Gość: ciekawa IP: *.acn.pl 11.05.04, 22:33 Co wiecie o biurze Sun&Fun? Czy jest ono nowe na rynku?? Skąd się wzięło? Czy nie jest przypadkiem kolejnym jednosezonowym biurem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrykkk Re: sun& fun 12.05.04, 18:20 No właśnie. Też jestem ciekawy. Ale jak tak obserwują, ludzie są zafiksowani - mimo krytycznych tyrad - na Exim, Alfę, Triadę i Oasis. Kiedyś zadałem pytanie o biuro Kopernik. Nie było żadnej odpowiedzi. Albo więc naprawdę nikt nic nie wie, albo mają to totalnie gdzieś - owi obeznani z tematem. Z ratunkiem mógłby przyjść nam jakiś pracownik dużego biura pośrednictwa turystycznego, które ma w ofercie Sun&Fun i Kopernika. - Czy rzeczywiście są to solidne, choć małe biura? No i nieco tanie!!! Bo jak porównuję cenę np. SunRise El Palacio w tym samym termienie w ofercie Sun&Fun i Alfy czy Eurotourat, to zdecydowanie wychodzi taniej w Sun? Czy to więc jakiś chhytry wabik? - Jakimi latają samolotami? Czy "na doczepkę" do czarterów molochów? - Kto odbiera turystów na lotnisku? Jakiś miejscowy z "dolmuszem" na parkingu? - I temu podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
egiptolog Re: sun& fun 12.05.04, 18:59 pierwszy raz slysze o sun&fun podczas mojej bytnosci w egipcie tj. do grudnia zeszlego roku nic o nim nie slyszalem. co do euroturu to lataja na lotem kopernik to tez jakas nowosc. tyle odemnie nie wypowiadm sie ogolnie na temat biur bo w kilku pracowalem i nie chce zeby moje wypowiedzi byly brane jako rekalma. Odpowiedz Link Zgłoś
beduinka Re: sun& fun 27.05.04, 22:40 egiptolog napisał: > kopernik to tez jakas nowosc. a nie... z tego co wiem, istnieją już 8 lat, tylko że organizuję wyjazdy na minejszą skalę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Błotosmętek Re: sun& fun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 19:40 Witaj ! Sun&Fun to touroperator "utworzony" przez członak rodziny prezesa Oasis Tours, chociaż nie jest na niego zarejestrowane ( biuro ). Mają podobny produkt, podobne ceny, tylko istnieje obawa, że po "podziale" kapitału Oasis na 2 części ( ba zapewne tak się stało ) obie firmy zakończą soją pracę tak jak Aladin i El Greco ( to była podobna historia - wspólnicy się rozeszli ). Nie daję im ( Sun&Fun ) dużych szans na przetrwanie i nie życzę im też tego, bo po co się rozdrabniać, skoro można jedną firmę promować przyzwoicie. Ja stawiam na Oasis ! Pozdrowionka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Błotosmętek Re: sun& fun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 19:42 Na Aslana !!! Strasznie przepraszam za literówki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: sun& fun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 10:14 Skąd te przypuszczenia o podziale OASISA???Moge Cię jedynie zapewnić, iż OASIS nie podzielił się i nikt z rodziny prezesa w/w firmy nie otworzył konkurencyjnego biura. Radziłabym dokładniej sprawdzać informacje zanim się je rozpuści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurekwredsea Re: sun& fun IP: 62.233.197.* 12.05.04, 22:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=12189483&v=2&s=0 moze TO cos wyjasni Szkoda, Patrykkk, ze nie moge ci bardziej pomoc Odpowiedz Link Zgłoś