Dodaj do ulubionych

CZY KTOŚ BYŁ W HOSTMARK - SHARM

IP: *.gni.pl / 195.117.61.* 16.06.04, 13:48
Witam, mam pytanie do kogoś kto był w tym hotelu. A konkretnie o wnoszenie
napoi do hotelu ( oczywiście w plecaku), czy jest to możliwe???
Obserwuj wątek
    • Gość: zibi Re: CZY KTOŚ BYŁ W HOSTMARK - SHARM IP: 192.11.224.* 16.06.04, 14:09
      Niemożliwe. Przy drzwiach wejściowych do hotelu jest bramka wykrywająca napoje
      w plecaku. Jak zapiszczy to każą ci pokazać zawartość torby. Oprócz tego stoi
      tam specjalnie szkolony pies wyczuwający puszki z Coca-Colą i wodą mineralną.
    • Gość: agg Re: CZY KTOŚ BYŁ W HOSTMARK - SHARM IP: *.dialup.supermedia.pl 16.06.04, 15:09
      Dobre, niezły dowcip, ale na powaznie, byłam w ubiegłym roku w Hostmarku,tyle,
      ze w Hurghadzie (jesto ta sama sieć hoteli, wiec mysle, ze jestw nichdosyc
      podobnie). Zdarzyło nam sie za dwa razy wniesc napoje i to tylko dlatego, ze
      znaleźlismy w sklepie "wynalazki" i chcielismy ich spróbowac. Nie ma
      najmniejszego problemu!!!
      A i jeszcze jedno, naprawde polecam sieć hoteli Hostmark, sa świetne i naprawde
      komfortowe.
      • Gość: zięba do agg IP: 192.11.224.* 16.06.04, 15:33
        Jesli bylas w hurgadzkim hostmarku wprowadz moze swoja ocene na liste
        pc_maniaka forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=12689858 albop
        jesli nie masz konta na gazeta.pl wyslij opinie maniakowi - on ja dorzuci.

A tak poza tym to na forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8299309
        jest sporo opinii i hostmark sharm - mam nadzieje, ze autorka watku (chyba
        pierwszy raz wyjezdza w cieple kraje) zajrzala tam przedtem
        • Gość: agg Re: do zieba IP: *.crowley.pl 16.06.04, 17:49
          W ubieglym roku, zaraz po powrocie, wprowadzilam swoja opinie, tylko, ze hotel
          opisalam pod pelna jego nazwa: Grand Seas Resort Hostmark. Bardzo dziekuje za
          czujnosc na forum, to bardzo mile, pozdrawiam goraco, agg.
          • Gość: Bernadeta Re: do agg IP: *.gni.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 08:06
            Cześć. Twoją opinię o tym hotelu czytałam już wiele razy , ale niestety jeszcze
            nikt nic nie napisał o tym co mnie martwi od jakiegoś czasu. Jeśli możesz
            napisz mi jak to jest naprawdę z wnoszeniem napoi ( w ubiegłych latach byłam w
            hotelach 5*,4*- i bez problemu wnosiłam napoje w plecaku) i czy w pokojach jest
            lodówka.Bardzo proszę o odpowiedż bo zaczynam się już coraz bardziej
            denerwować.
            • Gość: Bernadeta Re: do kogoś kto tam był IP: *.gni.pl / 195.117.61.* 17.06.04, 08:35
              Sorry,pomyliło mi się dopiero teraz przeczytałam że autor "agg" był w Hostm. w
              Hurgadzie, więc proszę o info kogoś kto był w Hostmarku w Sharm.
          • Gość: zięba Re: do agg IP: *.proxy.lucent.com 17.06.04, 14:35
            No fakt. Teraz sa dwa hotelowe wątki: Hostmark oraz Grand Seas Resort Hostmark.
            Może pc_maniac cos z tym zrobi.
    • Gość: Jola Re: CZY KTOŚ BYŁ W HOSTMARK - SHARM IP: 62.135.35.* 17.06.04, 12:23
      Wlasnie obecnie przebywam w hotelu Hostmark w Sharm, jest czysty, bezposrednio
      przy plazy. Pokoje sa przestronne, wyzywienie bardzo smaczne i duzy wybor, co
      prawda sniadania sie powtarzaja, ale jest tak duzy wybor , ze mam w czym
      wybrac. Mam opcje all inclusive, wiec nie wnosze napoi, ale czasami prosza o
      otwarcie torebek jak zabrzeczy bramka
      • Gość: Bernadeta Re: CZY KTOŚ BYŁ W HOSTMARK - SHARM IP: *.gni.pl / 195.117.61.* 17.06.04, 12:30
        Witam, trochę mi ulżyło, bo jestem pełna obaw,powiedz jeszcze jak możesz czy
        masz lodówkę w pokoju , i czy polscy turyści są kwaterowani w bud. obok basenu,
        czy w bungalowach? - jedziemy 2 osoby,( co jest lepsze?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka