Dodaj do ulubionych

JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-(

01.09.12, 07:56
Wczoraj rano wróciliśmy z Jungle Park i jestem zaskoczona tak kiepskim jedzeniem.
Niby było kilka restauracji, ale w każdej to samo, albo minimalnie zmienione. Desery to 6 okropnych biszkoptowych ciast z kremem. Sałatki to niechlujnie pokrojony ogórek, pomidor, sałata i oliwki, do tego... jogurt naturalny. Mało owoców, nie mówiąc o arbuzie. Piwo notorycznie ciepłe, że nie dało się go pić.
Dwa lata temu byłam z tej samej sieci hotelowej Picalbatros w Sharm-el-shejk w Tropicana Grand Azure i jedzenie było o niebo lepsze.
Nie wiem, kto na forach pisze w superlatywach o jedzeniu? Albo ci co nie mieli porównania, albo ci, którym wspaniały aquapark rekompensuje wszystko :-)

Hotel wspaniały dla dzieci. Czysty, w dzień i w noc trwają prace porządkowe.
Niestety osatniego dnia pobytu, ja jedna z czteroosobowej rodziny przeszłam okropną zemstę.
Dostałam Antinal, który nie pomógł, potem zastrzyk - też nic. Myślałam, że umrę, aż doczłapałam do lekarza pod kroplówkę z masą innych leków. Ta "w miarę" postawiła mnie na nogi i w miarę spokojnie wróciłam do domu.
Niesamowite było podejście lekarza z Jungle Parku. Kazał mi przychodzić do siebie 3 razy (na szczęście miałam blisko) i wciąż innymi lekami próbował postawić mnie na nogi.
W nocy, 30 minut przed opuszczeniem hotelu podłączał kroplówkę.
Obserwuj wątek
    • mag.li Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 01.09.12, 08:12
      Bardzo dziwna ta twoja opinia-może faktycznie aż tak się popsuło, bo byliśmy dwa lata temu i było pysznie, a teraz za dwa tygodnie będziemy to sprawdzimy jak w naszym odczuciu :D
      Gdzie mieliście pokój i z jakim biurem byliście jeśli można wiedzieć? Płaciłas coś za lekarza w Jungle?
      • mell-anie Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 18.10.12, 20:57
        Słuchajcie!! Moi znajomi byli w styczniu tego roku w Jungle i jedzenie było wspaniałe i różnorodne,
        teraz znajomi wrócili i nie byli zadowoleni,tak to prawda,aż tak sie popsuło na przestrzeni tych paru miesięcy.
        Niestety nie tylko ten hotel tak ucierpiał,w Sharmie też,jest to spowodowane cięciami kosztów
        przez właścicieli hoteli niestety,rewolucja mocno uderzyła w ich gospodarkę i długo
        jeszcze będą odczuwać jej skutki więc gdzieś muszą szukać oszczędności.

Mam ulubiony hotel w Sharmie,do którego często wracam,w tym roku w wakacje hotel zmienił
        się nie do poznania,przede wszystkim jeśli chodzi o jedzenie,było beznadziejne,wszystkiego brakowało,nie ten sam hotel...Właściciel tnie koszta,pracowników hotelu było 1/3 mniej,a co za tym idzie nie ogarniali i nie wyrabiali sie z niczym,stołówka brud i syf.

Nie można sie sugerować opiniami hoteli sprzed roku tylko teraz aktualne są wiarygodne,
        a słyszałam w samolocie,że nie we wszystkich hotelach tak jest wiec trzeba robić wywiad:)

Pozdrawiam Egiptomaniaków
    • doral2 Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 01.09.12, 14:42
      ewekub napisała:

> Wczoraj rano wróciliśmy z Jungle Park i jestem zaskoczona tak kiepskim jedzeniem.
      > Niby było kilka restauracji, ale w każdej to samo, albo minimalnie zmienione. D esery to 6 okropnych biszkoptowych ciast z kremem..."

rozumiem, że w domu masz na deser co najmniej dwanaście różnych ciast...
      • bu-zia Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 01.09.12, 17:54
        wpływ na ocenę hotelu ma to, w jakim sie bylo poprzednio - rozumiem, że Azur byl pod tym wzgledem super?!
        Ja w tym roku porównywałam własnie do Jungle, ktory to dla mnie byl swietny (pod kazdym wzgledem, takze kulinarnym) hotel w którym byłam, czyli Harmony, wypadł kiepskawo (no, desery byly super :) ), ale szybciutko go doceniłam, jak umieszczono nas tymczasowo (kłopoty z wylotem) w hotelu Sunny Days-ojjjj jakie w Harmony bylo pyszne i roznorodne jedzienie!!! :)
        • ami.ra Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 01.09.12, 19:37
          Tez przechodziłam zemste w Jungle :( plus wstrętne myszy które spierdzieliły nam nerwy bo upatrzyły sobie nasz pokoj :( Fakt byłam tam zaraz po otwarciu jakiś czas temu ....powinni się bardziej starać bo jedzenie wówczas tez było jako takie ale bez szału...Piszesz że byłaś w Tropicanie my rownież oj tam to było pyszne amciu:) Jungle wielki plus za aqua park ......
          • ewekub Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 04.09.12, 14:12
            Przed wylotem czytałam o tych myszach i modliłam się, żeby nie było ich w naszym pokoju, bo ja mam potwierdzoną fobię na ich punkcie. Na szczęście nie było...
    • ewekub Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 04.09.12, 14:06
      Ktoś wcześniej pytał czy w domu na deser mam 12 ciast.
      Nie, nie mam, ale po to wyjeżdżam na wakacje, żeby mieć. A w Jungle ciasta były tak fatalne, że nawet nie miały wzięcia.

Zgadzam się z poprzednikiem, opinię o hotelu wystawia się na podstawie porównań do innych hoteli. W Tropicanie Grand Azure moim zdaniem jedzenie było świetne (np. były też desery na ciepło), cudna rafa, ale nie podobały mi się inne rzeczy np. stare pokoje, baseny, kilometrowa płycizna w morzu.
      Nawet w starym i krytykowanym Hilton Long Bach jedzenie było o niebo lepsze niż w Jungle.

Jak dla mnie pod względem jedzenia i atrakcji jest bezkonkurencyjny hotel Magic Life Waterworld Imperial w Turcji, ale nie odpowiada mi tamtejszy wilgotny klimat, więc chyba nie da się mieć wszystkiego.

Za lekarza płaciłam 40 dolarów. Byłam u niego 3 razy, dostałam masę zastrzyków, kroplówek i 3 opakowania leków na wynos.

Byliśmy z biura Alfa Star. Mieliśmy pokój 6002, obok aquaparku, a od strony tarasu duży wewnętrzny basen, ciszę i spokój. Do restauracji 3 minuty. Pokój przedzielony na dwa pomieszczenia drewnianymi, rozsuwanymi drzwiami, duża łazienka.
      Daliśmy 10 dolarów do paszportu i pan z recepcji przekonywał nas, że dostaliśmy wyjątkowy pokój, specjalnie dla nas w prezencie od niego.
      Okazało się, że mamy pokój, taki jak większość osób ;-)
      Mieliśmy z tego ubaw cały pobyt :-)

Moim zdaniem atutem Jungle Parku jest aquapark, w który zainwestowali olbrzymie pieniądze i nie przywiązują takiej uwagi do posiłków jak w innych hotelach, nawet swojej sieci, bo i tak zawsze będzie wielu chętnych na ten hotel.
      Poza tym tam jest tylu turystów, że trudno ich wszystkich obsłużyć. Często zdarzało się, że w restauracjach kończyły się jakieś potrawy i dłuuugo nie były uzupełniane.
      • gemalla Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 04.09.12, 14:14
        ewekub napisała:
        > Daliśmy 10 dolarów do paszportu i pan z recepcji przekonywał nas, że dostaliśmy
        > wyjątkowy pokój, specjalnie dla nas w prezencie od niego.
        > Okazało się, że mamy pokój, taki jak większość osób ;-)
        > Mieliśmy z tego ubaw cały pobyt :-)

POWAŻNIE??? wy mieliście ubaw? a z czego dokładnie? że daliście zrobić się w balona?
        • ewekub Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 04.09.12, 14:59
          Tak właśnie z tego, że daliśmy zrobić się w balona i jak naiwne dzieci uwierzyliśmy Arabowi, że będziemy mieć pokój "specjalnie dla nas" :-)

Tylko chyba w przeciwieństwie do Ciebie posiadamy poczucie humoru i dystans do siebie :-)

Widzę, że złośliwości na forum ciąg dalszy :-/
          • damian2323 Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 04.09.12, 15:07
            nie chce byc zlosliwy, ale ja doplacalem w biurze podrozy do pokoju z widokiem na morze w innym hotelu £252.00. za dwa tygodnie. wiec dajac 10$ nie wiem na co liczyliscie. a potem ludzie pisza na forach, ze turysci z europy zachodniej maja lepsze pokoje.....ale to juz inny temat
            • ola_dom Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 04.09.12, 15:16
              damian2323 napisał:

> nie chce byc zlosliwy, ale ja doplacalem w biurze podrozy do pokoju z widokiem na morze w innym hotelu £252.00. za dwa tygodnie. wiec dajac 10$ nie wiem na co liczyliscie.

może na to, że recepcjonista w hotelu nie miał żadnej korzyści z tych £252.00., a z kilku dolarów włożonych w paszport miał, i jakby akurat miał wolny lepszy pokój, to mógłby dać.
              ten nie dał, ale wiele razy zdarzyło się, że dali. czasem za 10$, czasem za 20$ - ale nie raz się bywało, że można było dostać naprawdę piękny pokój za bakszysz.
            • ewekub Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 04.09.12, 17:12
              Pewnie masz rację, że za lepszy pokój dopłaca się w biurze podróży. Wszyscy zawsze piszą, że dają w paszport, więc i my daliśmy. Nie liczyliśmy na cuda za te pieniądze, ale dostaliśmy chociaż lokalizację, o którą nam chodziło ze względu na małe dzieci. To już było dużo.
              Kiedyś w innym hotelu daliśmy 25 dolarów, a dostaliśmy pokój "na końcu świata" ;-)

Wychodzimy z mężem z założenia, że tym ludziom potrzebne są pieniądze z napiwków, ponieważ znamy bardzo dobrze Araba, który pracował jako kelner w egipskim hotelu i trochę nam poopowiadał o życiu ludzi, którzy pracują w kurortach, a pochodzą najczęściej z małych wiosek spod Kairu.
              Dlatego zawsze zostawiamy więcej niż dolara za sprzątanie, nie odmawiamy dzieciakom pamiątek i nie targujemy się nawet, gdy ewidentnie próbują nas naciągnąć. Oczywiście nie chodzi o jakieś wysokie sumy, ale o duperele dla dzieci: figurki, egipski stroje, pluszowe kiczowate wielbłądy itd.
              My przez to nie zbiedniejemy, a uwierzcie mi, że dla nich to dużo.

---
              T. 2006r.
              T. 2009r.

www.kochamylaure.pl
      • patatajowa Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 04.09.12, 15:11
        wrocilismy z jungle miesiac temu dokładnie.w innym watku pisałąm o hotelu a faktycznie nie wspominałam o jedzeniu. i odczucia mam identyczne jak autorka watku niestety....
        na holidaycheck wyczytałam opinie o "pysznym" jedzeniu w tym hotelu.teraz tak sie zastanawiam-jesli w tym było pyszne to strach sie bać jakie jest w innych ;)
        faktem jest ze nie mam do czego porównac bo w Egipcie bylismy pierwszy raz ,ale moje dzieci porównując do ubieglorocznych wakacji w tureckim Pegasos Resort stwierdziły ze jedzenie "nie za bardzo".o ile na sniadania mozna było wybrac chleb,bułeczki czy bagietke czy inne bułki na słodko, jajka na kilka sposobów,naleśniki, dzem.ale juz ser zolty był zawsze ten sam,ziemniaki na sniadanie i ciapowata jajecznica.
        jakby sie nie nazywały restauracje to sniadania wszedzie takie same były ;)
        co do obiadokolacji to po sprawdzeniu wszystkich przez prawie 2 tyg stołowalismy sie tylko we włoskiej i to nie ze wzgl na pizze ;)
        czepialska nie jestem, lody movepick i oryginalne napoje cola,fanta itp doceniam ;)
        hotel cudowny, kelnerzy mili, pogoda piękna, nic nas nie denerwowało ale jedzenie w tym hotelu to niestety nie jest 8 cud świata.
        • zoro27 Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 04.09.12, 17:28
          No cóz chyba raczej jestesci wybredni moze sie myle
          byłem w czerwiec/lipiec w fantazji i mogłem korzystac z jungle oraz all
          i powiem tak na lunch przy aquaparku chodziłem i jedzenie nie było złe
          • ewa10-net Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 14.09.12, 18:40
            W Alf Leila wa leila na jedzenie nikt nie narzekał- było super. W Jungle korzystałam z barów- takie sobie. Goscie z Jungle z którymi rozmawiałam też nie byli zachwyceni.
        • ewekub Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 04.09.12, 17:33
          Ja właśnie też naczytałam się o tym wspaniałym jedzeniu na holidaycheck, dlatego strasznie się zawiodłam, a jestem naprawdę niewymagającym łasuchem ;-)
          Śniadania były ok, takie jak w większości hoteli, ale obiady i kolacje jak dla mnie były fatalne.
          Dzieciakom było wszystko jedno, bo były zachwycone basenami, więc i tak wczasy uważam za udane.
          Mam tylko nauczkę, że nie należy bezgranicznie wierzyć w oceny innych.
          Pozdrawiam!
        • alex_spike Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 04.09.12, 21:48
          Jak przeczytałam o Pegasos Resort i o porównaniu Jungle pod względem jedzenia do niego to nie umiem się powstrzymać od komentarza.. Tak się składa, że byłam w obu hotelach w zeszłym roku więc też mogę je porównać.. Jak dla mnie w zeszłym roku w Jungle było milion razy lepsze jedzenie niż w Pegasosie, bo tam to już kompletnie nie było w czym wybierać.. Śniadanie - jajecznica z proszku, parówki w gorącym sosie ketchupowym - ochyda, gotowane brokuły, kalafior, wodniste dżemy, omlet, który koło omletu nawet nie leżał nigdy, jajka na twardo, cały stół oliwek, ser żółty pokrojony w większe kosteczki i posypany papryka, pietruszką, koperkiem itp, zupa z poprzedniego dnia z kolacji.. Ktoś powie - jaki duży wybór.. no niby tak, tylko co my niby mieliśmy codziennie dawać dzieciom na śniadanie przez dwa tygodnie.. O obiadach i kolacjach pisać już nie będę.. takie samo dno ;-) A przede wszystkim było to jedzenie z mrożonych półproduktów.. No jeśli ktoś uważa, że tam jedzenie było lepsze.. to aż brak mi słów, bo my, znajomi i dzieci naprawdę nie mieliśmy co jeść.. Mrożonki to ja mogę sobie w Polsce kupić jak nie mam czasu ugotować i nie po to płacę tyle pieniędzy, żeby podawali taki syf. Zresztą w większości ludzie narzekali na słabe jedzenie i nie tylko.. A te plastikowe szklanki do kawy wielokrotnego użytku, śmierdzące i zniszczone.. na samo wspomnienie smaku popołudniowej kawy zbiera mnie na.. Tak szybko jak Itaka dała Pegasosowi "Żagiel Itaki", tak szybko też wycofała go ze swej oferty..
          Cóż jak widać ile ludzi tyle opinii.. Jungle to przy nim raj na ziemi..
          Faktycznie jedzenie może nie jest na najwyższym poziomie ale nie jest fatalne.. Jest dobre i jest w czym wybierać a przede wszystkim nie z mrożonek, mięso jest mięsem, jajecznica jajecznicą itp.. O niebo lepsze niż w Pegasosie! A już najlepsze jedzenie spośród hoteli które odwiedzamy jest w Albatrosie.. no ale tam nie ma aquaparku.. Coś za coś..
          • patatajowa Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 05.09.12, 16:48
            to pewnie my bylismy w innym pegasosie ;)
            skad wiesz ze to z proszku i mrozonek było?
            w tym "moim" pegasosie było jeszcze full owoców.w jungle arbuza dali w ciagu naszego pobytu 14-dniowego 1 raz(słownie jeden) i jak ludzie zobaczyli to zniknął jeszcze przed początkiem kolacji. a pozniej juz nie donosili. jabłka,gruszki i winogrono mam w ogrodzie i oprócz fig bardzo smacznych zreszta nie było nic.
            • alex_spike Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 05.09.12, 23:23
              Piszesz, że byłaś w Pegasosie Resort..
              Nic mi nie wiadomo, aby były w Turcji dwa hotele o tej samej nazwie no ale skoro są i miałaś rewelacyjne jedzenie, to pewnie byłaś w tym drugim..;-) W każdym razie ja byłam w tym w Incekum..;-)
              Arbuza w Pegasosie faktycznie było dużo... Był arbuz, arbuz, arbuz i poza nim nie było żadnych owoców, które by mnie zachwyciły jakoś specjalnie i które nie są dostępne w Polsce.. No ale skoro miarą świetność i jakości jest dla Ciebie arbuz to faktycznie... masz rację Pegasos mógł być dla Ciebie dużo lepszy...;-) Ja może nie mam arbuza w ogródku ale nie narzekam na jego brak w moim domu, tym bardziej, że cena zazwyczaj jest bardzo przystępna..
              A co do mrożonek.. Osobiście widziałam jak na zewnątrz codziennie wrzucali do smażenia mrożone warzywa na rozgrzany olej, pseudo koftę itp. Warzywa czasem trafiały się jeszcze zmrożone w środku.. A co do jajecznicy... była z proszku a wiem to stąd, że jeszcze potrafię rozróżnić smak prawdziwego jajka od tego z proszku.. Nie trzeba być żadnym smakoszem... wystarczy lubić gotować...;-)
              Na samo wspomnienie o jedzeniu w Pegasosie i nie tylko o jedzeniu robi mi się słabo.. Dlatego też niezmiennie będę twierdzić, że przy tym porównaniu Jungle dla mnie to raj na ziemi...;-)
              Ale tak jak napisałam wcześniej, są gusta i guściki.. jedni wolą arbuzy a drudzy prawdziwą koftę...;-)
      • kramny Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 16.10.12, 14:30
        Mam to samo odczucie. Pierwszym pobytem w Egipcie był Sharm TGA a potem Hurgada i Jungle. Jedzenie jak dla mnie było o wiele lepsze w Tropicanie.
    • ana-76 Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 08.09.12, 21:51
      hmm widzę że byłysmy miejwięcej w tym samym czasie ja bylam od 25.08, wczoraj wróciłam i o ile mogłabym sie czepiać do notorycznie brudnych krzesełek dla małych dzieci to do jedzenia już nie koniecznie... fakt śniadania dość monotonne ale bez przesady każdy mógł znaleźć coś dla siebie, a to że warzywa były pokrojone to tylko na plus bo można było skomponować swoją suróweczkę z sosem do wyboru, do tego owoce i różnorodne bułeczki-ciasteczka, przepyszne tarty z owocami. Obiady spory wybór, można było pochodzić i popatrzeć gdzie co dają i wybrać coś dla siebie. Różne ryże, zapiekane ziemniaki, frytki, gotowane warzywa, gulasze, kurczaki w różnej postaci, ryby, pulpety, jagnęcina, a na deser kilka rodzajów ciast bardzo słodkie biszkoptowe i delikatniejsze niby piankowe i owoce fakt arbuzów nie było ale jakoś ich mi nie brakowało szczególnie, wzamian były melony ;) A kolacja była zdecydowanie bogatsza niż obiad. Piwo piłam kilka razy i może nie było zmrożone ale nie ciepłe, brakowało mi za to miejsca gdzie robią ładne i dobre drinki. Poza tym jedzenie było praktycznie non stop... nie można było chodzić głodnym.
      • sandra00 Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 13.09.12, 10:20
        Byliśmy w Jungle w czerwcu był to nasz pierwszy pobyt w Egipcie , wcześniej korzystaliśmy z all w Grecji X2 i Turcji X5 razy . Ja należę raczej do osób wybrednych nawet u nas mało co mi smakuje ale nie mogę powiedzieć żeby w Jungli jedzenie było niesmaczne , wręcz przeciwnie jadąc do Egiptu obawiałam się że będzie niedobre i spotkało mnie zaskoczenie . Moim zdaniem nie było się czego czepiać w Jungle a co do monotonności co można wymyśleć nowego w zbiorowym jedzeniu na 14 dni , jak dla mnie każdy mógł coś dla siebie wybrać , nikt nie chorował a to najważniejsze , zresztą na moje wszystkie pobyty w formule all tylko podczas jednego było niedobre i codziennie to samo jedzenie w Turcji hotel Turunc , reszta Tureckich hoteli miała naprawdę dobre lub wyśmienite no ale cena za wczasy też była raz taka jak w Jungle . Jedynie czego brakowało to jak już ktoś pisał drinków , nawet bezalkoholowych dla dzieci , kolorowych z owocami , pieknie przystrojonych .Ogólnie hotel był dla mnie zaskoczeniem , przepiękna roślinność ogrom basenów i aquapark największy z jakim miałam do czynienia w hotelu , mało rozrywek wieczornych ale coś za coś .Wiem że do sąsiedniego Alf Leila napewno bym się nie wybrała ze względu na jego wygląd i można się tam było klaustrofobii nabawić , owszem fajnie zrobione przejście koło restauracji idące do barmy głównej ale te małe baseniki i mnóstwo ludzi szok.
    • darek.b70 Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 15.09.12, 11:42
      Witam właśnie 13.09.2012 wróciliśmy z jungla i powiem że to trzeci nasz pobyt w egipcie dwa razy hurgada raz sharm i co dojedzenia to było super dużo i dość rozmaite tak samo jak w 2010 w Beach Albatros Garden troszkę gorzej było w Melia Sharm.Ale z tego co wiem to grupa Pickalbatros ma dobre opinie i to na temat jedzenia tak że chciałbym zobaczyć menu pani ewekub na tydzień jakie to ona rozmaitości gotuje swojej rodzinie że niema monotonni.Chociaż naleśnki to też placki ale inna nazwa a monotonnia ta sama...
      • a-ksie Pychotka 08.10.12, 11:46
        Jestem naprawdę wybredną osobą dlatego dziwię się opinii by w tym hotelu było okropne jedzenie. Wybór bardzo duży 5 restauracji w każdej zupa i 8 gorących dań przy wejściach grill a dodatkowo w restauracji kilka punktów z fast foodem przygotowywanym na oczach gości, sałatek i warzyw do wyboru ciasta tez różne i dużo. Przez tydzień nie udało mi się spróbować wszystkiego i sądzę ze po 2 tyg też była bym zadowolona. Sushi również przygotowywane przy gościach. Naprawdę nie wiem skąd pomysł by narzekać na jedzenie, fakt przy aqua parku było bez szału ale odległości nie były tak wielkie by nie można było pójść do restauracji. Jedyne do czego miałam zastrzeżenia to marne drinki ale też wystarczyło iść np do baru Jazz by chłopaki coś pysznego wyczarowali, papierowe kubeczki też wydawały mi się słabym pomysłem ale przynajmniej były na pewno jednorazowe:) POLECAM HOTEL W 100%
    • rychuprz Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 08.10.12, 22:31
      Ja również byłem pod koniec września i dla mnie jedzenie było: dobre, miałem też All na Alf leila i tam jedzenie : b. dobre, w Jungle słabsze ale i tak wybór i smak był na dobrym poziomie. Najgorsze to te kubeczki nawet jak się chciało spokojnie posiedzieć np koło włoskiej to K***a dawali w kubeczkach, wiadomo że może się zbić ale chodzili i sprzątali co chwilę mimo że nic nie było to chłopak machać musiał, chyba że się brało całą butelkę piwa np i za mało barów przy basenach. Ale ogólnie hotel i jedzenie w nim ok.
      • syka7 Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 28.10.12, 13:44
        Ja byłam w marcu tego roku w Alf leila wa leila, jedzenie wyśmienite, atrakcji bardzo dużo.

Poznałam małżeństwo które wykupiło urlop Jungli 2 tyg, niestety z powodu zamieszania z biurem podróży po tygodniu przenieśli ich na bungalowy do Leili bo pokój który zajmowali był sprzedany 2x na tydzień.

Czekali cały dzień w recepcji na walizkach na zmianę pokoju.

Mieli opaski z obu hoteli i korzystali z jedzenia w Leili bo jak stwierdzili dużo w Jungli ludzi- kolejki po jedzenie, nie donosili jedzenia jak się skończyło, narzekali.
        Aha i podstawowa sprawa daleko mieli od zakwaterowania do restauracji (była w ok 7m ciąży i z 2 latkiem)

Ogólnie byli bardziej zadowoleni z leili niż jungli pod każdym względem.

Jedynie korzystali w 2 tyg 2x z aqaparku i to jeszcze mąż jej na zjeżdżalni miał wypadek i skończyło się szyną kto wie czy nie gipsem w polsce bo tam nie chciał sobie dać złożyć.
        Wiem że nic nie płacili w szpitalu.
    • anginetka Re: JungleAaqua Park - beznadziejne jedzenie :-( 18.11.12, 23:27
      ja bylam w pazdzierniku ,i jedzenie naprawde swietne ,bylo z czego wybierac nawet moja wybredna corka zawsze cos sobie wybrala.a porownanie mam ,bylam w 5 5 gwiazdkowych hotelach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka