IP: *.tkdami.pl 27.07.04, 11:49
czy ktos to wrocil niedawno z Egiptu z Triada byl zadowolony z tego biura???
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Re: TRIADA IP: *.comnet.krakow.pl 27.07.04, 14:21
      ja dopiero lece 31 lipca do Hurghady..i zobaczymy jak będzie :) pozdrawaim
      • Gość: małgosia Re: TRIADA IP: *.pkobp.pl 27.07.04, 15:33
        Głowa boli jak człowiek czyta te wszystkie opinie o Triadzie .Czyżby nikt nie
        był zadowolony z tego BP.Myślę że to wszystko przez to ,że Polakowi ciężko
        dogodzić.Ja też lecę 31.07 z Katowic i im więcej czytam tym mam mniej ochoty na
        wyjazd.
    • Gość: kot Re: TRIADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 15:36
      Witam!
      Muszę przyznać, że po przeczytaniu kilku postów na temat Triady miałem pewne
      obawy, tym bardziej, że jechaliśmy do hotelu ***. Jednak po dwóch tygodniach
      spędzonych w Egipcie stwierdzam, że wszystko było w jak najlepszym porządku.
      Byliśmy na imprezie 7+7. W pierwszym tygodniu był wypoczynek, w drugim
      zwiedzanie. Podczas wypoczynku mieszkaliśmy w hotelu Ambassador (też niektórzy
      psy na nim wieszali) i jakoś szczury nas nie zjadły. Niektórym nie pasował
      widok z okna. Może i nieciekawy, ale nie jechaliśmy tam, żeby siedzieć w hotelu
      i wyglądać przez okno. Czy nie lepiej posiedziec sobie na plaży lub na basenie?
      Z głodu tez nie umarliśmy, a "zemsta faraona" jakoś też nas nie dopadła.
      Generalnie jesteśmy bardzo zadowoleni. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku.
      • Gość: joa Re: TRIADA IP: *.tkdami.pl 27.07.04, 16:24
        kot, a powiedz jesli bys mogl wybierac pokoj w ambassadorze, to ktory
        najlepszy??chodzi mi o widoki,wiem ze dookola sa budowy, no ale moze byc tez
        widok na basen,jaki radzisz,gdzie lepiej.poza tym hotel ma chyba dwie
        czesci,zgadza sie?ktora lepsza?
        • Gość: kot Re: TRIADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 10:06
          Hotel ma rzeczywiście dwie części. Ciężko stwierdzić która jest lepsza. Na
          pewno większa część posiada windę, ale jeśli działa ona tak jak wszystkie windy
          w Egipcie to chyba lepiej korzystać ze schodów. Jeśli chodzi o widoki to
          rzeczywiście widok na basen byłby chyba najlepszy, ale ze względu na codzienne
          koncerty widok na budowe jest chyba "najcichszy". Ja akurat nie miałem
          możliwości wyboru. Trafił mi się widok na budowę i nie narzekam. W hotelu
          rzadko bywałem. Niewykluczone, że jest też możliwość widoku na ulicę, ale za
          ulicą jest już pustynia i lotnisko zatem też nic ciekawego. Po prostu nie
          przejmuj się widokami a będzie OK.
    • Gość: LUDEK Re: TRIADA IP: 81.21.194.* 27.07.04, 17:18
      Ja wróciłem 24.07 z Hurghady (impreza 7+7 objazd autokarem) traf 4 * jestem
      bardzo zadowolony i wszystkim polecam. Nie przjmuj się opiniami ja też się
      bałem po tym co czytałem a szybko wszystko na miejscu okazało się w najlepszym
      porządku. Już Ci zazdroszczę wyjazdu :-)) nic się nie martw wszystko będzie w
      najlepszym porządku. Pozdrawiam
    • mirandadl Re: TRIADA 27.07.04, 18:40
      Hej ja jade 31.7 z Wroclawia na 7+7 autoka 3* i po przeczytaniu tutaj postow
      najpierw wpadlam w panike ale teraz stwierdzam ze bedzie ok - chcociaz zawsze
      sa tacy ktorzy narzekaja. Tak wiec sie nie martw na pewno bedzie ok.
    • Gość: cs Re: TRIADA IP: 62.114.154.* 27.07.04, 19:09
      wlasnie skonczylem rejs
      fantazja, organizacja bez zarzutu
      teraz jestem w Magawish
      • przemoa Re: TRIADA 27.07.04, 22:13
        Gość portalu: cs napisał(a):

> wlasnie skonczylem rejs
        > fantazja, organizacja bez zarzutu
        > teraz jestem w Magawish

tylko jak to sie dzieje ze serwer w Magawish ma polskie ip ???
        • pc_maniac Re: TRIADA 28.07.04, 01:53
          przemoa napisał:

> Gość portalu: cs napisał(a):
          >
          > tylko jak to sie dzieje ze serwer w Magawish ma polskie ip ???

Mylisz się. IP: 62.114.154.*
          jest egipskim IP, musiałeś coś pomylić przy wpisywaniu cyfr.
          Zresztą, CS nigdy na forum kitów nie wciskał, więc nie sądzę, że trzeba było to
          jego IP sprawdzać, ale jeśli chciałeś, to trzeba było zrobić porządnie :oP
    • Gość: trolek11 Re: TRIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:39
      ja bylem z Triada w lipcu w hotelu*** i wszystko bylo supeer!!!! nawet
      rezydentka byla w porzadku a to wsrod polskich biur podrozy jest ciagle
      rzadkoscia :))) na nastepne wakacje tez pojade z Triada... pozdrawiam
      • Gość: cleo Re: TRIADA IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 27.07.04, 20:52
        Ja byłam na 7+7 z triadą (autokar)w czerwcu i było naprawde ok.
        Wszystko zależy od stawianych wymagań, ale dla mnie najważniejsze było
        zwiedzanie i dobra zabawa. Jesli były jakieś niedociągnięcia to ze strony
        samych arabów i szybko były wyjaśniane.
        Z chęcią wróciłabym z nimi jeszcze raz do tego kraju

community.webshots.com/user/barbaragoralska
        • asiarol Re: TRIADA 27.07.04, 20:57
          Gość portalu: cleo napisał(a):

> Ja byłam na 7+7 z triadą (autokar)w czerwcu i było naprawde ok.
          > Wszystko zależy od stawianych wymagań, ale dla mnie najważniejsze było
          > zwiedzanie i dobra zabawa. Jesli były jakieś niedociągnięcia to ze strony
          > samych arabów i szybko były wyjaśniane.
          > Z chęcią wróciłabym z nimi jeszcze raz do tego kraju
          >
          > Ile płaciłaś za taką wycieczkę 7+7 do Egiptu?
          • Gość: cleo Re: TRIADA IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 27.07.04, 22:59
            ja 1790,- + 90 $ za objazd. to był 3* traf. Hotel znośny jak za taką cenę.
            z tego co wiem w objeżdzie nie dopłaca się do jedynek

Jesli masz karte ISEC, ITEC to powinnaś mieć 50% zniżki. Tak przynajmniej miał
            moj mąż.

Sam objazd był nie był tak męczący jak to wynikało z opisów na forum, śmiało
            można było sobie wygospodarować czas na uzupełnianie zwiedzania.
            Warto extra zobaczyć: FILE, ABU SIMBEL, Medinet Habu, Dashur i Sakkare

pozdrawiam
            • Gość: Graża Re: TRIADA IP: *.crowley.pl 27.07.04, 23:25
              Brawo, brawo. Świetnie Wam wychodzi to chwalenie, ale ja nie cierpię jak się
              mnie oszukuje, a tak właśnie czuję się po wyjeździe z Triadą. Nigdu z nimi nie
              pojadę i nikomu tego nie będę radziła. Może macie szczeście trafiać na te
              wyjazdy "uczciwsze", choć nie zawsze za większa kasę? A moze po prostu dopadną
              Was później. Oczywiscie życzę wszystkim udanego pobytu we wspaniałym Egipcie,
              bez dodatkowych niemiłych niespodzianek wszystko jedno z jakiego BP wyruiszycie
              w swoją podróż.
            • mirandadl Re: TRIADA 28.07.04, 01:42
              za jedynke sie doplaca jak na kazdym pobycie - pisze malymi literkami 1 tydzien
              300, 2 tyg. 600, ale jest opcja wykupienia miejsca w pokoju 2 os. dla jednej
              osoby i wtedy doplacasz 15% ceny podstawowej, a jesli zgodzisz sie na
              dokwaterowanie ci kogos to ci ta kase zwacaja. Do tego jesli robisz zakupy w
              kodaku to masz 5% znizki od ceny podstawowej - wime to bo sama to przerabialam
              • Gość: Julia Re: TRIADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 10:52
                Bardziej denerwujące od samego biura czasami bywają osoby współtowarzyszące.
                Graża przemyśl to.
                Bo nie chciałabym cie miec w swojej grupie, wiecznie marudzącą i narzekającą.
                To tez bywa męczące
                • Gość: Graża Re: Do Juli - TRIADA IP: *.crowley.pl 28.07.04, 12:54
                  Nie masz pojęcia o czym piszesz.
                  Poczytaj trochę wcześniej, to dowiesz się jaka była moja historia z wyjazdem z
                  Triadą. Grupa liczyła 40 osób, które tak samo jak ja poczuły się oszukane. Nie
                  miałam żadnych wymagań, chciałam tylko aby moje dzieci miały możliwość kąpieli
                  i zabawy w basenie, który był przedstawiany w ofercie i na zdjęciach. To, że
                  nas zakwaterowano 500m. od plaży z różnymi widokami z okien (hydranty, mur),
                  nie jest pewnie tragedią, ale plac budowy (kurz, hałas, nieczynne bary i
                  baseny) w hotelu z 4* to chyba lekka przesada. Wszystko poszłoby pewnie w
                  zapomnienie po jakimś czasie, gdyby uznała Triada reklamacje, gdyby nie pisali
                  standardowych głupot. Mam nadzieję, że odpowiedzą wreszcie za to oszustwo
                  (czekam na sprawę w sądzie), i choć nie wierzę w to, że przestaną ludzi tak
                  traktować, może choć kilku osobą to pomoze.
                  JULIO - nie wiem czy masz dzieci. Z pewnością zabierając je na wakacje brałabyś
                  pod uwagę to, aby było im tam jak najlepiej. Ja w ten sposób właśnie wybierałam
                  ofertę.
                  Ktoś tu na forum słusznie zauważył, że ci "narzekający" po prostu chcą to za co
                  zapłacili i nic więcej nie wymagamy. Nie wpadłoby mi do głowy narzekać na
                  wymiary pokoju (przecież w nim mamy spędzac tylko noce), ale jeśli klima nie
                  działałaby, lub biegałyby po mojej pościeli karaluchy z pewnością napisałabym o
                  tym, aby osterzec innych. Po to przecież mamy forum, nie sądzisz?
                  A może Tobie nie przeszkadzają karaluchy?
                  Wierz mi, też nie chciałabym Cię mieć w swojej grupie, krytykującej ludzi nie
                  mając pojęcia co im się przytrafiło. Dorosły zniesie wszystko, ale jeśli coś
                  dotyczy naszych dzieci, to zrozumiałym jest to, że domagamy się warunków pobytu
                  na jaki się zdecydowaliśmy zabrać nasze pociechy.
                  • przemoa Re: Do Juli - TRIADA 28.07.04, 15:57

