Dodaj do ulubionych

EGIPT- wyjazd

01.07.04, 21:06
Chciałabym wyjechać w tym roku do Egiptu, na 14 dni z możliwością zwiedzania,
jednak mam wątpliwości z usług jakiego biura podróży skorzystać??
Obserwuj wątek
    • Gość: Janina Re: EGIPT- wyjazd IP: 81.219.144.* 01.07.04, 23:41
      Na tym forum zauważyłam, że najwięcej wymienia się imprezy Triady: 7+7 oraz
      rejs/wypoczynek. I raczej opinia jest dobra.
      • Gość: Stavros Re: EGIPT- wyjazd IP: *.automatyka.tarnow.pl 02.07.04, 08:06
        A ja z kolei zauważyłem coś dokładnie przeciwnego. Raczej zła opinia o
        organizacji wycieczek przez Triadę.
        Rejs i odpoczynek rzeczywiście są niezłe, ale raczej preferowałbym inne
        rozłożenie. Dla kogoś kto chce zobaczyć starożytny Egipt, ale przede wszystkim
        poleżeć na słonku to 7+7 może jest i dobre. Trzeba się jednak liczyć z tym że 7
        dni objazdu to trochę mało i pewnie trzeba gonić ile sił za przewodnikiem. Po
        takim maratonie 7 dni odpoczynku może być za mało.
        Ja jadę w sirpniu w opcji 9+6 i jest to dla mnie zdecydowanie lepsze
        rozwiązanie. Zobaczę wszystko co chcę nie forsując tempa, a i odpocznę nieźle.
        Dodam że jadę z biurem Rainbow Tours 7 sierpnia 2004r. Może biuro nie reklamuje
        się w telewizji w stylu "szla dziweczka do laseska" ale klienci są zdecydowanie
        bardziej zadowoleni niż z Triady.
        Pozdrawiam
        • pc_maniac Re: EGIPT- wyjazd 02.07.04, 08:51
          Stavros - nie spotkałem się z ofertami gdzie zwiedzanie Egiptu trwałoby dłużej
          niż 7 dni (ale może gdzieś są takowe oferty?!).
          Jeśli zaś chodzi o to, że są męczące, to chyba myślisz o ofercie Triady 7+7
          autokarem?!
          Statkiem nie jest to zbyt męczące, choćby z prostej przyczyny, że za każdym
          razem wracasz do tej samej kajuty, masz wspaniałe warunki na statku (no chyba,
          że masz totalnego pecha i trafisz na badziewny statek, ale na tym forum trafiło
          tak zaledwie kilka osób, wiec jest to mniej więcej 1%), masz 3 posiłki plus Tea
          Time, statek ma basen, i inne atrakcje.

Więc rejs po Nilu (bez względu na biuro turystyczne) jest dobrym wyborem.
        • Gość: kkk Re: EGIPT- wyjazd IP: 212.160.106.* 02.07.04, 10:10
          pewnie cie to zaskoczy ,ale Rainbow lata w samolotach triady do egiptu ,wiec
          nie do końca uciekniesz od "szła dzieweczka...."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka