gustawada 10.02.14, 15:51 TUI odwołał wycieczki do Sharm el Sheikh ktoś wie dlaczego? Ma to związek z wizami czy sytuacją w Egipcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werkaem Re: TUI odwołał wycieczki do Sharm 10.02.14, 17:22 Podobno mieli mało chętnych na Sharm El Sheikh, ale nie odwołali całkiem, zostały wyloty z Warszawy i Poznania, natomiast zupełnie zrezygnowali z Marsa Alam. Odpowiedz Link Zgłoś
troompka Re: TUI odwołał wycieczki do Sharm 10.02.14, 18:33 troche nzej jest tez moj watek o odwolanych lotach z TUI. Mysle ze mialo to cos wspolnego z sytuacja w Egipcie, bo ludzie sie zwyczajnie boja, Doszlo do tego, że i ja zrezygnowalam, choc baaardzo niechetnie. Nie chcialam kolejny raz jechac do Hur. a Marsa bardzo widac niepopularne sie stalo :( Odpowiedz Link Zgłoś
gustawada Re: TUI odwołał wycieczki do Sharm 11.02.14, 13:50 rzeczywiście wątek powieliłam ale tak mi się zrobiło,, gorąco ,,-właśnie wpłaciłam zaliczkę w Itace a tu Tui wycofuje się z Sharm el Sheik. Ale dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
troompka Re: TUI odwołał wycieczki do Sharm 11.02.14, 14:15 rozmawiałam potem z Itaką i tam twierdzą, że Egipt im sie sprzedaje normalnie, nie ma jakies nadmiernej paniki. Natomiast ta cala sytuacja z TUI zmusiła mnie do zastanowienia sie, co zaskutkowało rezygnacją (z bólem serca) z Egiptu na rzecz innych kierunków. Odpowiedz Link Zgłoś