Graza slusznie zauwazyla ze powodem frustracji turystow jest przede wszystkim podejscie pracownikow Triady do powstalych problemow. Nie ma nic gorszego jak pozostawienie czlowieka w bezmocy a tak robia pracownicy Triady. Jezeli ktos sprzedaje usluge turystyczna to ma obowiazek zadbac aby podstawowe wymogi zostaly spelnione, a turysta zadowolony. Triada w swoim rozpedzie zdaje sie o tym zapomniala. Po wlasnych doswiadczeniach z podejsciem pracownikow Triady uwazam ze Graza ma pelne prawo miec do nich pretensje i nie nalezy traktowac jej jako wydziwiajaca.
            • Gość: aga Re: TRIADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 14:30
              Proszę daj znać w jakim hotelu byliście. Wybieram się w październiku i szukam
              wskazówek. Ile pieniędzy wziąć?
    • Gość: Beta Re: TRIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 15:41
      Wróciliy z pobytu w Makadi Bay hotel Le Meridien. Byłoby super gdyby nie
      organizacja a właściwie jej całkowity brak ze strony Triady i opiekującej się
      nami rezydentki. Kilka przykładów. Ja noszę inne nazwisko niż mąż więc Triada
      doszła do wniosku, że np. męża można zakwaterować w innym hotelu. Oczywiście im
      się to nie udało - tylko po co te nerwy. W dniu powrotu do kraju nie przyjechał
      bus, który miał nas zawieźć na lotnisko. Zapomnieli. Dopiero po nazsej
      telefonicznej interwncji udało się nam dotrzeć na lotnisko. (Niby nic ale min.
      rozmowy na tel kom. w Egipcie to 10zł.)Na lotnisku okazało się że męża nie ma
      na liście i nie chcieli mu dać biletu. Poprostu przekręcili nazwisko, a z
      pracowników Triady na lotnisku nikogo nie było. Na koniec zaznaczam, że nie
      należymy do tzw. pechowców, a urlop wspominamy miło bo mamy poczucie humoru.
      Życzę Wszystkim udanych pobytów w Egipcie. Tylko nie z Triadą!!
      • Gość: Graza Re: TRIADA IP: *.crowley.pl 28.07.04, 21:42
        Przemoa - dzięki za dobre słowo.
        Beta - widać, że wasza "przygoda" z Triadą też nie należała do przyjemnych.
        Zastanawiam się tylko, czy ktoś Was za te absurdalne pomyłki przeprosił. Po co
        pytam? - na pewno NIE.
        Dobrze chociaż, że Egipt sam w sobie jest super i można się tam "wyluzować", a
        Triade zostawić sobie na potem.
        Pozdrawiam wszystkich.
    • Gość: Darek Re: TRIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 23:05
      Wrocilem 31.07 bylem w hotelu Sultan Beach, wszystko było OK.
      • Gość: aga Re: Do Darka IP: *.supernet.pl / 217.153.174.* 03.08.04, 13:21
        Darku! Ja właśnie wybieram sie z Triadą do Sultan Beach, więc mam kilka pytań
        do Ciebie: czy nie miałes problemu z pokojem, czy można liczyć na rezydenta i
        czy wykupowałeś wycieczki z Triady?Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
    • Gość: mała Re: TRIADA IP: *.gazeta.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 23:27
      BAAAARDZO ZADOWOLONA, 7+7 5* POLECAM! TURCJA TEZ BYLA SUPER!!!
    • Gość: cs Re: TRIADA IP: *.k380.webspeed.dk 03.08.04, 01:23
      ja bylem od 17.07 - Nil + Magawish i bylo super

natomiast osoby, ktore wybraly hotel TRAF 3*** dostaly Santa Maria i byla to
      tragedia, oczywiscie tylko pobyt w hotelu, bo rejs byl wspanialy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka