Dodaj do ulubionych

Nie ma sensu prowadzić Egipt-hotele(opinie...) ...

31.05.04, 18:21
...jeśli nie będziecie dopisywać tam swoich informacji i opinii.
Większość osób wpisuje swoje opinie tutaj na forum, ja zaś nie będę ich
przeklejał, bo już kilkakrotnie zarzucano mi, że cytaty wklejałem tam bez
zgody autorów. Nie chcę wywoływać takim wklejaniem kolejnych zadym.

=============

Jeśli na tamtym dziale ukazuje się 1 na 20 opinii, w porównaniu z tym forum,
to jaki sens jest w istnieniu tego działu?!

============
EGIPT-HOTELE (opinie turystów)
Obserwuj wątek
    • kacpere Re: Nie ma sensu prowadzić Egipt-hotele(opinie... 31.05.04, 20:11
      Daj spokój. Jak ktoś szuka opinii do hotelu, to i tak trafi do Twojego forum,
      które bardzo uspokoiło mnie przed wylotem.
      A co do obrażania się za cytaty, to chyba żrty sobie stroją...
      Pozdrawiam,
      Kacper
      • Gość: xxx Re: Nie ma sensu prowadzić Egipt-hotele(opinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 23:04
        wklejaj !!!!
      • pc_maniac Re: Nie ma sensu prowadzić Egipt-hotele(opinie... 02.06.04, 23:19
        ^up^
    • obser Re: Nie ma sensu prowadzić Egipt-hotele(opinie... 31.05.04, 20:21
      pc_maniak już zacząłem ożywianie.
      Pozdrowienia
    • Gość: mamapitunia Re: Nie ma sensu prowadzić Egipt-hotele(opinie... IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 20:44
      Ja też wpisałam i jeszczę dopiszę ,ale to dopiero nastapi za kilka dni
      Pozdrawiam ciepło
      • Gość: deo Re: Nie ma sensu prowadzić Egipt-hotele(opinie... IP: 81.219.167.* 31.05.04, 21:17
        Wklejaj Pc i o nic nie pytaj .
        Była tak piosenka Młynarskiego bodaj Róbmy Swoje a więc Ty też ... Rób swoje .
        Chociaż już byłem w Egipcie to czasem zaglądam do Hoteli by sobie poczytać co
        ludzie sądzą o poszczególnych hotelach w Egipcie .
        Przecież nigdy nie wiadomo ... a może jeszcze raz pojadę do Egiptu więc
        przecież nie będę się wybierał do tego samego hotelu / tu akurat Romy /
        Pzdr Pc.
        PS. Widać taki już twój los - wklejać - wklejać - wklejać .
    • patrykkk Re: Jest sens, ale problem w czym innym 31.05.04, 21:18

Widzisz, PiSi, szkoda, że te mendy zarządzające portalem usunęły
      link Egipt-hotele ze strony ogólnej Turystyka,
      gdzie zainteresowany tą kwestią od razu na nią natrafiał. A teraz niestety nie.
      Poza tym ludzie, których wciąga Egipt w końcu trafiają do forum hotelowego
      i jeśli mają dobre intencje - zostawiają info.
      A jeśli ktoś traktuje Egipt jako jednorazówkę, to żebyś nawet fundował nagrody,
      to i tak nie zostawi taki gość żadnego wpisu.
      Ludzie już tacy są. Ja skorzystałem np. z opinii pewnego turysty na temat Club
      Fanara; pojechałem, a po powrocie czułem się zobligowany podzielić własnymi
      spostrzeżeniami na forum o hotelach - i nikt mnie do tego nie zmuszał.
      Z kolei inni mają to totalnie gdzieś - ważne, że to ich poinformują...
      Nie ma co się nimi przejmować. Po prostu od czasu do czasu należy zrobić "up"
      o tym forum, a ten, kto jest przyzwoity, na pewno uczyni taki wpis.
    • mama_maxia Re: Nie ma sensu prowadzić Egipt-hotele(opinie... 01.06.04, 04:18
      A ja ostatnio dopisałam...choć byliśmy w dość popularnym na forum hotelu. I
      byłoby niefajnie jakby to forum zniknęło, bo właśnie tam 'wyrabiałam' sobie
      opinię na temat hoteli.
      Wykupiliśmy hotel w Makadi Bay, ale w tym dziale go nie było - stałam się
      podejrzliwa (próbowałam tam bezpośrednio potwierdzić rezerwację i nic), hotel
      zmieniliśmy i okazało się, że słusznie bo Exim nie może tam kwaterować turystów.
      Pozdrowienia!
      • Gość: Heniek Re: Nie ma sensu prowadzić Egipt-hotele(opinie... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.06.04, 09:06
        Masz moje blogoslawienstwo.Wklejaj i przeklejaj co tylko uwazasz za
        interesujace i godne uwagi.Chwala Ci za to.Pozdrawiam.
    • Gość: Tomstar Re: sens jest IP: *.proxy.lucent.com 01.06.04, 09:40
      Rozumiem, że ten wątek to rodzaj prowokacji ;-)
      Rozumiem tez twoją irytację ciagłymi pytaniami o hotel na forum. Nie patrz na
      to ile osób wpisuje swoje opinie - pomysl ile osób odwiedza forum hotelowe.
    • Gość: ewa Re: Nie ma sensu prowadzić Egipt-hotele(opinie... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 10:40
      hi. Wybieramy się ze znajomymi do hotelu Dreams Beach w SSH.Na twoim forum o
      hotelach nie ma nic nowego o tym hotelu. Czy masz jakieś nowe informacje,
      których nie zamieściłeś na tym forum. Pozdrawiam. Ewa
    • miriam_73 Re: Nie ma sensu prowadzić Egipt-hotele(opinie... 01.06.04, 10:42
      ANi mi się waż kończyć interes!!! :)))
      A tak poważnie - to forum jest potrzebne, wklejaj "po uważaniu" i nie przejmuj
      się.
    • Gość: Stiwi Re: Nie ma sensu prowadzić Egipt-hotele(opinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 10:51
      Na moją prośbę przeklejenia relacji do forum Egipt-hotele, nikt tego nie
      uczynił, a niestety nie mam konta i nie zamierzam zakładać:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=12416701&a=12416701
      Stiwi.
    • aicha_fr jest sens 02.06.04, 08:12
      Wytrwalosci PC! To forum jest wazne i potrzebne, a Twoje wysilki z
      przeklejaniem jak najbardziej maja sens.
      Nie przejmuj sie tymi, ktorzy nie chca/nie potrafia z niego korzystac.
      • Gość: marianzet Re: jest sens IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 18:26
        Oczywiście,że ma sens. Wytrwałości. ja pomoge.I up
    • Gość: marianzet Re: Nie ma sensu prowadzić Egipt-hotele(opinie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 13:32
      ma ma ma ma
    • Gość: daro Re: Nie ma sensu prowadzić Egipt-hotele(opinie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 13:37
      Utrzymuj, wklejaj i niczym się nie przejmuj.
      • pc_maniac Macie takie samo prawo do przeklejania jak ja... 06.06.04, 15:24
        ... a jak powiedziałem, nie chcę się ponownie narażać na ataki niektórych
        forumowiczów za takie przeklejanie.
        Owszem, stworzyłem to forum, bo sądziłem, że pomoże to uporządkować opinie o
        hotelach i ułatwić ich odszukanie.
        Ale nie rządajcie ode mnie bym cały czas śledził internet i różne wątki sam i
        wpisywał tam (czy przeklejał) różne opinie. Czemu? Ponieważ otrzymuję sporo
        maili ze szczegółowymi pytaniami dotyczącymi danego hotelu, w którym nigdy nie
        byłem, a jedynie opinia, którą zamieściłem byla cytatem.

W zeszłym roku prowadziłem rozmowę z moderatorem forum Gazety.pl na temat
        zniesienia obowiązku logowania się na forum hotele, prosiłem również by link do
        tego forum znalazł sie na stałe wklejony u góry na forum Egipt. Niestety moje
        prośby trafiły jak groch o ścianę. Może gdyby więcej osób wstawiło się w tej
        sprawie te utrudnienia zostałyby zniesione dla obopólnej korzyści.

Jest przecież na gazecie.pl forum o forum. Wystarczyłoby zaproponować w
        większej grupie takie ułatwienia i może coś by z tego wynikło.
        Choćby sam fakt obowiązku logowania się utrudnia wpisywanie tam opinii przez
        jednorazowych forumowiczów.
        Z drugiej zaś strony wiele osób nie zdaje sobie sprawy jak ważny jest nowy
        wpis, który choćby potwierdzał poprzednie opinie.
        Dział:
        EGIPT-HOTELE (opinie turystów) poprostu się dość poważnie zestarzał, a niestety nawet
        Agnieszka.P, która z początku pomagała mi we wklejaniu cytatów, teraz również
        odpuściła sobie tą sprawę. Cóż, takie życie :o(
    • Gość: Zachary Re: Nie ma sensu prowadzić Egipt-hotele(opinie... IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.06.04, 23:46
      Przykro mi ,ale jakoś o tym nie pomyślałem... Najpierw skorzystałem, a potem
      zamiast dopisać - założyłem nowy wątek.Nieco mi wstyd. Jeśli chcesz cos
      przekleić z moich wypocin na temat Sheratona to oczywiście masz moje
      błogosławieństwo. Obiecuję ,że jak pojadę następnym razem to napisze tam gdzie
      trzeba. Pozdrawiam serdecznie.
      Zachary.
      • Gość: marianzet Re: Nie ma sensu prowadzić Egipt-hotele(opinie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:37
        up
        • Gość: mat Re: Nie ma sensu prowadzić Egipt-hotele(opinie... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 11:03
          Dzięki za to co robisz! Byłem u "Ciebie"już pare razy.
          Olewaj wszystko i rób dalej ,bo dobrze robisz.
          Z pozdrowieniami mat.
    • lesiut_tek Re: Nie ma sensu prowadzić Egipt-hotele(opinie... 10.06.04, 16:13
      dzisiaj powinno pojawic sie tam wiekszy opis odnosnie Sultan Bey'a w El-Gounie.

------
      Lesiutek - zapraszam do zapraszania.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka