Dodaj do ulubionych

TUI odwołał wycieczki do Sharm

10.02.14, 15:51
TUI odwołał wycieczki do Sharm el Sheikh ktoś wie dlaczego? Ma to związek z wizami czy sytuacją w Egipcie.

Obserwuj wątek
    • werkaem Re: TUI odwołał wycieczki do Sharm 10.02.14, 17:22
      Podobno mieli mało chętnych na Sharm El Sheikh, ale nie odwołali całkiem, zostały wyloty z Warszawy i Poznania, natomiast zupełnie zrezygnowali z Marsa Alam.
      • troompka Re: TUI odwołał wycieczki do Sharm 10.02.14, 18:33
        troche nzej jest tez moj watek o odwolanych lotach z TUI. Mysle ze mialo to cos wspolnego z sytuacja w Egipcie, bo ludzie sie zwyczajnie boja, Doszlo do tego, że i ja zrezygnowalam, choc baaardzo niechetnie. Nie chcialam kolejny raz jechac do Hur. a Marsa bardzo widac niepopularne sie stalo :(
        • gustawada Re: TUI odwołał wycieczki do Sharm 11.02.14, 13:50
          rzeczywiście wątek powieliłam ale tak mi się zrobiło,, gorąco ,,-właśnie wpłaciłam zaliczkę w Itace a tu Tui wycofuje się z Sharm el Sheik. Ale dzięki za odpowiedzi.
    • troompka Re: TUI odwołał wycieczki do Sharm 11.02.14, 14:15
      rozmawiałam potem z Itaką i tam twierdzą, że Egipt im sie sprzedaje normalnie, nie ma jakies nadmiernej paniki.
      Natomiast ta cala sytuacja z TUI zmusiła mnie do zastanowienia sie, co zaskutkowało rezygnacją (z bólem serca) z Egiptu na rzecz innych kierunków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka