Gość: Karolina IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 13.09.04, 13:21 29.09 muszę się dostać z Łodzi na okecie na godzinę 6:30, może ktoś z was sie wybiera w tym terminie, bo niestety przy dwóch osobach bus nie pojedzie:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolina Re: Bus na Okęcie IP: *.rev.vline.pl 13.09.04, 23:26 dogadałam sie juz w jednym biurze tylko, że za busa liczą sobie 220 zł, a na dwie osoby to troche dużo, myśłe ze sie nie opłaca, gdyby było wiecej osób koszta rozłożyłyby sie na wszystkich,zastanawiam sie czym sie moge dostac w nocy na Okęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Bus na Okęcie IP: *.acn.waw.pl 14.09.04, 10:11 Jeśli tylko masz jakiś pociąg, który cię dowiezie do Warszawy (a podejrzewam, że z Łodzi na pewno masz jakiś pociag), to nie ma problemu, bo z dworca można na lotnisko dojechać w 10-15 minut taksówką, lub wziąć autobus. O tej porze to juz chyba 175 z centralnego jeździ. 20 minut i jesteście na miejscu. Miłego lotu. Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Bus na Okęcie 14.09.04, 11:57 a biuro w którym kupujesz wylot nie jest w stanie pomóc w zorganizowaniu transportu? pytałaś? tez bym raczej doradzała pociąg i autobus. a może dzien wcześniej i nocleg w wwie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Bus na Okęcie 14.09.04, 12:00 175 z centrum wwy jedzie na okęcie ok 30min, zaczyna kursować od 5 rano, niezależnie od dnia tygodnia więc nie wiem czy niezbyt późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Bus na Okęcie IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 12:05 niestety rzadko które biura organizują dojazd na lotnisko, chyba rzeczywiscie pociag bedzie najlepszym rozwiazaniem Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Bus na Okęcie 14.09.04, 12:11 a na lotnisku masz być o 630 czy o 6:30 masz odlot? 175 jest ok środkiem dojazdowym, nie kluczy po całym mieście. na stonach ztm.waw.pl znajdziesz rozkład oraz rozkład przystanków autobusowych wokół dw. centralnego. wysiadasz na ostatnim przystanku. w wwie zniesiono opłatę za bagaż, więc bilet tylko dla podróżnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Bus na Okęcie IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 15.09.04, 17:32 dzisiaj udało mi sie załatwic busa, który mnie dowiezie na samo lotnisko:) wielkie dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Bus na Okęcie IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 12:03 dzięki, pierwszy raz lece, warszawy zbyt dobzr nie znam, przydadza sie praktyczne uwagi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Bus na Okęcie IP: *.acn.waw.pl 14.09.04, 13:15 175 jest naprawdę ok. jedzie najkrótszą trasą, wsiadasz na przeciwko hotelu Mariott - z przejścia podziemnego wychodzisz wprost na przystanek. 175 jedzie tak samo, jakbyś jechała taksówką - cały czas prosto :) Bilet normalny kosztuje 2,40. Nawet nie wiedziałam, ze za bagaż znieśli opłaty :) Jedna praktyczna uwaga: w autobusie 175 nalezy uważać na kieszonkowców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Bus na Okęcie IP: *.rev.vline.pl 14.09.04, 20:15 bardzo ci dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś