Gość: Kama IP: *.ecwybrzeze.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 14:34 Egipt-Sfinks - był ktoś? I jakie wrażenia? A może ktoś się wybiera we wrześniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maly2004 Re: Egipt-Sfinks - był ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:43 ja bylem, sfinx jest tuz obok piramid zwiedza sie go razem z piramidami, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: Egipt-Sfinks - był ktoś? IP: 195.215.5.* 17.08.04, 15:18 bylem fajny kotek, tylko duzy mojej zonie podobal sie bardziej od piramid mnie tez sie podobal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Egipt-Sfinks - był ktoś? IP: *.torun.mm.pl 17.08.04, 15:27 Robi wrażenie;-) Wszystkie amatorskie fotki, jakie znajdziesz w sieci absolutnie odzwierciedlają jego rzeczywisty obraz, choć na zdjęciach nie wygląda na tak ogromnego. I podo Do Sfinksa zawsze zabierają na sam koniec, jak już oblecisz piramidki;-) Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Egipt-Sfinks - był ktoś? 17.08.04, 17:16 Kici kici !! :)) www.pbase.com/image/30069950 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: czy tobie chodzi o program w EXIMIE??? IP: *.astral.lodz.pl 17.08.04, 17:49 Daruj sobie sfinxa, ot gruda zle obrobionego kamienia, fatalne wrazenie, lepiej posiedziec sobie na 5* plazy, trzy posileczki, deserki, alkohol wliczony, wieczorne dyskoteki...to jest zycie, a nie jakies tam kupy piachu zwane piramidami, i do tego ta meka 6 godzinnej jazdy do smierdzacego Kairu fuj!, a na dodatek kaza jeszcze ogladac jakies muzeum - tez z kamieniami, choc te zloto calkiem, calkiem, widac ze dobrej proby, duze kawaly i musza sporo kosztowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedz.lesny Re: czy tobie chodzi o program w EXIMIE??? 18.08.04, 07:11 Gość portalu: anty napisał(a): > Daruj sobie sfinxa, ot gruda zle obrobionego kamienia, fatalne wrazenie, lepiej > posiedziec sobie na 5* plazy, trzy posileczki, deserki, alkohol wliczony, > wieczorne dyskoteki...to jest zycie, a nie jakies tam kupy piachu zwane > piramidami, i do tego ta meka 6 godzinnej jazdy do smierdzacego Kairu fuj!, a n > a > dodatek kaza jeszcze ogladac jakies muzeum - tez z kamieniami, choc te zloto > calkiem, calkiem, widac ze dobrej proby, duze kawaly i musza sporo kosztowac... > . zapewne jestes dresem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: czy tobie chodzi o program w EXIMIE??? IP: 153.19.99.* 20.08.04, 15:54 a Ty nic niełapiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: czy tobie chodzi o program w EXIMIE??? IP: 153.19.99.* 20.08.04, 15:54 przepraszam: nie łapiesz oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: czy tobie chodzi o program w EXIMIE??? IP: *.ecwybrzeze.pl / *.crowley.pl 20.08.04, 12:03 dokładnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty i dres Re: czy tobie chodzi o program w EXIMIE??? IP: 62.233.181.* 20.08.04, 12:30 Wcale nie jestem dresem, powiem wiecej - w ogole nie posiadam tego ubioru, do napisania dwoch zartobliwych postow zmusil mnie watek, w ktorym autor pyta czy ktos byl i jak tam jest. Pytania sa tak obezwladniajace, ze moglem tylko usmiechnac sie pod wasem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Egipt-Sfinks - był ktoś? IP: *.crowley.pl 18.08.04, 07:08 Egipt jest cudowny, jedno ale....... syf, brud nie ma się co czarować to nie Europa. Zabytki cudowne Piramidy , Sfinks na mnie zrobiły wrażenie, ale LUXOR jest o wiele cudowniejszy, Nil - tam standard hoteli jest bardzo wysoki ( ale nie ma morza!) Przygotuj się na "zemste Faraona" - polecam ziołowe tabletki Herbapolu. HEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyt79 Re: Egipt-Sfinks - był ktoś? IP: *.petrotel.com.pl 18.08.04, 11:51 co to jest "zemsta faraona" ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dres Re: Egipt-Sfinks - był ktoś? IP: 62.233.181.* 18.08.04, 15:38 Zemsta faraona to rodzaj glizdy wegetujacej w wietrzejacych otworach zabytkowych rzezb. Zwierzeta te atakuja turystow zwiedzajacych miejsca turystyczne. Ich obrzydliwie zielono-seledynowy kolor, przekrowiona jedna galka oczna powoduje duzy przestrach zwlaszcza u kobiet i dzieci, sluzowaty jad dostajacy sie do krwoobiegu wskutek uzadlenia powoduje biegunki i odwodnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: Egipt-Sfinks - był ktoś? IP: 195.215.5.* 20.08.04, 12:33 na pustyni jednakze chronia sie pod kamieniami, dlatego nalezy bardzo uwazac podczas jazdy na wielbladzie, aby ten nie stapnal na kamien, wowczas glizda ta wyskakuje jak sprezyna w gore i moze zaatakowac jezdzca. Nie wspomne juz, zeby nie kopac kamieni noga, gdyz zdarzaja sie tam jeszcze weze i skorpiony, czasami nawet "zemsta" potrafi wegetowac wspolnie z wezem w jednym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś