Gość: maggie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.04, 06:23 info.onet.pl/994000,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Triada to oszusci IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 07:15 Juz kilka razy na tym forum pisalem ze triada to oszusci.Pisze caly czas ze ida na kase a turysta dla nich jest tylko po to aby zrobic kase.Triada to zlodzieje,tez te dupki co pisza ze triada to wspaniale biuro, co by powiedzieli tym turystom w tunezji!!!!????? TRIADA to banda oszolomow. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMMik Re: Triada to oszusci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 10:44 A wszystkie Piotrki to fajne chłopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do piotrusia Re: Triada to oszusci IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 17:56 Wracaj chlopie do Banialuki Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete_sl Re: Triada 15.10.04, 07:30 Nasz znajoma z forum Kasia (corrina_f1) jest w Tunezji, czy ktoś wie z jakim biurem podróży ? Dajcie znać, bo się martwie... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Triada IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 07:57 Miejmy nadzieje ze nie z triada bo zamiast odpoczywac na plazy siedzi zamknieta w hotelu. kazdy jedzie aby odpoczac , nabrac sil do pracy i podreperowac skolatane nerwy a tu takie przekrety przez triade.Zaraz znajda sie glosy powiazane z triada , ze to pomylka i to bedzie do wyjasnienia, ale kazdy moze sobie wyobrazic co czuja w tej chwili turysci i zadne odszkodowanie nie pokryje tego co czuja w tej chwili do podlego biura , jakim jest triada. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete_sl Re: Triada 15.10.04, 08:03 No miejmy nadzieję że nie. Teraz w radiu mówią, że mogą normalnie chodzić na plaże i na fakultety jeździć, ale i tak im współczuje cały wyjazd do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: Triada 15.10.04, 08:12 Kasia wyjechala o ile dobrze sobie przypominam tydzien temu a wiadomosc z onetu jest swieza dzisiejsza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marieia Re: Triada 15.10.04, 09:01 Kasia jest z innym biurem w miejscowosci Mahdia a przypadek Triady dotyczy Sosua pozdr M Odpowiedz Link Zgłoś
marieia Re: Triada 15.10.04, 18:16 Corrina jest z innym biurem niz Triada wiec wszystko ok pozdr M Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Dzięki za troskę :) 22.10.04, 13:05 Dziękuję wszystkim za troskę, obawy na szczęście nie były uzasadnione :) Byłam w Mahdii z Eximem i muszę przyznać, że mimo wszystko znów miałam chyba szczęście bo Exim spisał się na piątkę. Hotel ten, kóry zamówiliśmy,żadnych zmian, pokój bardzo ok, z ładnym widokiem, wylot i przylot bez zmian, jedzenie w samolocie ok, rezydentka miła, czego chcieć więcej. Co prawda Exim skrócił nam pobyt o 1 dzień (ale z 15 na 14 dni, więc mała strata), ale poinformowali nas o tym tydzień przed wylotem i za ten 1 dzień oddali kasę. Była to moja pierwsza wycieczka z tym biurem i who knows, może nie ostatnia. pzdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete_sl Re: Dzięki za troskę :) 25.10.04, 10:32 fajnie że już wróciłaś :) Pozdrawiam Sonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: Triada IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 17:59 a co to kogo obchodzi z jakim ona biurem pojechala? ale macie ciekawy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: Triada 15.10.04, 10:20 cos nie bardzo mi sie chce wierzyc w opowiesci dziennikarskie pomijajac triade, bo to akurat moze byc prawda, ze zrobili przekret, ale o sytuacji na miejscu niech no ktorys dupek by sprobowal zabrac turyscie paszport i zamknac go w hotelu :o)) wyobrazacie to sobie ? no ale Polacy daja sie czesto robic w bambuko, bo nie wiedza, co im wolno. w kazdym badz razie jak dla mnie, to nastepna sensacja brukowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Triada IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.10.04, 10:32 to nie unia europejska tylko afryka, tam sie prawo rozumie troszke inaczej (patrz prawo kobiet itd) niz u nas, wiec moim zdaniem jest to mozliwe i nie bardzo jest sie komu poskarzyc, gdyby bylo tak jak mowisz wystarczylby jeden telefon konsula i byloby po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: Triada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 12:58 Piątek, 15 października 2004 Polscy turyści odzyskali paszporty IAR 11:00 Polscy turyści wypoczywający w Tunezji odzyskali paszporty - poinformowała administracja hotelu Bliban. Właściciel hotelu w mieście Sus zatrzymał wcześniej dwanaście paszportów, twierdząc, że polskie biuro Triada, które wysłało grupę turystów jest mu winne pieniądze. Biuro podróży podało, że sytuacja była wyrazem złej woli hotelarza, a Triada ma uregulowane wszelkie rozliczenia z hotelem. Właściciel hotelu nie tylko zatrzymał dokumenty, ale wystawił w holu ochroniarza, który miał pilnować, by nikt z bagażami nie opuścił budynku. Triada podała, że zaistniała sytuacja jest niezgodna z prawem i została zgłoszona przez biuro do władz Tunezji. Według prezesa Triady, Marka Markiewicza, jego firma nie ma żadnych kłopotów finansowych, a ten rok należał do lepszych jeśli chodzi o zarobek. (ck) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs no widzicie IP: 195.215.5.* 15.10.04, 13:16 wiec nie "nie wypuszczali ludzi w ogole z hotelu" ale nie wypuszczali z bagazami, wiec jednak jest roznica i to spora. a paszporty ? przeciez zabieraja paszporty w hotelach w niektorych krajach, tak bylo w Grecji i w Egipcie na statkach, zadna tragedia jak zwykle dziennikarze :o)) dwoch sie pobije, a oni pisza o wojnie no ale to nie na temat Triady, jestem ciekawy, jak to faktycznie bylo z ta Triada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: no widzicie IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 09:55 cs!! co ty piszesz czlowieku, ze wszystko jest wporzadku, ci ludzie juz maja dosyc tego wypoczynku i chca jak najszybciej wrocic do domu, a ty pieprzysz ze nie bylo jakiejs tragedji. wez wyluzuj czlowieku. nie powinienes juz wypowiadac sie na tym forum . Byles z raz w tym egipcie na wycieczce raz w zyciu i usajesz eksperta , a po prostu jestes dupek. Czytalem twoje odpowiedzi jak ublizasz innych ludzi i nazywasz ich ku-rwami i zeby szli pod latarnie. Jestes chory i sie lecz a najlepiej wypad z tego forum debilu!!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: no widzicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 06:58 Oglądałam wsobotę rano(ok. godz.5.55) na TV Polonoia migawke - w której podawano informację,że prezes BP "Triada" posiada dowody - wydruki przelewów bankowych z połowy m-ca sierpnia b.r-regulujacych należności za obecny turnus w hotelu, w którym doszło do tego przykrego incydentu.Mówił też,że B.P.zawiadomiło o przestępstwie ( próba wyłudzenia ) policje tunezyjską .Jako komentarz podano, że nasze MSZ zdecydowało sie nie interweniowaćw tej sprawie.Szkoda, ze to całe dementi nadano o tak nietypowej porze (chociaż-być moze nadawano też je w innych godzinach, tylko ja nie widziałam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: no widzicie IP: 195.215.5.* 22.10.04, 13:28 no i widzisz, piotrusiu, jak sam wuyszedles na debila na drugi raz ludzi nie obrazaj, tlusta swinio Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: no widzicie 22.10.04, 13:31 Heh, a na forum bez zmian - wciąż sama słodycz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: no widzicie IP: 195.136.191.* 18.10.04, 13:40 jerzeli jakieś biuro podrórzy jest co roku (minimum od 4 lat)w głównym wydaniu wiadomości przedstawiane jako stważające problemy, niewypłacalne, i nie dotrzymujące warunków umowy to chyba jest coś "na rzeczy". Ja z takim biurem na pewno nigdzie bym nie pojechał. Mam doskonały przykład kolegi który dwa lata temu pojechał z TRIADĄ na kretę, jemu na szczęście udało się wrócić lecz następny turnus został przetrzymany o kilka dni dłurzej z powodu niewypłacalności biura. Wyjazd z triadą zaliczyłbym do wyjazdów loteryjnych i extremalnych (nie mylić ze sportami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vault Dweller Re: Triada IP: 217.168.133.* 18.10.04, 08:05 W głównym wydaniu Wiadomości puszczali rozmowę z właścicielem/przedstawicielem hotelu i facet mówił że powodem zatrzymania paszportów były przepisy prawne i coś tam z policją (nie pamiętam niestety co)... W każdym razie komentarz był taki, że jak Triada ogłosiła dementi w sprawie zaległości, zgłosiła sprawę na policję tuezyską to facet się rakiem wycofał... To tyle ... piotrowi jest pewnie przykro z tego powodu :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maras Re: Triada IP: 81.4.20.* 18.10.04, 23:07 Biedny piotrus... A tak swoja droga,to mam juz dosc czytania tego pajaca.Obraza ludzi,rowniez forumowiczow,piszacych swoje opinie.Po to piotrus pajacu powstalo to forum,zeby ludzie pisali to,co mysla a nie zeby mysleli to,co piotr pisze. Wiac nie wyzywaj.Ciekawe,czy bylbys taki kozak,jak bys sie z kims twarza w twarz spotkal...Pewnie masz pryszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Triada IP: 217.153.221.* 24.10.04, 16:27 A Ty pypcia na języku dostaniesz za głupie złośliwości! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś