Gość: One_dwie IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.07.04, 01:12 Chciała bym się zapytać czy do samolotu można wziąść tylko jedną torbe do 20 kg, czy mozna wziąść 2 torby które razem ważą nie więcej niż 20kg?? Dziękuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: Bagaż IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.04, 08:46 mozesz wziac dwie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta Re: Bagaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 15:11 możesz takze zabrać bagaż podręczny, który może ważyć do 8 kg.Moja walizka ważyła 25,5 kg i nie musiałam nic dopłacać. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
przemoa Re: Bagaż 17.07.04, 16:37 Ja stosuje zasade wiecej niz jedna waliza (lacznie do 20 kg), bo jak ktoras zgubia to jeszcze jest w co sie ubrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Bagaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 20:20 mozesz zabrac ile chcesz toreb byle nie przekraczaly w ogolnej wadze 20 kg. mozesz tez zabrac bagaz reczny ktory nie moze wazyc wiecej niz 6 kg. pamietaj aby cazki, pilniczek, nozyczki schowac do bagazu glownego w przeciwnym razie przed wejsciem na poklad samolotu zabiora ci te rzeczy i wyrzuca. Podaj date kiedy lecisz moze akurat bede Cie odprawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: My Dwie Re: Bagaż IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.07.04, 21:31 Dzieki za odpowiedzi.Lecimy 18 VII o 7 z Warszawy do Hurghady. Odpowiedz Link Zgłoś