Gość: Gregoriusz IP: 2.1.* / 217.115.74.* 03.08.04, 18:07 Czy warto kupić u nich wycieczkę? Czy biuro jest ok? Nie robią przekrętów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ruda Re: Kto był z Ecco Holiday w Egipcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 20:27 ja jadę z Ecco do Menaville 29.08 i zobaczymy, czy warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Kto był z Ecco Holiday w Egipcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 00:05 bylem z nimi w lutym w empire w hrg wszystko bylo ok Odpowiedz Link Zgłoś
millka26 Re: Kto był z Ecco Holiday w Egipcie? 05.08.04, 10:40 Bylam z nimi w Egipcie w lipcu wszystko odnosnie hotelu i przejazdu bylo ok, ale na rezydentow nie na co liczyc. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
metalmax Re: Kto był z Ecco Holiday w Egipcie? 05.08.04, 12:13 byłem w lipcu, i jestem bardzo zadowolony, wszystko było dokładnie tak ja powiedzieli w biurze, rezydenci faktycznie żadna rewelacja, ale inna sprawa , że nie sa do niczego potrzebni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Kto był z Ecco Holiday w Egipcie? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.04, 19:33 Byłem rok temu w zimę w menaville- byłem zadowolony, może nie ma kokosów ale jest sympatycznie , przynajmniej ja sympatycznie spędziłem tam czas!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goya Re: Kto był z Ecco Holiday w Egipcie? IP: 195.136.191.* 09.10.04, 17:37 własnie wróciliśmy z Empire w Hurgadzie. Pobyt był zorganizowany przez to biuro. Bylismy bardzo zadowoleni, są w porządku, wszystko było tak, jak wcześniej uzgodniono. Zadnych przykrych niespodzianek. Polecam, bo uważam , ze sa tani i dobrze zorganizowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BA Re: Kto był z Ecco Holiday w Egipcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 18:25 Byłam z Ecco we wrześniu w Hurghadzie w Empire. Wszystko było w porządku.Rezydentka mieszkała w tym samym hotelu i prawie codziennie o określonej godzinie była w holu na dyżurze więc nie ma problemu.Było bardzo dobrze szkoda że już się skończyło. To do następnego wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
marieia nie polecam Ecco Holiday 09.10.04, 18:32 nie polecam ec bylam z nimi w zeszlym roku w safadze w menaviile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: nie polecam Ecco Holiday IP: *.aster.pl 09.10.04, 21:26 Rozważam możliwość wyjazdu z EH. Dlaczego nie polecasz? Możesz rozwinąć ? marieia napisała: > nie polecam ec bylam z nimi w zeszlym roku w safadze w menaviile Odpowiedz Link Zgłoś
marieia Re: nie polecam Ecco Holiday 10.10.04, 15:09 pislam o tym w zeszlym roku na tym forum biuro ec chcialo pobic rekord w cenie wizy bo mialo to byc az 20$ od osoby od tego sie zaczelo na lotnisku, my jako jedyni kupowalismy w kantorze po 15 $, prosilam o cichy pokoj (taki mialm zapewniony w polsce na umowie!) nie wymagalam widoku na mroze za to dostalam b cichy od strony arabskiej ulicy (kto wie jak wyglada arabska ulica to wiadomo ze pokoj jest "cichy") potem doszly awantury z rezydentkami o to ze sami sobie kupilismy wycieczki a nie u nich, nasz przyajciel mial wykupinoa opcje AL w tym samym hotelu co my bylisly ale w tym terminie w tym hotelu nie przewiduje sie tej opcji, mail miec pokoj super 5* a dostal chyba najgorszy biuro trafilo kiepsko bo to obywalel Danii pracowal 30 lat w turystyce na calym swiecie wiec czegos takiego jeszcze nie widzial i ogolnie mowiac nigdy z tym biurem nikomu nie polecam leciec gdziekolwiek, redynetki nie przychodzily na sowje umowione dyzury bo byly z arabami w barze i do glowy im nie wpadlko ze ktos moze na nich czekac, kalmstwo im tak latwo przychodzilo ze nawet same siebie przechodzily w tej konkurencji, jeden z naszym znajomych mial rozwalona walizke przez oblsuge wyjmujaca bagaze z autokaru -konkretnie zostal urwana racza do walizki na kolkach-oczywiscie zglosil do rezydentki i oddal (nowa) torbe do naprawy, rezydentka infoprmaowal go ze torba juz sie naprawia a pech chcial ze musialam wyslac fax i moim oczom ukazala ww. zepsuta torba spokojnie stajaca na zapleczu i pokrywajaca sie kurzem, mielismy ze soba kamere wiec nagralismy te torbe aby pokazac redydentce oczywiscie nie chciala tego zobaczyc bo pracownik jej powiedzial ze "torba sie naprawia" na koniec na rezerwacji mieslismy pobyt 14 dni ale 13 noc to juz byl wylot do Poslki wiec kazano nam sie wynosic o 14 z pokoii no i nastepna ostra wymiana zdan z rezydentka nic nie potrafila modrego i logicznego nam powiedziec wiec sami rozmawialismy z wlascicielem hotelu na szczescie mial zone polke i troche wiecej rozumial w innym cywilizowanych jezykach niz arabski tych przykaldow jest b b duzo itd itd itd oczywiscie zaraz sie odezwa zwolennicy tego biura ale ja i moi znajomi do nich nie nalezymy wiec zyczmy ec podzielenia losu biur poleglych na polu turystyki Odpowiedz Link Zgłoś
madzik31 !!!SUPER!!! 10.10.04, 10:42 ja byłam z ecco przełom lipic/sierpień - hurgada, palma de mirette, było naprawde super - zero uwag. transfer+hotel bez zarzutu. wycieczki przez nich zorganizowane profesjonalnie. przed wykupieniem wycieczki u rezydenta nasłuchałam sie i naczytałam na forum, że to oszusci itp. to sa raczej bzdury. owszem wycieczka jest pewnie droższan niż wykupiona w lokalnym biurze ale masz 100% ze wrócisz cały, nei zatrujesz sie nieczym w trakcie posiłków, bedziesz spać w dobrym hotelu(kair 2 dni).co do całego pobytu, to co bylo na ulotce = sie rzeczywistości. biuro ma rózne opinie (co również czytałam ) ale ja się w zaden sposób nei naciełam. ludzi traktują powaznie.polecam Odpowiedz Link Zgłoś