nikt0 25.07.04, 10:25 Leciał już ktoś do Egiptu tymi liniam? Podobno to są egipskie - na co się przygotować ? Wprawdzie lecę dopiero 12.08 ale chciałbym wiefdzić czy brać spadochron;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wisienka Re: AMC IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.07.04, 18:28 Nie wiem dlaczego niektorzy piszą takie złe rzeczy o stanie samolotów linii AMC. Niedawno lecialam tymi liniami i nie mam zadnych zastrzezen. Po przeczytaniu tych różnych opinii jechałam na lotnisko z pewnymi obawami ale teraz juz wiem, że zupełnie niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Re: AMC 25.07.04, 20:35 Leciałam, przeżyłam i jestem zadowolona . Pisałam już o tym i wystarczy poszukać. Powiem tylko raz jeszcze- był to Airbus A310-300 na ponad 200 osób i było więcej niż OK Odpowiedz Link Zgłoś
nikt0 Re: AMC 26.07.04, 07:19 Dzięki, od niedawna trafiłem na to forum, stąd może zadaję pytania powtarzające się, ale dzięki. Mnie też opowiadano różne rzeczy o tych liniach stąd pytanie- teraz jestem spokojny;-))) Odpowiedz Link Zgłoś