kate_kate Re: Właśnie wrociłem z Hurgady!!!Słuze pomoca!!!! 11.06.04, 12:15 ja jutro wylatuję, powinna o czymś jeszcze wiedzieć?:) Może powiedz mi ile proponujesz zabrać $$$, bez większych szaleństw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daaroo Re: Właśnie wrociłem z Hurgady!!!Słuze pomoca!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:12 Zerknij na wcześniejsze wątki, choćby //forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=13275543 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Właśnie wrociłem z Hurgady!!!Słuze pomoca!!!! IP: *.piotrkow.shadows.pl / *.piotrkow.shadows.pl 11.06.04, 19:33 Skąd lecisz, ja jutro również lece w W-awy? Odpowiedz Link Zgłoś
heyah13 Re: Właśnie wrociłem z Hurgady!!!Słuze pomoca!!!! 12.06.04, 22:50 Oki ale czy ktoś był w hotelu Alladin w Hurgadzie??? I jakie wrażenia????? Piszcie ludki piszcie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Właśnie wrociłem z Hurgady!!!Słuze pomoca!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 20:25 ale się napomagał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ren Re: Właśnie wrociłem z Hurgady!!!Słuze pomoca!!!! IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 11.06.04, 13:33 Napisz coś o wycieczkach. W jakim hotelu byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Właśnie wrociłem z Hurgady!!!Słuze pomoca!!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 22:12 Z kim pojechałeś na wycieczki? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaw77 Re: Właśnie wrociłem z Hurgady!!!Słuze pomoca!!!! 16.06.04, 15:55 Marku, Znasz może hotel Palma de Mirette? Jaka jest Twoja opinia o tym hotelu? Z jakim biurem byłes, w jaki hotelu i czy jesteś zadowolony? Czekam na opinie, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: Właśnie wrociłem z Hurgady!!!Słuze pomoca!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 10:54 Też jestem zainteresowana wycieczkami na miejscu. Napisz z kim zwiedzałeś i nurkowałeś. Pozdrawiam, Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś
pooki1 Re: Właśnie wrociłem z Hurgady!!!Słuze pomoca!!!! 05.07.04, 12:40 Hej! Ja chcę jechać do Hurghady we wrtześniu, nie wiem jaki mam wybrać hotel, chciałabym coś blisko centrum i z w miare ładną plażą, myślałam o Romie. Nie wiem też z kim na fakultety? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Właśnie wrociłem z Hurgady!!!Słuze pomoca!!!! IP: 82.177.66.* 08.07.04, 00:23 wróciliśmy w niedzielę z Hurgady z EccoHoliday.Byliśmy w hotelu Palma de Mirette.Wszystko było ok.Jedzenia dużo,ale arabskie,czysto,choć przed naszym wyjazdem woda w jednym z basenów była mocno dziwna.duży minus tego hotelu to spora ilość arabiszonów kompiących się w ciuchach i sąsiedztwo plaży publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: jak pomaca sluzysz-tluczek jestes IP: *.24-130-66.mc.videotron.ca 08.07.04, 00:44 ty bylas u tych arabiszonow jak ich nazywasz,nikt cie tam nie zmuszal jechac,jezeli kapia sie w ubraniu to uszanuj ich kulture-bo to jest ich kultura tak jak twoja latac z cyckami na wierzchu i myslisz ze jestes cos lepszego niz oni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULIA Re: jak pomaca sluzysz-tluczek jestes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 07:56 Myszka z Egiptu piszesz? Co?? nie podoba się słówko ARABISZON??? Dla mnie pasuje, jest ok, to prawdziwe śmierdzące, brudasy Arabiszony hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
medycynka do Julii 08.07.04, 09:24 Gość portalu: JULIA napisał(a): > Myszka z Egiptu piszesz? Co?? nie podoba się słówko ARABISZON??? Dla mnie > pasuje, jest ok, to prawdziwe śmierdzące, brudasy Arabiszony hehehe Wiesz co, takie osoby jak Ty powoduja ze bebechy sie przewracaja do gory nogami i na lewa strone przy czytaniu. Gybys miala wiecej komorek, niz te jedna odpowiedzialna za rozmnazanie, to nigdy w zyciu bys tak nie napisala. Kompromitujesz sie Julio, a Twoja prowincja intelektualna nie jest potrzebna ani na tym ani na innych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULIA do medycynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 13:46 A Tobie co nie pasuje??? Prawda Cię boli, no cóż, że to wstrętne brudasy nikt chyba nie zaprzeczy, to fakt i tego nie zmienisz, a co masz do ludzi, którzy szczerze mówią co myślą, my, w przeciwieństwie do Ciebie (pewnie chłopaka ma Egipcjanina i dlatego tak się bulwersuje hihi) żyjemy w kraju cywilizowanym i demokratycznym, w którym panuje wolnośc słowa, obrończyni brudasów się znalazła. Jak tak dobrze znasz Egipt, to powinnaś doskonale wiedzieć, że oni nie grzeszą higieną, a może sama nie grzeszysz higieną i dlatego się tak za nimi wstawiasz?? Jesteś śmieszna hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
przemoa Re: Właśnie wrociłem z Hurgady!!!Słuze pomoca!!!! 07.07.04, 20:52 bedac w I pol. czerwca we 3 dorosle osoby wydalismy na napoje, bakszysz, drobne wstepy do obiektow, kilka buteleczek egipskiego "Jasia", po ok. 120$/osobe, do tego nalezy doliczyc wycieczki fakultatywne, oraz prezenty i pamiatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULIA Do MARKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 07:58 No.... ale się napomagałeś, o dzięki Ci za wyczerpujące odpowiedzi na zadawane pytania....tylko obyś się nie zmęczył zbytnio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: do tluczka julii IP: *.24-130-66.mc.videotron.ca 10.07.04, 16:28 nie mam faceta araba jak piszesz i nie mieszkam w egipcie ale w kanadzie i widze czasem takie tluczki przyjezdzajace tu z ciemnogrodu myslace ze sa pepkiem swiata a tu niestety trzeba respektowac inne kultury tez ,no i szok jak to ja pôlak ja najmadrzejszy wszyscy inni to glupole nic nie wiedza ani umieja ,ty i ta ola to ten sam typ tluczka -tlumoczka hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homik Re: Właśnie wrociłem z Hurgady!!!Słuze pomoca!!!! IP: *.vif.net 17.07.04, 22:35 no i bija sie baby ,kocia walka ,a tak wogole te rozmowy tu to tylko co oferuja biura podrozy w polsce ,wy nie macie pojecia o prawdziwym egipcie ,zwlaszcza ci co jada do luxusowego sharmu,gdzie tubylec nie moze nawet nosa wsciubic Odpowiedz Link Zgłoś