Gość: bozena IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 12:40 triada kpi z ludzi, mam zdjecia statku/lajby najgorszej na nilu/ oszustwo i jeszcze raz oszustwo , ida na ilosc zarobionych $ a nie na jakosc, powinno ich sie rozliczac przed sadem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
troska Re: NIGDY NA REJS Z TRIADA 19.09.04, 13:05 Gość portalu: bozena napisał(a): > triada kpi z ludzi, mam zdjecia statku/lajby najgorszej na nilu/ oszustwo i > jeszcze raz oszustwo , ida na ilosc zarobionych $ a nie na jakosc, powinno > ich sie rozliczac przed sadem a ile zaplacilas za ta przyjemnosc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: NIGDY NA REJS Z TRIADA IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 19.09.04, 17:18 no tak - a moze jakies konkrety - kiedy, nazwa statku, ile gwiazdek. Co tak naprawde bylo nie tak - KONKRETY. Jakis link do tych zdjec. Ja tez mam pare zdjec ze statkami na nilu od typowej lajby do eleganckiego statku. Mam tez nawet feluke :) - ale co z tego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: NIGDY NA REJS Z TRIADA IP: 80.167.93.* 19.09.04, 21:01 przestan sie osmieszac i w koncu sie zdecyduj, czy jestes piotr, bozena, czy bp. prymitywny dupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: NIGDY NA REJS Z TRIADA IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 15:56 nigdy nie chowam sie za inicjalami jak ty cs, a takiego badziewia jak ta lajba nie powinno sie puszczac na wode.mam duzo zdjec. bary110@wp.pl ale tobie nie chodzi o jakosc tylko bronisz triady bo ci placa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: NIGDY NA REJS Z TRIADA 20.09.04, 20:12 Do policji idź do pracy z takim "mysleniem", tam debili przyjmuja z otwartymi rękami. Napisz keszcze wątki jako swoja mama, siostra, ciotka i szwagra byku ch#ja zięć, będziesz bardziej wiarygodna. Odpowiedz Link Zgłoś