Gość: zyx IP: 195.117.141.* 30.06.04, 13:03 Był ktoś w tym hotelu ? Czy jedzie tam ktoś w sierpniu (7-21.08.) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Raff Re: Sharm - Maxim Plaza IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 21:22 Wybieram się do niego we wrześniu, również bardzo mnie ciekawią opinie na jego temat. To jest nowy hotel i nie ma o nim nic w linku Egipt-hotele. Słyszałam, że ma świetną rafę. Czy to prawda? i co z plażą, czy zejście do wody jest pomostem czy jest też trochę piasku i prawdziwej plaży? Z jakim innym hotelem sąsiaduje (nie ma go na mapach hoteli w Sharm). Dzięki za informacje, Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka15 Re: Sharm - Maxim Plaza 01.07.04, 09:01 Nie jest on az taki nowiutki; raczej nie byl kontraktowany przez polskie biura, stad brak opinii. Samego hotelu nie znam, ale rafka faktycznie ma niezla. Dla milosnikow snorkelingu w sam raz. Plaza nie za duza, czesciowo piaszczysta. Polazony w rejonie Shark's Bay. Najblizsze hotele to Hilton Sharks Bay, Concorde El Salam i Savoy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raff Egipcjanka15? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 19:07 Plaża częściowo piaszczysta? Co to znaczy, co jest na pozostałej części? Skały? Poszukuję hotelu ze świetną rafą, z poszukiwań na tym forum i nie tylko znalazłam zwolenników Shark's Bay (rafa Ras Nasrani) oraz chwalących Ras Um Sid. To co mnie pociąga najbardziej to bliska rafa, piaszczysta plaża jest mniej ważna, chyba że można mieć oba ;) Właśnie na snorkeling ale nie tylko zrobiłam kurs PADI OWD ale na zimnych Chorwackich wodach wiec nie wciągnęło mnie to tak bardzo, za dużo zamieszania, sprzętu itd chcę spróbować w Egipcie, może wtedy mnie "weźmie". Egipcjanka 15? znasz jakiś hotel w Sharm spełniający te warunki? Najchętniej 5* Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Sharm - Maxim Plaza IP: *.dgt.com.pl 12.07.04, 16:20 Z Egipt-hotele admin systematycznie usuwa pytania, zostawiając jednak opisy czysto marketingowe... Jest tam wątek poświęcony Maxim Plaza, wyłącznie z negatywnymi uwagami - czy wrócił stamtąd ktokolwiek zadowolony ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: Sharm - Maxim Plaza IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 16:32 Popros o opinię Fionę była tam i z tego co pisała wróciła niezadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Sharm - Maxim Plaza IP: *.dgt.com.pl 13.07.04, 16:41 a jaki kontakt do Fiony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: Sharm - Maxim Plaza IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 18:31 Teraz to się uśmiałam,trafne pytanie .Nie wiem ? A bardziej serio wywołaj ją na forum www.egipt.pl opinie dzzisiaj gdzieś tam przemknęła,albo tutaj tu też Ją widziałam.;-).Była w tym hotelu,a gdybyś chciał zmienić na Radissona w Sharm to ja odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Sharm - Maxim Plaza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:23 Byłem w tym hotelu dwa tygodnie w czerwcu i muszę powiedzieć że była poezja!!!!!!!!! przepiękna rafa,super obsługa. śniadania, lunch i kolacje można zjeść nad morzem w pięknie położonym miejscu z widokiem na wyspę tiran. polecam PARASELING. SUPER HOTEL DLA RODZIN Z DZIEĆMI.Życzę wszystkim miłego pobytu. naprawdę nie ma co sie martwić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Sharm - Maxim Plaza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:38 KOMUNIKAT DLA TYCH KTÓRZY WYJEŻDŻAJĄ DO MAXIM PLAZA!!! nie czytajcie i nie analizujcie bzdur które wypisują niektórzy mniej zadowoleni pobytem w tym hotelu. Ja bywałem w różnych hotelach i ten jest naprawdę dobry. jeżeli po powrocie będziecie niezadowoleni możecie mnie zbluzgać na tym forum. LUDZIE KTÓRZY NARZEKAJĄ SĄ POJEBANI NAPRAWDĘ WARUNKI SUPER. KIM SĄ CI LUDZIE ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamic Re: Sharm - Maxim Plaza IP: 217.8.186.* 21.07.04, 18:14 Z jakiego biura pojechałeś do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Przemku,czemu Ty nie wpisałeś się do działu hotele 21.07.04, 18:43 Ja nikomu nie bronię dostępu ze swoją opinią na temat obiektu, w którym był. A nie moja wina, że niektórzy są tak leniwi (jak Ty), że walną pościk na forum ogólnym i mają pretensje, że ktoś za Ciebie nie opisze w dziale hotele Twoich odczuć. Więc nie krytykuj tylko rusz dupę i sam się tam wpisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Mnie jest rybka czy piszecie źle czy dobrze 21.07.04, 18:39 Gość portalu: zyx napisał(a): > Z Egipt-hotele admin systematycznie usuwa pytania, zostawiając jednak opisy > czysto marketingowe... > Jest tam wątek poświęcony Maxim Plaza, wyłącznie z negatywnymi uwagami - czy > wrócił stamtąd ktokolwiek zadowolony ? ... jednak dałem pod głosowanie na tym forum czy w dziale Egipt-hotele powinny być dyskusje czy jedynie Wasze opinie i zdecydowana większość wypowiedziała się, że zamieszczanie w dziale Egipt-hotele pytań spowodowałoby jedynie, że w zalewie tysięcy pytań te kilkadziesiąt opisów nikt by nie znalazł. Druga kwestia to sam fakt, czy ktoś by na te pytania odpowiadał. Praktycznie każdy kto się tam wpisuje już więcej tam nie zagląda, więc kto miałby odpowiedzieć na dane pytanie? A zarzut, ze zostawiam posty "marketingowe" jest nieco dziwny. Czy dla Ciebie relacja lub opinia o hotelu to marketing?? Podaj mi choć jeden przykład usunięcia opinii czy relacji (nieważne czy pozytywnej czy negatywnej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejKa Re: Sharm - Maxim Plaza IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.04, 15:34 Gość.... ja jadę wtedy do tego hotelu. Znaczy konkretnie to jadę wcześniej, ale wtedy też będę.... do 16 jestem Odpowiedz Link Zgłoś