Dodaj do ulubionych

Ratunku!!!! Pilneee!

23.10.15, 16:58
Czy jest tutaj ktoś, kto MUSI zrezygnować z jutrzejszego wylotu dla 2 osób do Marsa Alam, z obojętnie którego lotniska? Zapłacę całą cenę.
Wycisnąłem niespodziewany tydzień urlopu od soboty 24.10. do soboty 31.10., a miejsc w samolocie zabrakło. Następny możliwy urlop to po maju 2016.
P.S. Przy okazji - pożądany byłby wątek "przypadków losowych" związanych z wylotem do Egiptu.
Ja mam za sobą 100% stratę wyjazdu do Izraela. Zapłacił i nie pojechali.
Obserwuj wątek
    • egiptor Re: Ratunku!!!! Pilneee! 23.10.15, 18:44
      Kilkaset zadowolonych osób jutro poleci, a ja po prostu nie zdążyłem. Trudno.
      • glupota.nie.boli Strach otworzyc 24.10.15, 21:21
        Ilekroc widze dramatyczne zawolania w temacie: "Pomocy", "Ratunku", "Help", "Pilne"
        wzmocnione emfatycznie wiecej niz jednym wykrzyknikiem lub znakiem zapytania sadze, ze moze to byc jakas zalosnie bezradna beznadzieja.
        Jezeli ktos otworzy wpis i przeczyta, prosze napisac czy mam racje:)
        • egiptor Re: Strach otworzyc 24.10.15, 23:29
          Ło matko, dobrze że Cię nie boli :)))
        • kasia_p45 Re: Strach otworzyc 25.10.15, 12:28
          A ja z przekorą odpowiem, że nie masz racji :P
    • kolpik124 Re: Ratunku!!!! Pilneee! 27.10.15, 14:46
      Ryanair lata z Modlina na Kanary....czysto, cywilizowanie , brak drutów kolczastych, można wyjść do tawerny i napić się dobrego wina, a nie hotelowych ścieków dla mas...
      • damian2323 Re: Ratunku!!!! Pilneee! 27.10.15, 19:07
        @kolpik124 - "czysto, cywilizowanie! - chyba nie chodzilo Ci o Ryanaira!!! jezeli te okreslenia dotycza Kanarow. to chyba mylisz je z Karaibami. Jak mozesz nazwac miejsca spedu mlodych brytyjczykow i niemcow cywilizowanymi? No, chyba, ze dla Ciebie to jest cywilizowane co oni tam wyprawiaja. Tak z ciekawosci - gdzie na wakacjach widziales druty kolczaste?
        • ola_dom Re: Ratunku!!!! Pilneee! 27.10.15, 19:40
          damian2323 napisał:

> Tak z ciekawosci - gdzie na wakacjach widziales druty kolczaste?

Podejrzewam, że słyszał, że "tak właśnie jest u tych strasznych Arabów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka