Dodaj do ulubionych

Do znawcow Egiptu

18.07.11, 01:39
Co powiecie na taka oferte. Czy zawiera ona w sobie wiekszosc miejsc, ktore warto odwiedzic w Egipcie? Oczywiscie mam na mysli miejsca, ktore nie sa od siebie bardzo oddalone, a przez to niemozliwe do zobaczenia. Uprzedzajac Wasze pytania i spostrzezenia, z racji mojego obecnego miajsca zamieszkania, miejsce wylotu mi odpowiada.
Tekst linka
Obserwuj wątek
    • dana_n Re: Do znawcow Egiptu 18.07.11, 03:12
      Nie jestem niestety znawcą Egiptu, byłam tam zaledwie kilka razy. W mojej opinii, jeżeli masz ochotę jej wysłuchać, oferta, jaką prezentujesz jest dosyć mało ciekawa i jak dla mnie za droga. Uważam, że można znaleźć ciekawsze i bardziej atrakcyjne cenowo. Rozważasz tylko wycieczki z biurem podróży, czy również samodzielny pobyt w Egipcie?Ja masz ochotę na dalsze rozmowy, napisz na priv. Bardzo mało szczegółów podajesz, trudno się zorientować co Cię interesuje. Nie wiem, czy już byłeś w Egipcie, chociaż sądzę, że nie. Dobrze by było, żebyś sam wiedział co chcesz w Egipcie zobaczyć, wtedy będzie łatwiej planować... :-)
      • deoand Re: Do znawcow Egiptu 18.07.11, 09:56
        Jakaś forma rejsu i jak widac z oferty troche w typie Alfa Star , która ma najpierw pare dni w Sharmie potem objazd Izraela i Jordanii i powrót do Sharmu na ostatnie pare dni . W tym przypadku rzecz dotyczy Kairu .
        Odpoczynku w Hrg raptem dwa dni a własciwie dwie noce ...
        Klasyczny polski rejs to z reguły 7 + 7 .

I nade wszystko wszystko cholernie drogie prawie 6 tysięcy za rejs 12 dniowy w wersji HB - to cena , że cho cho

A ktos tu na forum wypisywał jakie to małe ceny maja zagraniczne biura - teraz niech wchodzi pod stół i odszczekuje !
        • irhana Re: Do znawcow Egiptu 18.07.11, 10:44
          Same pobyty często sa tańcze (przynajmniej z niemieckich biur), inaczej sprawa się ma jeśli chodzi o wycieczki. Jesienią szukałam firmy, która pojedzie ze mną prywatnie na pustynię, szukałam różnych opcji, porównywałam ceny. Ceny szczególnie z Wysp, we wszystkich opcjach były o wiele większe niż w innych krajach, ostatecznie "pustynię" zorganizowaliśmy sobie przez egipskie biuro za 1/3 ceny brytyjskiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka