Gość: Kasia IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 22:14 Szukam chetnych na 3tyg.wyjazd do Egiptu ( tyd.w Hurghadzie i 2 tyg. w Sahrmie) w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turista Re: 3 tyg. w Egipcie IP: 62.135.62.* 09.03.04, 03:47 mam pytanko.z jakiego miasta w polsce mialabys wylatywac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: 3 tyg. w Egipcie IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 20:36 mieszkam w Katowicach,ale smialo moge leciec z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
rehorahte Re: 3 tyg. w Egipcie 09.03.04, 20:48 ile tych osob szukasz i ci masz zamiar w egipcie robic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: 3 tyg. w Egipcie IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 22:06 cieszylabym sie chociaz z jednej osoby, ale im wiecej tym lepiej. Co chce robić? Zwiedzac i bawic sie. W Hurghadzie byłam 2001r.lecz nie skorzystałam z wycieczki do Luksoru:( Więc ten tydziń przeznaczony bylby na zwiedzanie (Luksor,El Gouna,Mahmya) i zabawę, chcialabym odwiedzić puby gdzie tak wspaniale sie bawiłam, a pozniej do pięknego Sharmu.. Odpowiedz Link Zgłoś
rehorahte Re: 3 tyg. w Egipcie 09.03.04, 22:27 wiesz co zaklikaj do mnei na gg 8098919 to sie jakos dogadamy bo tez mam ochote w tym roku troche dluzej w egipcie pobyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nija Re: 3 tyg. w Egipcie IP: 217.29.140.* 10.03.04, 22:40 Polecam Wam taki dluzszy wypad, ja tez tak wczesniej robilam. Jesli potrzebujecie jakis namiarow, informacji, czegokolwiek, dajcie znac... A jak juz bedziecie na miejscu, mzoe sie spotkamy.... nija@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: 3 tyg. w Egipcie IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 22:44 rehorahte- wole pisać na forum, moze sie jeszcze ktoś przyłaczy.. Dzieki nija za chec pomocy. jeżeli bede mieć ptanko do Ciebie, napisze:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: 3 tyg. w Egipcie IP: *.gizycko.mm.pl 08.06.04, 11:34 hej. Wybieram się na trzy tyg do egiptu w Listopadzie po ramadanie lub w grudniu. planuję 2 tyg w sharmie i tydz. w hurghadzie. Może ktoś jeszcze chciałby coś takiego?? nas na ten wyjazd będzie 5 - 8 osób trzy jeszcze myślą w tym 2 dzieci do 7 lat. Może jak byłoby nas więcej, BP ustaliłoby jakąś sensowną cenę?? Odpowiedz Link Zgłoś