IP: *.acn.pl 11.05.04, 22:33
Co wiecie o biurze Sun&Fun?
Czy jest ono nowe na rynku?? Skąd się wzięło? Czy nie jest przypadkiem
kolejnym jednosezonowym biurem?
Obserwuj wątek
    • patrykkk Re: sun& fun 12.05.04, 18:20
      No właśnie. Też jestem ciekawy.
      Ale jak tak obserwują, ludzie są zafiksowani - mimo krytycznych tyrad - na
      Exim, Alfę, Triadę i Oasis.
      Kiedyś zadałem pytanie o biuro Kopernik. Nie było żadnej odpowiedzi. Albo więc
      naprawdę nikt nic nie wie, albo mają to totalnie gdzieś - owi obeznani z
      tematem.
      Z ratunkiem mógłby przyjść nam jakiś pracownik dużego biura pośrednictwa
      turystycznego, które ma w ofercie Sun&Fun i Kopernika.
      - Czy rzeczywiście są to solidne, choć małe biura? No i nieco tanie!!! Bo jak
      porównuję cenę np. SunRise El Palacio w tym samym termienie w ofercie Sun&Fun i
      Alfy czy Eurotourat, to zdecydowanie wychodzi taniej w Sun? Czy to więc jakiś
      chhytry wabik?
      - Jakimi latają samolotami? Czy "na doczepkę" do czarterów molochów?
      - Kto odbiera turystów na lotnisku? Jakiś miejscowy z "dolmuszem" na parkingu?
      - I temu podobne.
      • egiptolog Re: sun& fun 12.05.04, 18:59
        pierwszy raz slysze o sun&fun podczas mojej bytnosci w egipcie tj. do grudnia zeszlego roku nic o nim nie slyszalem. co do euroturu to lataja na lotem kopernik to tez jakas nowosc.
        tyle odemnie nie wypowiadm sie ogolnie na temat biur bo w kilku pracowalem i nie chce zeby moje wypowiedzi byly brane jako rekalma.
        • beduinka Re: sun& fun 27.05.04, 22:40
          egiptolog napisał:

> kopernik to tez jakas nowosc.

a nie... z tego co wiem, istnieją już 8 lat, tylko że organizuję wyjazdy na
          minejszą skalę
    • Gość: Błotosmętek Re: sun& fun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 19:40
      Witaj !
      Sun&Fun to touroperator "utworzony" przez członak rodziny prezesa Oasis Tours,
      chociaż nie jest na niego zarejestrowane ( biuro ). Mają podobny produkt,
      podobne ceny, tylko istnieje obawa, że po "podziale" kapitału Oasis na 2 części
      ( ba zapewne tak się stało ) obie firmy zakończą soją pracę tak jak Aladin i El
      Greco ( to była podobna historia - wspólnicy się rozeszli ). Nie daję im (
      Sun&Fun ) dużych szans na przetrwanie i nie życzę im też tego, bo po co się
      rozdrabniać, skoro można jedną firmę promować przyzwoicie. Ja stawiam na Oasis !

Pozdrowionka !
      • Gość: Błotosmętek Re: sun& fun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 19:42
        Na Aslana !!! Strasznie przepraszam za literówki !!!
      • Gość: słonko Re: sun& fun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 10:14
        Skąd te przypuszczenia o podziale OASISA???Moge Cię jedynie zapewnić, iż OASIS
        nie podzielił się i nikt z rodziny prezesa w/w firmy nie otworzył
        konkurencyjnego biura. Radziłabym dokładniej sprawdzać informacje zanim się je
        rozpuści.
    • Gość: nurekwredsea Re: sun& fun IP: 62.233.197.* 12.05.04, 22:35
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=12189483&v=2&s=0
      moze TO cos wyjasni
      Szkoda, Patrykkk, ze nie moge ci bardziej pomoc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka