Dodaj do ulubionych

Sharm - Exim-19.05

25.04.04, 17:25
Kto jeszcze się wybiera w tym terminie?
Obserwuj wątek
    • izab77 Re: Sharm - Exim-19.05 27.04.04, 01:41
      Selectours 12.05 z Wawy - pierwszy raz w Egipcie
    • izab77 Re: Sharm - Exim-19.05 27.04.04, 02:17
      Zbyszku, Twoje info na stronie "Wszystko o " bardzo mi ułatwi spakowanie się.
      Podajesz super wskazówki - dzięki. Gdyby nie to, że podałeś ceny wycieczek
      fakultatywnych w lokalnych biurach, to martwiłabym się że nie zobaczę
      wszystkieo co bym chciała. Poza tym zastanawiam się czy faktycznie jest tam aż
      tak gorąco. Sharm jest osłonięty górami, poza tym maj to chyba jeszcze nie taki
      gorący miesiąc. Myślałam, żeby zabrać same lekkie ciuszki, ale boję się, że
      będę marzła w czasie nocnych eskapad, np. na górę Mojżesza (raczej jestem
      zmarzlakiem). A ogólnie to jestem bardzo podekscytowana - chyba nigdy się tak
      nie przygotowywałam do żadnego wyjazdu! Mam nadzieję, że będzie super,
      zwłaszcza że uwielbiam snoorkować!
      Pozdro Iza
      • scorpio1956 Re: Sharm - Exim-19.05 27.04.04, 20:53
        Cieszę się ,że ktoś jeszcze z forumowiczów będzie w tym czasie w tym
        hotelu.Myślę,że spotkamy sie.Musze Cię zmartwić, ale tam w maju jest bardzo
        gorąco do 40st w porywach.Za to woda boska-ok 26st.Jest wiaterek od gór ,choć
        nie zawsze.Na góre Mojżesza ubrać się musisz jednak odpowiednio,bo temp. jest
        niska i wiatr jeszcze uczucie zimna potęguje.I ubierz sie na cebulke,bo
        schodząc masz wrażenie ,że schodzisz do piekła,tak jest gorąco na dole.Widoki
        na szczycie natomiast są niesamowite. Sharm jest rajem dla tych co lubią
        snoorkeling,więc będzie super.Jak masz jakieś pytania to
        pisz :scorpio1956@interia.pl Lub zaglądaj na czata egipskiego,tam prawie
        codziennie jestem.Pozdrowienia
        • izab77 Re: Sharm - Exim-19.05 27.04.04, 21:54
          witam! Słuchaj, coś czat nie chce mi działać:-( Pogadamy innym razem , a może
          jesteś dostępny na GG? A poza tym, to jak trafić do czatu egipskiego? - nie
          mogę znaleźć ...
          • scorpio1956 Re: Sharm - Exim-19.05 27.04.04, 22:41
            Nie mam GG i na razie nie chcę mieć,bo Forum,czat i e-maile i tak mi zabierą za
            dużo czasu.Po prostu boję się .Wejdz na :www.polchat.pl/chat/?room=egipski
    • izab77 Re: Sharm - Exim-19.05 27.04.04, 02:33
      aaa, zdaje się że będziemy w tym samym hotelu ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka