Dodaj do ulubionych

obłożenie hoteli

08.09.11, 12:50
Gdzie będzie większe wypełnienie hoteli w Sharm, HG, czy Marsa w styczniu?, tak aby wybrać hotel, gdzie nie będzie ograniczonej obsługi, podgrzewania basenów, animacji ze względu na marne obłożenie.
Jakie są Wasze doświadczenia po pobycie letnim z obłożeniem hoteli?
Obserwuj wątek
    • krakuskaa Re: obłożenie hoteli 08.09.11, 15:12
      :)
      latem lipiec/sierpień byłam w hotelu grand plaza resort w Sharm, było 100% obłożenie, hotel miał ok 1300 gości,,
    • doral2 Re: obłożenie hoteli 08.09.11, 16:19
      jedrek99 napisał:

> Gdzie będzie większe wypełnienie hoteli w Sharm, HG, czy Marsa w styczniu?,.."

jak bym umiała to przewidzieć, to i dzisiejsza szóstka w totka byłaby moja :D
      • warmianka35 Re: obłożenie hoteli 10.09.11, 09:46
        Byłam w lipcu w Shores Amphoras w Sharms. Obłożenie 50 %, chociaż hotel całkiem fajny.W innych hotelach też podobno nie było kompletu gości. Myślę, że jeszcze przez jakiś czas nie będzie takiego obłożenia jak przed rewolucją, bo ludzie się po prostu wystraszyli i prawdopodobnie jeszcze przez jakiś czas będą przyglądać się temu, co dzieje się w tamtym rejonie i co bardziej strachliwi odpuszczą sobie Egipt.A jak zaczną się jakieś przepychanki z Izraelem, to obłożenie hoteli pewnie jeszcze spadnie. W Tabie najbardziej.Jednym słowem wielka niewiadoma przed zimowym sezonem tego roku. Okaże się, gdzie będą podgrzewane baseny, a gdzie nie, pewnie dopiero po przyjeździe do danego hotelu
    • karuzela100 Re: obłożenie hoteli 14.09.11, 21:08
      wiadomo taba gosci bedzie mało ze względu na bliskośc Izraela, a reszta do wyboru tylko jak tego roku hotele miejsca mają ale czym tam doleciec jak miejsc w samolotach brak....
      pozdr karuzela100
      • emki1230 Re: obłożenie hoteli 16.09.11, 19:56
        Wybierając hotel musisz po prostu zwrócić uwagę na to czy w hotelu jest podgrzewany basen... osobiście byłam też w sieci Shores dokładnie w Aloha / 3 hotele: Amphores,Aloha i Golden/ w Sharm a miałam wykupione wczasy w Golden Shores - a było to w sezonie... więc wydaje mi sie że dogodnie byłoby wykupić wczasy w jakiejś sieci hotelów bo przy małym obłożeniu zakwaterują Was tak żeby to IM się opłacało a co za tym idzie nie będziesz w "opuszczonym" hotelu.

Pozdrawiam,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka