Gość: andzia IP: *.vwes.pl.local / *.vwes.pl 29.03.04, 11:11 Czy warto tam ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewka Re: Luxor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 11:30 Oj TAK!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jolek Re: Luxor 29.03.04, 15:54 wszedzie warto :O) juz pomijajac sprawe zabytkow (o tym mozna przeczytac w kazdym przewodniku), zawsze warto chocby i do najgorszej dziury, bo zawsze sa tam ludzie. :O) to taka prosta rzecz, porozmawianie z ludzmi. a w egipcie cieszy najbardziej :O) przynajmniej dla mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: Luxor IP: *.a.jawnet.pl 29.03.04, 22:35 WARTO! Na mnie Luksor zrobil wieksze wrazenie niz Piramidy. jak zeszlam do Swiatyni Karnak...to prawie plakalam z wrazenia...tam jest tyle dostojenstwa...magii...czaru...tam czas sie zatrzymal! Jest to jedno z najbardziej niesamowitych miejsc jakie widzialam... Odpowiedz Link Zgłoś
nour Re: Luxor 01.04.04, 13:34 Oj, warto! Mieszkam tu na stałe, jeśli Masz pytania, odpowiem na wszystkie! Ale naprawdę Luksor jest wart zobaczenia, lepiej zrezygnować z Kairu, ale starożytne teby trzeba zobaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
ra.kr Re: Luxor 01.04.04, 13:59 Nour jeśli starożytne to Ipet Isut Teby to Grecka nazwa. Pozdrawiam Radek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Luxor IP: *.topexpert.pl / *.topexpert.pl 01.04.04, 15:42 To najgłupsze pytanie jakie ostatnio widziałem. Luxor to najwspanialsze miejsce w cały Egipcie. Koniecznie tam jachać !!! Odpowiedz Link Zgłoś