Dodaj do ulubionych

wi-fi w hotelu

04.01.15, 13:39
Witam w czwartek lecę ponownie do Hurghady, z tego co wiem wi -fi w hotelu jest płatne a jest nas 4 osoby, czy po wykupieniu każdy z nas będzie mógł korzystać z jednego hasła w swoim tel czy też komputerze żeby mieć dostep?
Obserwuj wątek
    • sandrula33 Re: wi-fi w hotelu 04.01.15, 15:03
      zależy w jakim hotelu? Niektóre hotele w lobby mają dostęp do wi fi free
      • sandrula33 Re: wi-fi w hotelu 04.01.15, 15:07
        napisz do mnie na priva to ci napiszę jakie są jeszcze możliwości jeśli w waszym hotelu będzie płatny internet
        • colin1974 Re: wi-fi w hotelu 04.01.15, 15:40
          pisz tutaj
          • anm-ar Re: wi-fi w hotelu 04.01.15, 16:13
            W tym hotelu jest akurat płatne wi -fi
            • gladi3 Re: wi-fi w hotelu 04.01.15, 16:24
              na 99% jesli kupujesz dostep do internetu to dziala to na jednym urzadzeniu!! tu sie udziela takie polskie cwaniactwo by nie placic.
              • anm-ar Re: wi-fi w hotelu 04.01.15, 17:34
                Ojej odrazu cwaniactwo;-) pytam bo nigdy nie korzystałam i nie wiem jak to działa.
                • gladi3 Re: wi-fi w hotelu 04.01.15, 20:02
                  jak masz smartfona pojdz do salonu komorkowego mobilnil lub vodafone powiedz ze chcesz kupic starter,wez jakis dokument cena startera to chyba ok 50LE plus doladuj za 50LE w tym masz pakiet internetowy ok 2 lub 4 gb ile bedziesz chcial i pan ci od razu skonfiguruje internecik w telefonie,ja majac router w telefonie z takiego pakietu wysylam dane na laptopa i mam dostep zawsze i wszedzie w hotelu.
                  • kamykwskarpecie Re: wi-fi w hotelu 04.01.15, 23:26
                    Tylko po co interne na wakacjacht? Jeśli do pracy, to jeszcze rozumiem, ale wtedy albo ma się sluzbowy dostęp, albo wrzuca w koszty. Wychodzi na to, że większość chce nadawać online i wrzucac na fejsuniu słitfocie :D
                    • gladi3 Re: wi-fi w hotelu 04.01.15, 23:34
                      wakacje to tez internet bo ten jest wszedzie i kazdy chce lub nie skorzystac!!
                      • kamykwskarpecie Re: wi-fi w hotelu 04.01.15, 23:37
                        Wakacje online? Taniej wyjdzie w domu i lepsze łącze, no i nie trzeba męczyć się na plaży i w hotelowym pokoiku :D
                        • gladi3 Re: wi-fi w hotelu 04.01.15, 23:41
                          czlowieku to internetu nie zabijesz mysla ze wakacje i koniec!! dzien bez samochodu bez papierosa i co? kazdy ma wybor lubi to jego sprawa!! nie lubi jak ty to nie siedzi.
                          • kamykwskarpecie Re: wi-fi w hotelu 04.01.15, 23:50
                            Bez samochodu i papierosa? Jak najbardziej :D
                            • gladi3 Re: wi-fi w hotelu 04.01.15, 23:53
                              internet zadzi czy chcesz czy nie!!!narka
                              • kamykwskarpecie Re: wi-fi w hotelu 05.01.15, 14:53
                                A teraz przetłumacz ten greps na polski :D
                                • sandrula33 Re: wi-fi w hotelu 06.01.15, 16:32
                                  w eltisalat pakiet startowy 50 LE 1 giga 25 LE, wodafon ceny podobne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka