Dodaj do ulubionych

selecturs, dreams beach

IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 20:14
hej wybieramy sie w sierpniu ze znajomymi do sharm z biurem selecturs czy
ktos ma na temat tego biura jakies opinie ,mamy mieszkac w dreams beach jak
ktos byl prosze sie podzielic opinia co do tego hotelu ,ile kosztuje "bus" do
naama bay z góry dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Stiwi Re: selecturs, dreams beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 20:28
      Byłem z nimi 2 razy. Jak na ceny jakie oferują, nie mam większych zastrzeżeń.

Stiwi.
    • Gość: alma Re: selecturs, dreams beach IP: *.dialup.telenergo.pl 05.05.04, 21:38
      Jesli chodzi o BP Selectours to wybieram się pierwszy raz z nimi 12.05. Po
      powrocie (po 26.05)na pewno się podzielę opnią. Ale jestem dobrej myśli, z tego
      co się dowiadywałam to nie było do nich żadnych zastrzeżeń (w końcu funkcjonują
      już 7 lat(?))
      Pozdrawiam Iza
      • derduch Re: selecturs, dreams beach 07.05.04, 18:16
        Biuro jest całkowicie OK, rezydentki sympatyczne i w każdej chwili do
        dyspozycji. Żadnych zastrzeżeń. Byłem z nimi w lutym w Hurghadzie w hotelu Aida
        Verdi i wróciłem w pełni zadowolony. Polecam.
        Jedna sugestia: Weź ze sobą z Polski jakieś kolorowe czasopisma, strasznie
        dziewczynom ich brakuje, Ciebie to nie bedzie wiele kosztowało a im zrobisz
        radoche
    • Gość: Małgosia Re: selecturs, dreams beach IP: *.int.ccp.pl / 81.15.161.* 06.05.04, 08:24
      Cześć,
      Znam te biuro, jest ok, w zeszłym roku byłam z nimi w Hurghadzie, spisali się
      bardzo dobrze, nie mam do nich żadnych uwag. 2 czerwca jadę z nimi tym razem do
      Sharm.:)))) ale do hotelu Coral Beach Montazah . A jeżeli chodzi o hotel
      Dreams Beach - to dobry wybór.
      Pozdrawiam
      Małgosia
    • Gość: MaTyS Re: selecturs, dreams beach IP: 195.205.253.* 07.05.04, 16:13
      Kiedy sie wybieracie, bo ja ze znajomymi 04.08
    • Gość: Miśka Re: selecturs, dreams beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 22:16
      Jadę z tym biurem do sharm -hotel Pyramisa 14.07.Może ktoś jeszcze wybiera się
      w tym terminie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka