Gość: magda IP: 212.106.10.* 19.08.04, 09:16 Czy ktoś jeszcze tak się cieszy????????????????? Jutro wylatujemy do Sharm - nareszcie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: puma Re: JUŻ JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 09:22 Cieszę się że się cieszysz .Mój pobyt w tym roku jest już w sferze wspomnień,ale zyczę Ci wspaniałego wypoczynku i wielu wrażeń ,ale tylko tych pozytywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚKA Re: JUŻ JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 09:24 A Z JAKIEGO BIURA MASZ WYKUPIONE WCZASY BO TERAZ NA FORUM TYLE SIĘ PISZE O WPADKACH BIUR PODRÓŻY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: JUŻ JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.10.* 19.08.04, 09:36 Alfa Star - aby uniknąć wpadki biura podróży :D - wykupiliśmy fortunę 3* w Sharm. Ponieważ to najniższa kategoria z pewnością się nie rozczarujemy i nie będziemy mieć powodów do zażaleń na biuro - no chyba, że Alfa zmieni klimat w Sharmie i zapanuje tam dwutygodniowa zima :D. Życie jest piękne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚKA Re: JUŻ JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 09:43 NO TO ŻYCZĘ POWODZENIA BO TE BIURO TEŻ JUŻ MIAŁO WPADĘ Z KLIENTAMI !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: JUŻ JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 19.08.04, 09:56 Ale wredna z Ciebie babka!!!!!! Ludzie sie ciesza, ze jada, a Ty musisz szpile wbić... Jezeli ktos szuka wiecznie problemow, ze wszystkiego jest niezadowolony i ma książęce wymagania, to żadne biuro podróży mu nie dogodzi. Tylko współczuć takiego podejścia do życia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: JUŻ JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.10.* 19.08.04, 09:59 Nic nie jest w stanie zepsuć nam nastrojów - no chyba tylko zlodowacenie w Egipcie a to przecież niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: JUŻ JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 19.08.04, 10:06 Wierze:) My wylatujemy w sobote. Tez mamy super nastroje. Nie zepsuje nam ich nic, zaden hotel, rezydenci itp bzdury o ktorych pelno na tym forum. sam fakt, ze jedziemy w podroz naszych marzen jest wystarczajacy by szalec z radosci!!! My jedziemy do Hurghandy z Alfa Star i bedzie bosko!!! Zycze Wam super wrażeń i jak najmniej marudzących współtowarzyszy podróży!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: JUŻ JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.10.* 19.08.04, 12:18 I wzajemnie. I obyśmy nie złapali zemsty... Odpowiedz Link Zgłoś
wojglu Re: JUŻ JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.08.04, 12:27 Zazdroszczę wam! ja już mam to niestety za sobą. Zazdroszczę zapachu morza, piasku, i wieczornych zapachów Egiptu. Ja też jak wyjeżdżam na wakację, to nikt i nic nie jest w stanie zepsuć mi humoru i pozytywnego nastawienia. Zawszę próbuję zaprzyjaźnić sie z ludźmi, którzy mają podobne nastawienie, a od smutasów, malkontentów i takich co zawsze narzekają trzymam się z daleka i patrzę na nich z politowaniem. Pozdrawiam i życzę wspaniałego wypoczynku WojtekG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krajanie Re: JUŻ JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 19.08.04, 12:46 My rowniez postanowilismy, ze beda to wakacje zycia, ze nic nam nie zepsuje egipskiego wyjazdu. I tak rzeczywiscie sie stalo: kazdego dnia wracamy pamiecia do wspanialych chwil spedzanych w tym kraju. Cieszymy sie Wasza radoscia! Krajanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: JUŻ JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.10.* 19.08.04, 12:51 hmmm, jednak jest wiecej Polaków z pozytywnym nastawieniem do życia!!!!!! SUPER Odpowiedz Link Zgłoś