inezzz7 20.12.04, 22:20 cze a moze ktoras z Was poznala blizej Mohameda z dyskoteki w Romie?? pracowal tam czerwiec- sierpien w tym roku na pewno, jako kelner, nie wiem jak teraz, ale bardzo zalezy mi na informacjach, pomozcie, please!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danusiaaa Re: Mohamed z Romy 30.01.05, 08:36 Halo:) jak chcesz do mnie napisac to : soniczkaaa@interia.pl ;] chyba go znam ale nie jestem pewna:P ..hmm taki wysoki??przystojny:P i czesto mial na sobie albo biala bluze albo biala koszule:) Odpowiedz Link Zgłoś
ritti Re: Mohamed z Romy 31.01.05, 12:56 A jakie miewał majtki...?;) Ech te głupie baby... Odpowiedz Link Zgłoś
inezzz7 Re: Mohamed z Romy 01.02.05, 13:39 ritti, spadaj, nikt nie zapraszal cie do dyskusji i nie prosil o komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
nikopol Re: Mohamed z Romy 06.02.05, 00:02 inezzz7 napisała: > cze a moze ktoras z Was poznala blizej Mohameda z dyskoteki w Romie?? > pracowal tam czerwiec- sierpien w tym roku na pewno, jako kelner, nie wiem > jak teraz, ale bardzo zalezy mi na informacjach, pomozcie, please!!!!!! Nie tylko tam jest DJem.. w kilku innych hotelach tez byl.. zaczynal od Hotelu LaPerla, ktory jest bardzo fajnym hotelem nawiasem mowiac.. Inez, widze ze bardzo wpadl ci w oko Mohammed :))) Jesli chcesz to wysle ci zdjecia, to moj dobry kumpel jest, ilekroc tam jestem zawsze sie widzimy :) Ale tak na ochlodzenie twojego zapalu musze ci powiedziec ze jest zonaty z bardzo fajna dziewczyna z niemiec od dluzszego czasu i to nie wszystko :) Ale jak chcesz wiecej to daj email i wiecej wysle ci na majla.. Odpowiedz Link Zgłoś
kati444 Re: Mohamed z Romy 06.02.05, 00:09 oh ty głupiutka babo, ogladasz się za jkaimś nic nie wartym arabem,co ma tam u siebie ze 100żon a tu zgrywa dobrego,daj se spokój głupia pipo Odpowiedz Link Zgłoś
stassio Re: Mohamed z Romy 06.02.05, 01:58 daj jej spokoj. oni sa przyjaciolmi :D. hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
inezzz7 Re: Mohamed z Romy 07.02.05, 11:51 jacy obroncy moralnosci sie znalezli,jestescie z kółka różańcowego czy jak, moze powinniscie w Bravo Girl sie zatrudnic i odpowiadac na listy 14-latek..ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
inezzz7 Re: Mohamed z Romy 07.02.05, 11:57 DJ-em nie jest i nie byl, wiec pewnie to inny koles o tym nietypowym imieniu..ha ha, ale please o fotke, sprawdzimy inezzz7@gazeta.pl dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
stassio Re: Mohamed z Romy 07.02.05, 14:03 nie uzywaj slow ktorych nie rozumiesz :)), a swoja droga BRAVO GIRL to idealne pisemko na tutejsze forum. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda92 Re: Mohamed z Romy 10.02.05, 17:03 A chodzi ci o tego mohameda wysokiego czy niskiego? tego z aleksandrii czy z aswanu ? Odpowiedz Link Zgłoś
nikopol Re: Mohamed z Romy 11.02.05, 00:55 tego z moskwy... przeciez gadamy o Hurghadzie i SharmElSheikh.. ale glownie o Hurghadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikopol Re: Mohamed z Romy 11.02.05, 00:58 magda92: i nie graj super extra turystki ktora byla bog wie gdzie, bo pewien jestem ze nawet nie wiesz gdzie te miasta leza.. Odpowiedz Link Zgłoś
inezzz7 Re: Mohamed z Romy 11.02.05, 20:01 magda 92 Chodzi mi o Mohameda z Alexandrii, tego drugiego nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
syberyjska Re: Mohamed z Romy 06.08.05, 20:04 hehe chyba każda blondynka z Romy go zna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rikifiki Re: Mohamed z Romy 07.08.05, 07:34 Krzyknij tam glosno na ulicy Mohamed!!!to prawie kazdy sie obroci:-)))No jest jeszcze troche ahmedow i abduli.Reszta imion to juz nielicznie wystepuje:-)Coz widac z kim sie zadajecie,kelner,puszczacz plyt,podawacz recznikow itp.fascynujace,lukratywne zawody,poprostu sama elita:-).Jak widac glownie tacy sie wami interesuja.Jakos nie slyszalem coby ktoras zapytala o kogos np.z uniwersytetu.Ino siasc i plakac...ale raczej ze smiechu:-) pozdrawiam z kraju arabskiego!(nie z Egiptu) Odpowiedz Link Zgłoś
orka13 Re: Mohamed z Romy 21.10.05, 15:28 Juz chcialam o nim napisac ale widze ze ktos mnie ubiegl i napisal o malzenstwie. Dawno go nie widzialam Odpowiedz Link Zgłoś