Dodaj do ulubionych

st johns egipt safari

10.06.14, 21:15
Witam czy ktoś był w w/w miejscu w listopadzie ? mam dużą ochotę tam pojechać jakieś rady mile widziane.Jaka jest pogoda na morzu,wiem ,że z pogodą rożnie bywa, ale czy bardzo wieje?czy jeszcze ciepło? Kto był na początku listopada proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • miriam_73 Re: st johns egipt safari 11.06.14, 10:39
      Byłam raz w końcu października, a raz na początku listopada. W listopadzie jeden dzień nas trochę wybujało, a tak było super, woda ciepluteńka, zwierzyna i korale dopisywały na każdym nurku.
      Kasia - z Avalonami?
    • dariusznow Re: st johns egipt safari 11.06.14, 11:59
      podobnie jak w relacji miriam

byłem tam 2 razy w październiku i wrześniu i za każdym razem dzień lub dwa bujało, ale to pikuś pod wodą bajka

sama zobacz
      www.fmix.pl/albumy/6865/2
      www.fmix.pl/albumy/6865/4
    • miriam_73 Re: st johns egipt safari 11.06.14, 12:12
      Kasia, jeżeli masz taką możliwość, to jedź. Rafy na Johnsach są absolutnie obłędne, naprawdę praktycznie nietknięte, bardzo zróżnicowane, bardzo dużo fantastycznego życia, od maleńkich krewetek, ślimorków i innych "robalków", po longimanusy, młoty, manty i delfiny. Niezadeptane, bez tłoku. Raj dla nurków, o fotografach podwodnych to już w ogóle nie wspominam.
      Ja sama w tej chwili myślę o wyjeździe od 8 do 15.11 właśnie w tym kierunku, tyle, że nadal nie wiem co z moją nogą :( ciągle mi się rana pooperacyjna nie chce zamknąć.
      • kasiolegiptomanka Re: st johns egipt safari 11.06.14, 14:09
        Dziękuję za życzliwe odpowiedzi. Miriam nie wiem kto na miejscu to organizuje, ale jadę z doświadczoną grupa, która od wielu lat organizuje wyjazdy. U nich się uczylam i w maju byliśmy w okolicach Safagi. Teraz kuszą dalsze wyprawy... Oby starczyło zdrowia no i kasy. Miriam życzę zdrówka.
        • dariusznow Re: st johns egipt safari 13.06.14, 14:18
          kasia masz wiadomośc na prv
          • kasiolegiptomanka Re: st johns egipt safari 13.06.14, 21:27
            Nie mam ponieważ nie podawalam adresu na forum.moze mnie mylisz z inną Kasią. ,
            • aurinko5 Re: st johns egipt safari 13.06.14, 23:50
              kasiolegiptomanka napisał(a):

> Nie mam ponieważ nie podawalam adresu na forum.moze mnie mylisz z inną Kasią. ,

kasiolegiptomanka@gazeta.pl ..... to jest twój gazetowy mail.
    • kasiolegiptomanka Re: st johns egipt safari 14.06.14, 11:32
      dzięki, zupełnie o tej poczcie zapomniałam. Za dużo maili codziennie....Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka