heniu4889 10.10.04, 17:12 Proszę o wiarygodne wiadomości na temat tego hotelu.Szukałem na "Forum gazeta"z nikłym rezultatem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heniu4889 Re: Hotel Sand Beach 11.10.04, 14:31 Widze, to znaczy niewidze aby kogoś to interesowało ,a ja mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zięba Re: Hotel Sand Beach IP: *.proxy.lucent.com 12.10.04, 11:30 Drogi Przyjacielu - wpisz sobie do wyszukiwarki tego forum "Sand Beach" i przejrzyj rezultaty. Zajrzyj na forum egipt-hotele, na forum wakacje.pl, albo na wątek 15 dniowej objjazdówki z Sigmą Travel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elcia Re: Hotel Sand Beach IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 12.10.04, 13:56 Witaj! Bylam w tym hotleu ale 3 lata temu. Jezlei dalej chcesz wiedziec o tym hotelu to daj znac. Elcia Odpowiedz Link Zgłoś
heniu4889 Re: Hotel Sand Beach 12.10.04, 14:45 Jezeli byś chciała poświęcic chwile czasu to proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elcia Re: Hotel Sand Beach IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 12.10.04, 15:27 Witaj! Jak juz kolega napisal hotel nie jest rewelacyjny ale do najgorszych tez nie nalezy. Ja w tym roku bylam w *** hotelu w Tunezji i dla porownania Sand Beach byl o 2** lepszy. W Sand Beach mieszkalam w budynku glownym (widok na morze). Klimatyzatory faktycznie starszej generacji. Pokoje skromnie wyposazone, sprzatane kazdego dnia. W pokoju byl telewizor. Jedzenie wedlug mnie bylo dobre. Na terenie hotelu 3 baseny. Plaza malutenka. Ogolnie polecam dla niewymagajacych. Elcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomstar Re: Hotel Sand Beach IP: 192.11.224.* 12.10.04, 15:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=10568625&a=15827954 ... Hotel trzygwiazdkowy z własną plażą – z zewnątrz wygląda dosyć atrakcyjnie, wewnątrz jest niestety znacznie gorzej. Duża część osób dostała pokoje w głównym budynku od strony ulicy, za starymi i głośnymi klimatyzatorami zainstalowanymi w bardzo dziwnym miejscu. Z niektórych łazienek wydobywał się fetor wywołujący odruch wymiotny. Potrawy serwowane w hotelowej jadalni uznać można za zdecydowanie najgorsze z serwowanych na tej wycieczce, zarówno pod względem jakości jak i wyboru dań... Na szczęście blisko do dzielnicy handlowej i biura podróży Discovery Tours. Odpowiedz Link Zgłoś