam.
Zauważyłam, że w ofercie Triady jest hotel Hilton Long Beach. Zdjęcia, które
są na ich stronie internetowej nie są zdjęciami tego hotelu (porównajcie z
tymi, które są na stronie www.hilton.com). Są to zdjęcia hotelu Hilton
Resort, który w zeszłym roku był w remoncie i prawdopodobnie nadal jest.
Zanim wykupicie u nich wycieczkę upewnijcie się do jakiego hotelu Was
wysyłają, żebyście później nie byli rozczarowni. Zaznaczam, że w ubiegłym
roku nikogo nie poinformowali, że hotel jest remontowany.

Pozdrawiam
Bożena
Obserwuj wątek
    • bonia01 Re: Hilton Long Beach-Triada UWAGA!!! 05.03.04, 16:24
    • pc_maniac Re: Hilton Long Beach-Triada 05.03.04, 17:10
      To napisz to ostrzeżenie w dziale
      EGIPT-HOTELE (opinie turystów)

Tam najwięcej osób zagląda szukając informacji o hotelach. Również poprzez
      wyszukiwarki Google i Altavistę, ponieważ wszystkie nazwy hoteli z tego działu
      figurują w wyszukiwarkach.
    • Gość: je je je Re: Hilton Long Beach-Triada IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.03.04, 22:09
      Bożena byłaś w Hilton Resort między 25.07 - 8.08.2003 ? ja miałam
      to 'szczęście' :))) Faktycznie główny budynek był w remoncie, ale my
      mieszkaliśmy po drugiej stronie ulicy więć do głównego budynku mieliśmy
      kawałek. Do plaży zresztą też :))))) Ale mimo tego miło wspominamy Egipt.
      Pozdrowienia z Bydgoszczy!!!
      • bonia01 Re: Hilton Long Beach-Triada 15.03.04, 19:12
        Hej, hej. Byliśmy na tym samym wyjeździe. My też pomimo tego remontu bardzo
        miło wspominamy Egipt i chyba wybierzemy się tam jeszcze raz we wrześniu.
        Chcieliśmy wybrać Hilton Long Beach bo bardzo nam się spodobał w katalogu
        Triady, ale coś mnie podkusiło żeby zerknąć na ich stronę. No i zobaczyłam to
        co tu napisałam. Napisałam im maila z pytaniem do jakiego faktycznie hotelu
        wysyłają ludzi i czekam już 5 dzień na odpowiedź. Pozdrawiam.
        • Gość: je je je Re: Hilton Long Beach-Triada IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.03.04, 20:50
          Hej! A nie wiesz przypadkiem czy sprawa ostatecznie trafiła do sądu? I czy
          udało sie niektórym wywalczyc odszkodowanie?
          • Gość: bonia01 Re: Hilton Long Beach-Triada IP: *.visp.energis.pl 16.03.04, 18:58
            Hej! Wiem tyle, że jedni z uczestników zrobili im sprawę. Pierwsza rozprawa
            chyba już za nim, ale nie wiem jak się potoczyła.
    • 1219z Re: Hilton Long Beach-Triada 16.03.04, 13:15
      Hejka,
      dzieki za ostrzeżenie. Jednak chyba nie moge sie z tobą zgodzic.
      Zdjecia Hotelu Long Beach czy też Hilton Long Beach jak go nazywasz wyglada
      dokladnie tak jak w katalogu Triady. Bylem tam w zeszlym roku i widzialem na
      wlasne galy. Dodatkowo moge ci polecic katalogi innych biur np. Firo Tour, Alfa
      Star. Poza ty na stronie www.hilton.com/en/hi/hotels/index.jhtml; ktora nam
      polecasz jest podobne zdjecia, wiec moze pomyliły ci sie Hiltony?
      • gronka Re: Hilton Long Beach-Triada 16.03.04, 16:59
        Pomyliłaś droga Koleżanko nazwy hoteli Hilton Long Beach z ubiegłorocznym
        Hilton Resort. A to są zupełnie różne hotele. Na stronach w necie są dokładnie
        takie same zdjęcia jak w tegorocznym katalogu Triady. Więc upewnij się
        najpierw, nim zaczniesz zniechęcać wszystkich.
        • Gość: bonia01 Re: Hilton Long Beach-Triada IP: *.visp.energis.pl 16.03.04, 19:04
          Nikogo nie chcę zniechęcać (tylko ostrzec) i hoteli nie pomyliłam. 5 marca jak
          o tym napisałam, na stronie internetowej Triady był pokazany Hilton Resort. Być
          może wtedy nie oglądałaś tych zdjęć. Teraz faktycznie zmienili zdjęcia i już
          jest Hilton Long Beach.
          • Gość: cs Re: Hilton Long Beach-Triada IP: *.k241.webspeed.dk 16.03.04, 22:05
            faktycznie zmienili zdjecia, jeszcze dzisiaj rano byly inne, sprawdzalem.

Bylo takie, tylko z dalszego planu:
            images.travelnow.com/hotelimages/s/019000/019141C.jpg
            a teraz jest juz wlasciwe.
            • Gość: bonia01 Re: Hilton Long Beach-Triada IP: *.officedepot.com.pl 23.03.04, 09:22
              Dokładnie, było właśnie takie.
    • Gość: chodofca_qrczakuf Re: Hilton Long Beach-Triada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.04, 04:24
      Pamiętajcie że Long Beach nie jest jedynym hotelem Hiltona w Hurghadzie. Miałem
      podoby dylemat bo też nastawiałem się najpierw na Hilton resort - i czytałem
      kilka miłych recenzji. Jednak w biurze zaproponowali mi Long Beach - też Hilton.
      Byłem i stanowczo polecam - chociaż cena w tym roku to kosmos. Ja byłem we
      wrześniu 2003 jak triada nie miała go w katoalogu. Hotel okazał się super -
      przepiękna rafa , a właściwie to to dużo fajniejsza niż ta na którą płynie się
      statkiem. Nikt tam nie pływa więc rybki dość ciekawie podpływają.
      LOBG BEACH POLECAM, chociaż pamiętajcie że i przy nim jest coś ala resort
      śmiało pytajcie
      chodofca_qrczakuf@op.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka