Dodaj do ulubionych

ILE KOSZTUJE WIZA DO EGIPTU Z TRIADĄ 15 USD CZY 18

IP: 62.233.177.* 24.09.04, 09:12
Obserwuj wątek
    • Gość: cs Re: ILE KOSZTUJE WIZA DO EGIPTU Z TRIADĄ 15 USD C IP: 195.215.5.* 24.09.04, 09:40
      Po przylocie do Hurghady stoi dwoch Egipcjan w hali przylotow i
      wrzeszcza "Triada - prosze stanac w kolejce po wizy !!!"
      No i jak staniesz w tej kolejce, ktora Ci pokazuja, to kosztuje to 18.
      Ale jak podejdzesz 10 metrow dalej do okienek bankowych i tam kupisz, to
      placisz tylko 15.
      Poza tym Triada nie wnika, gdzie i za ile kupiles sobie wize, rezydenci stoja
      poza lotniskiem i do sprawy wiz nikt juz nie wraca.
      • Gość: 105/10 Re: ILE KOSZTUJE WIZA DO EGIPTU Z TRIADĄ 15 USD C IP: 62.233.177.* 24.09.04, 09:44
        A trzeba mieć wyliczoną gotówkę, bo słyszałam, ze nie wydają reszty czy to
        prawda?
        • Gość: cs Re: ILE KOSZTUJE WIZA DO EGIPTU Z TRIADĄ 15 USD C IP: 195.215.5.* 24.09.04, 12:47
          nie mam pojecia, ja mialem wyliczona.
          Ale mysle, ze mozesz od razu wymienic troche dolcow, np dasz 100, powiesz, ze
          chcesz 2 wizy za 30 a reszte wymienic na funty.

Ktos wie cos na ten temat ?
          • anuulka Re: ILE KOSZTUJE WIZA DO EGIPTU Z TRIADĄ 15 USD C 24.09.04, 18:20
            ja tak wlasnie zrobilam tyle ze dalam 50 dolcow kupilam wize za 15 dolcow a
            reszte mi wymienil (bez prowizji)
      • anuulka Re: ILE KOSZTUJE WIZA DO EGIPTU Z TRIADĄ 15 USD C 24.09.04, 09:57
        dokladnie tak. kupilam wize w okienku i nikt nie wnikal za ile i dlaczego
    • Gość: 105/10 Re: ILE KOSZTUJE WIZA DO EGIPTU Z TRIADĄ 15 USD C IP: 62.233.177.* 24.09.04, 10:15
      A ty za ile kupowałaś wizę
      • Gość: 123 Re: ILE KOSZTUJE WIZA DO EGIPTU Z TRIADĄ 15 USD C IP: *.proxyplus.cz / *.plock.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 11:02
        to nie zalezy od Triady tylko od gbóra,kt. ci bedzie ja sprzedawał
        A postaw się i nie zapłac!
        to Cię nie wpusci!
        tam na lotnisku siedza sami gestapowcy
        a wiza dla wszystkich kosztuje 15 dolców-jest to wyraznie napisane na
        tabliczkach informacyjnych!
      • anuulka Re: ILE KOSZTUJE WIZA DO EGIPTU Z TRIADĄ 15 USD C 24.09.04, 11:53
        kupowalam za 15 usd w okienku a nie 18 przy stoliczku. Nie po to sie naczytalam
        na forum o praktykach wizowych zeby potem z wlasnej woli przeplacac ;)
        • Gość: cleo Re: ILE KOSZTUJE WIZA DO EGIPTU Z TRIADĄ 15 USD C IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 25.09.04, 09:01
          ile razy będziecie zadawać to pytanie. Nie umiecie czytać innych posów to nudne.
    • Gość: wiki Re: ILE KOSZTUJE WIZA DO EGIPTU Z TRIADĄ 15 USD C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 10:35
      WIZA KOSZTUJE TYLKO 15$ BEZ WZGLEDU NA TO Z JAKIEGO BIURA SIE
      JEDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PISZE JAK WOL WIELKIMI LITERAMI NA LOTNISKU
      W EGIPCIE WIEC NIE MARTW SIE O NIC!
      • Gość: anik08 Re: ILE KOSZTUJE WIZA DO EGIPTU Z TRIADĄ 15 USD C IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 04.10.04, 12:30
        dokąłdnie ja też płaciłam za wize 15$ a nie jak reszta wycieczki...poprostu
        naczytałams ie tutaj ....o tym jak kantuja ..i zrobilam wedle porady..podeszlam
        pare metrow dalej do okienka...bankowego i kupiłam dwa znaczki...poczym
        wkleilam do paszportu..ot cała filozofia...!!! a reszta przeplaciła...
    • Gość: Ania82 Re: WIZA 15 USD !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 15:11
      wiza zawsze kosztuje 15 USD to oficjalna cena ustanowiaona przez wladze
      Egipskie, zreszta mozecie poczytac sobie o tym na stronach polskiego msz, jesli
      ktos ciagnie wiecej poprostu robi was w balona i na was zarabia!!!!!!!!!!!!!!!
    • gosik9 Re: ILE KOSZTUJE WIZA DO EGIPTU Z TRIADĄ 15 USD C 04.10.04, 15:23
      Boszeeeeeeeeee znow ten sam temat wiz walkujecie, LUDZIEEE ILE MOZNA, niedobrze
      mi sie robi jak widze po raz nie wiem juz ktory temat "wiza 15 czy 18 USD".
      Nis sadzilam ze 10 PLN mniej czy wiecej moze w czlowieku wywolywac wciaz i
      wciaz tyle emocji!!! Ochloncie juz :)
      • Gość: julia Re: ILE KOSZTUJE WIZA do gosik9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:57
        wiesz co nie wiem jak ty ale mnie to wpienia jesli ktos mnie oszukuje, a jak
        przylatuje samolot gdzie jest 200 osob po 3 $ od lba to masz juz 600 dolarow za
        nic i tak 7 dni w tygodniu to masz kupe kasy a ty te 10 zl musialas wypracowac
        gdzies harujac mniej lub bardziej...........no chyba ze to ty wlasnie na tym
        zarabiasz bo jestes z ktoregos biura!
        • Gość: Z Eximem po 18S ILE KOSZTUJE WIZA do gosik9 IP: *.mt.polsl.gliwice.pl 05.10.04, 10:20
          Mnie też to wkurza, a milioner od wałkowania tego samego może się opodatkuje,
          3S tygodniowo na jakiś szcytny cel, to może i jego zacznie to wkurzać!!!!Z
          Eximem po 18S i to bez gadania należało zapłacić, kombinacje w tym czy innym
          okienku się nie udały, Pani rezydent z Eximu, Kasia P. tak to już zorganozowała
        • gosik9 Re: ILE KOSZTUJE WIZA do gosik9 05.10.04, 14:30
          noooooooo taaa to Ci zal dupe sciska, ze oni maja a Ty nie.
          a na te 10 PLN to sie naharowalas ojjjjjjjjj naharowalas albo i gorzej.
          Haaaa haaa haaa
          • Gość: cs gosik9 IP: 195.215.5.* 05.10.04, 14:51
            a ty jak idziesz do sklepu i bierzesz chlebek za 2 zl a kasjerka ci mowi, ze
            masz zaplacic 2.50 bo jej sie tak podoba, to tez placisz z usmiechem ?
            mysl, ciemniaku, zanim cos napiszesz
            • Gość: Do cs gosik9 IP: *.mt.polsl.gliwice.pl 05.10.04, 15:00
              To jest palant, nie rozmawiamy z tym palantem!!! Oki? Palant który nie potrafi
              zrozumieć że nie chodzi nam o 3S tylko o zasady, a może to jest palant i
              rezydent w jednym? Pewnie tak
              • gosik9 Re: gosik9 05.10.04, 15:27
                Gość portalu: Do cs napisał(a):

"To jest palant, nie rozmawiamy z tym palantem!!! Oki? Palant który nie potrafi
                zrozumieć że nie chodzi nam o 3S tylko o zasady"

A mnie o to zebyscie nauczyli sie czytac i niezasmiecali forum wkolko postami
                na ten sam temat.

"a może to jest palant i rezydent w jednym? Pewnie tak"

Taaaaaaa podwojny agent James Bond w dodatku w spodnicy
                haha haha haha

• Gość: Ten sam Re: gosik9 IP: *.mt.polsl.gliwice.pl 05.10.04, 15:33
                  To są wązne posty "śmieciu" rozumiesz James Śmiecik?
                  • Gość: julia Re: gosik9 (tez cos do ostatnich postow) IP: *.spray.net.pl 05.10.04, 16:32
                    Panowie ale bez obrazliwych slow....;-) to ze ta laseczka jest glupiutka
                    bladyneczka nie poradzimy na to ale innych nalezy ostrzegac przed oszustwami,
                    ja bylam juz 3 razy w Egipcie i za pierwszym razem OASIS tez chcial odemnie 18
                    (zbierali kase w autokarze) uparlam sie i do konca pobytu tych 3$ im nie
                    doplacilam, a niech mnie do sadu podadza, wtedy okazalo sie ze z tych 3$ od
                    osoby 2$ bierze egipski posrednik a 1$ idzie na wydatki przewodnikow ich biura
                    do podzialu (czyli ok 100-150$ przy kazdym samolocie), potem bylam z alfa star
                    i u nich nie ma oszustwa, najlepszy sposob kupic wize w ambasadzie Egiptu w
                    Warszawie i macie wszystko w dupie!!!! pozdrawiam
                    • Gość: Ten sam Re: gosik9 (tez cos do ostatnich postow) IP: *.mt.polsl.gliwice.pl 05.10.04, 16:47
                      A bo sie zdenerwowałem, przepraszam,
    • Gość: TP Re: ILE KOSZTUJE WIZA DO EGIPTU Z TRIADĄ 15 USD C IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.10.04, 22:29
      To może tak:
      wiza kosztuje 15 USD
      za usługę polizania znaczka i wlepienia do paszportu pobierana jest opłata 3 USD.
      Jak ktoś chce, może lizać sam - ale, UWAGA,
      zemsta faraona czeka na każdym znaczku :-)
      I już wiadomo, skąd się bierze te 18 USD....

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka