Dodaj do ulubionych

WYJASNIENIE NIENAWISCI PANA ATONA DO EXIMU

IP: 212.122.233.* 11.04.05, 23:13
Pan Aton i jakis tam.....mial zmieniony hotel przez HILTON DREAMS NA HILTON
SHARKS BAY ( oddalony 7 km od Nama Bay) poniewaz jedno ze skrzydel Hiltona
bylo remontowane. Dostal opcje all inclusive i bezplatny dojazd do centrum
(mimo iz busy w hotelu byly platne) dostal propozycje wycieczki gratis.
Dlatego Pan Aton nienawidzi Eximu
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kreola Re: WYJASNIENIE NIENAWISCI PANA ATONA DO EXIMU 11.04.05, 23:20
      Ano wlasnie napisalam w innym watku, ze tez kiedys trafilam do Hitlon Sharks
      Bay, ale ja dla odmiany bylam zachwycona tym polozeniem. Jedna z ladniejszych
      raf w okolicy:)
      Pozdrawiam Exim a szczegolnie pania Sylwie z pl. Mirowskiego

stala klientka
      • Gość: jan Re: WYJASNIENIE NIENAWISCI PANA ATONA DO EXIMU IP: *.aster.pl 11.04.05, 23:56
        Ciekawe, dlaczego Aton nie podawał tych szczegółów? Były dla niego krępujące?
        W postach Atona mamy wściekłość w czystej postaci i pogróżki pod adresem EXIMu.
        To nie wystarcza do wzbudzenia solidarności, współczucia i poparcia.
        Ciekawe, czy posunie się do 'gróźb karalnych'?
    • Gość: Franula Re: WYJASNIENIE NIENAWISCI PANA ATONA DO EXIMU IP: *.k.mcnet.pl 12.04.05, 08:55
      I zakończmy ten problem, kolega Aton przetrwa na tym forum jak i kult boga
      Atona przetrwał w Egipcie tylko jednego faraona.
    • Gość: Maria Re: WYJASNIENIE NIENAWISCI PANA ATONA DO EXIMU IP: *.toya.net.pl 12.04.05, 09:08
      A ja po lekturze tych wątków mam wrażenie ( nie po raz pierwszy zresztą ), że
      tego typu fora są szpiclowane przez pracowników biur podróży - w tym przypadku
      Eximu.....i przyznam szczerze, że jestem zażenowana ich napastliwym tonem w
      stosunku do klientów, których oszukali...bo nie ważne jest czy w zamian było
      all inclusive ( którego klient nie chciał), darmowe busy czy latające
      pawiany ...ważne, że nie wywiązują się z ZAWARTYCH UMÓW. W Niemczech już z
      tytułu samej karty frankfurckiej byłoby po takich biurach - tam jeśli nie
      zgadza się odległość do morza podana w metrach w katalogu od rzeczywistej to
      już płacą odszkodowania .....a w naszym pięknym kraju ..to jeszcze daleka
      przyszłość ..ale ..powoli, powoli
      • Gość: Maria Re: WYJASNIENIE NIENAWISCI PANA ATONA DO EXIMU IP: *.toya.net.pl 12.04.05, 09:10
        A pan SMUTAS - przedstawiciel biura EXIM - powinien taczki wozić a nie ludzi na
        wypoczynek do ciepłych krajów.
      • corrada Re: WYJASNIENIE NIENAWISCI PANA ATONA DO EXIMU 12.04.05, 09:34
        Sensacja!!!! Pan Aton o wielu nickach (Mck, mnich, Podróżnik itd.) przez noc
        zmienił płeć. Stał się Marią.
        • pociopotek Re: WYJASNIENIE NIENAWISCI PANA ATONA DO EXIMU 12.04.05, 09:59
          Takie cuda się na forum już zdarzały!!!
          Atonie - Mario czy ty nie widzisz że zrobiłeś/zrobiłaś z siebie
          kompletnego/kompletną idiotę/idiotkę, co więcej nie jesteś już
          wiarygodny/wiarygodną.
          Nawet jak Cię oszukano to kto w to uwierzy???!!!
          • Gość: web Re: WYJASNIENIE NIENAWISCI PANA ATONA DO EXIMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 10:55
            nikt nie uwierzy.

Atonie, Mario i pare innych nicków, może nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale
            my widzimy twój dośc oryginalny numer IP
            • Gość: Aton Re: WYJASNIENIE NIENAWISCI PANA ATONA DO EXIMU IP: *.toya.net.pl 12.04.05, 11:41
              i czego to dowodzi?...czy tego że Exim nie oszukuje ludzi nie dopełniając
              warunków umowy? ...chyba nie ...więc skierujcie swoje logiczne rozumowanie na
              wlaściwe tory , a nie na ilość nicków ...chyba że to nie jest portal
              turystyczny.Oszustwo jest oszustwem bez względu czy dotyczy Atona, marii ,czy
              innych nicków...a sam fakt inwigilowania takich forów przez przedstawicieli
              biur podróży niech też wam da do myślenia co do wyboru rzetelnego biura na
              podstawie prowadzonych tu dyskusji.Sądzę, że rynek jeszcze nie jest
              zagospodarowany do końca, bo ja akurat dużo kasy wydaję na podróże wraz z
              gronem moich znajomych i gdybyśmy mogli się przywiązać do jednego biura to
              korzyść byłaby obopólna - moje zadowolenie z wyjazdu i kupę kasy dla biura. A
              sposób pracy jaki prezentuje Exim i jego przedstawiciele, którzy na tym forum
              szpiclują z pewnością zapewni tylko jednorazowych klientów, bo ja z pewnością
              już nie dam się nabrać po raz wtóry. A poza tym to kto jest tym "MY" czyżby
              Eximowscy przedstawiciele? ...to już brzydko pachnie.
              • pociopotek Re: WYJASNIENIE NIENAWISCI PANA ATONA DO EXIMU 12.04.05, 11:58
                Witaj Atonie (dla uproszczenia nie będę zwracał siędo Ciebie pozostałymi nickami
                bo to dużo pisania i trzebaby zmieniać rodzaje -tak między nami przynajmniej
                mogłeś zostawić sobie tą samą płeć)

1. Nie oceniam czy Cię oszukano czy nie, poprostu napisałem że jesteś mało
                wiarygodny pisząć pod różnymi nickami - wystarczy jeden,
                2. Jakbyś podał więcej szczegółów i rzetelnie opisał całą sytuację nikt tutaj
                złego słowa by na Ciebie nie powiedział, a tak tylko wzmagasz wątpliwości,
                3. Po co tyle nienawiści, można spokojnie powiedzieć co się uważa.
                4. Oddaj chłopie sprawę do sądu sam logiczny pozew powinien biuro troszkę
                podkręcić, nikt nie lubi włuczyć się po sądach.
                5. Nie pracuję i nie pracowałem w żadnym biurze podróży - jestem prawnikiem, a
                na to forumweszłem bo 29 kwietnia wujeżdzam do Egiptu i chciałem się czegoś
                dowiedzieć - możesz sobie wyciągnąć wniosek że nie każdy kto Cię krytykuje jest
                pracownikiem biura podróży.
                6.MY - ja to odczytałem jako ludzie rozgarnięci -natomiast w twoim przypadku
                używanie różnych nicków świadczy o twoim poziomie i lekceważeniu ludzi których
                informujesz o sytuacji, wręcz mogę powiedzieć że traktujesz NAS jak idiotów.
                Pozdrawiam
                • Gość: zenek Re: WYJASNIENIE NIENAWISCI PANA ATONA DO EXIMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 12:05
                  chyba wieczorowo-nocnym sądząc po ilości błędów ort. wiem ,ze zaraz dostane
                  bure, że sie czepiam ale od prawnika wymaga sie wiekszej dbałości o pisownie i
                  styl. Ucz sie chłopie, może nie wszystko stracone
                  • pociopotek Re: WYJASNIENIE NIENAWISCI PANA ATONA DO EXIMU 12.04.05, 12:33
                    Zenku-
                    rozumiem że tylko tyle masz do powiedzenia-
                    ja niestety niemam czasu zastanawiać sie nad pisownią i ortami,
                    co do mojego wykształcenias toinformuję cię zenku że prawo ukończyłem w trybie
                    stacjonarnym - jeśli oczywiście wieszcoto znaczy
                  • pociopotek Re: WYJASNIENIE NIENAWISCI PANA ATONA DO EXIMU 12.04.05, 12:39
                    Zenku
                    rozumiem że nie jesteś prawnikiem więc od Ciebie wymaga sięmniej jednakże jak
                    kogośpouczasz to zwróc uwage na to jak sam piszeszz
                    ode mnie wymagać może tylko żona oraz ci co mi płacą
                    bez urazy ale twoje wymagania mam w głebokim poważaniu.
                    przypominam Ci jednakże że jest to forum turystyczne a nie zajmujące się
                    pisownią i stylistyką języka polskiego,
                    co do moich wieczorowo-nocnych nauk to masz rację dużo wieczorów i dużo nocy
                    spędziłem na nauce, dzięki temu mam to co mam i mogę pozwolić sobie na to na co
                    chcę.
                    Co do strat nie narzekam, strata czasu niestety jest na ten post bo zamiast
                    pisać do jakjiegoś zenka powinienem zając się p[racą ale to moje pieniądze zenku
                    więc piszę do ciebie -
                    prosti jak facet do faceta - jak nie masz nic dopowiedzenia topoprostu nie pisz.
                    • Gość: zenek Re: WYJASNIENIE NIENAWISCI PANA ATONA DO EXIMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 13:02
                      wiedziałem,że tak będzie. a co do czasu to wybacz "weszłem" wszystko
                      tłumaczy. sprawa zamknięta kolego. bo tez jestem prawnikiem
                      • Gość: zenek Re: WYJASNIENIE NIENAWISCI PANA ATONA DO EXIMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 13:06
                        nie odpisuj, szkoda czasu. miłej pracy nad aktami i umowami i pamiętaj ucz
                        sie :))))
                  • Gość: zuska Re: WYJASNIENIE NIENAWISCI PANA ATONA DO EXIMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 15:30
                    prawnik pisze weszłem?????
      • scorpio1956 Do Antona vel Maria itp. 12.04.05, 12:58
        W Niemczech już z
        > tytułu samej karty frankfurckiej byłoby po takich biurach - tam jeśli nie
        > zgadza się odległość do morza podana w metrach w katalogu od rzeczywistej to
        > już płacą odszkodowania .....a w naszym pięknym kraju ..to jeszcze daleka
        > przyszłość ..ale ..powoli, powoli

Podejrzewam ,że w Niemczech,jak turysta zginie to dają DRUGIE ŻYCIE!!!.
        Czytając Twoje brednie to mnie rusza. Exim ,widząc takiego pieniacza ,zrobił
        WSZYSTKO,aby załagodzić sprawe.Dał więcej nawet niż to by wynikało z
        umowy.Domyślam się ,że teraz mając Twoje namiary wrzuci dane w czarną księge
        biur podrózy i następnym wyjazdem Twoim będzie wyjazd z biura w Mandżurii
        Wschodniej. Czego Eximowi i sobie gorąco
        życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Muniek Re: WYJASNIENIE NIENAWISCI PANA ATONA DO EXIMU IP: netsystem4.netsystem* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:22
      Aton ma racie mnie to też spotkało ze strony EXIM TOURS nawet nieużyto
      wstosunku domnie słowa przepraszam
      • Gość: j Muniek następcą Atona? IP: *.aster.pl 12.04.05, 17:21
        Muniek, może bliżej opiszesz swój przypadek. Po stylu Twoich postów w różnych
        wątkach można sądzić, że jesteś blisko z Atonem. IP inny ale czy się mylę?
        • Gość: CrazyJacenty Re: Muniek następcą Atona? IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.05, 18:09
          Boze wiedzialem ze do tego dojdzie....ale nie wiedzialem ze tak szybko:-)))
          -mamy do czynienia z prawdziwym ATAKIEM KLONOW,Muniek vel Maria vel Aton
          vel.....zajmij sie polityka tam tez mozna bezkarnie bajki opowiadac i jeszcze
          ci z naszych pieniedzy samoloty i wycieczki beda oplacac.;-)))
          A co do bior podrozy...zaloz wlasne i sam sie organizuj...bedzie Tobie latwiej
          i jeszcze ludzie na forum od ciebie odpoczna....wiec pal wroty i do roboty!!!!
          • neferett Re: Muniek następcą Atona? 12.04.05, 18:31
            Dokladnie tak jak mowisz CrazyJacenty.
            Jeszcze odnosnie pisowni : kazdy moze zrobic blad - to raz , dwa , ze zauwazylam
            ostatnio na paru forach nowy typ "straznicy ortografii" , uaktywniaja sie
            jedynie wtedy gdy w jakis post byczek sie wkradnie , zasmiecaja forum, prowokuja
            bezsensowne dyskusje i poza tym nic nie wnosza do tematu.
            • Gość: CrazyJacenty Re: Muniek następcą Atona? IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.05, 18:47
              Moze to jakies wnuki Miodka z nudow na forum wpadaja???? ;-)
              Jesli tak to nadchodza czarne chmury nad nasze forum...
              Wiec Crazy wychodzi z propozycja zacznijmy porozumiewac sie obrazkowo,a wtedy
              wyslemy straznikow ortografii na emeryturke;-)))
              a co ,,,nosil wilk razy kilka.....!!!!!! pozdro
              • anuulka Re: Muniek następcą Atona? 12.04.05, 19:23
                Oj tak! ;) Straznicy ortografii na forach tematycznych to najgorsze na co mozna
                sie natknac :) Pojawiaja sie.. poprawiaja.. znikaja bez sladu :)
                CrazyJacenty ma racje z tym pismem obrazkowym.. a skoro to forum o Egipcie
                proponuje hieroglify :)
                • neferett Re: Muniek następcą Atona? 12.04.05, 19:47
                  Tez mi hieroglify przyszly na mysl ale i tu i w obrazkach , pewnie by sie
                  znalazlo cos czego sie czepic mozna :-)))
                  • Gość: zenek Re: Muniek następcą Atona? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.04.05, 19:53
                    jak pijecie do mnie to przepraszam, wiecej nie będe. prosze zauwazyc, ze
                    dotyczylo to wylacznie jednej osoby
                    • neferett Re: Muniek następcą Atona? 12.04.05, 20:03
                      Przyznaje sie bez bicia , ze troche mnie natchnales do napisania tego postu,
                      ale w szczegolnosci mialam na mysli osoby , ktore wrecz zyja wytykaniem bledow,
                      a nie potrafia ( lub nie chca) nic nikomu doradzic.
                      Wlasnie mam, na innym forum ,przyjemnosc z tego typu osoba, jakos jej nick
                      pojawia sie tylko wtedy jak widzi byka a nie widzialam jeszcze zadnej sensownej
                      wypowiedzi na temat.
                      Wiec Zenek , bez urazy :-)
                      • pociopotek do zenka - wybitnego ortografa. 12.04.05, 21:25
                        zenek - chłopie, nie znasz mnie, nic ci nie zrobiłem, a się czepiasz-
                        mogę i ja

Twój post:
                        "chyba wieczorowo-nocnym sądząc po ilości błędów ort. wiem ,ze zaraz dostane
                        bure, że sie czepiam ale od prawnika wymaga sie wiekszej dbałości o pisownie i
                        styl. Ucz sie chłopie, może nie wszystko stracone"

Rozumiem że poruszyła cię moja indolencja ortograficzna i stylistyczna.
                        Pouczasz mnie i poprawiasz - zobaczmy jak sam piszesz, bo wydaje mi się że
                        dostrzegasz źdźbło w cudzym oku a nie widzisz belki w swoim.

1. Zdanie rozpoczynamy z dużej literki,
                        2. Brak wszystkich znaków interpunkcyjnych,
                        3. Ogólny chaos - raz używasz polskich czcionek, raz nie,
                        4. Pani na polskim powinna nauczyć Cię że co chwilę nie powinno używaćsię słowa
                        "że" lub "ze" - bo jest to błąd stylistyczny,
                        5. Jako prawnik przy twoim stylu z licznymi że, że, że obawiam się "że" miałbyś
                        problemy ze zdaniem egzaminu pisemnego na prawie na UJ, lecz nie mnie to
                        osądzać. Nie jestem pracownikiem naukowym.

Twój post:
                        "wiedziałem,że tak będzie. a co do czasu to wybacz "weszłem" wszystko
                        tłumaczy. sprawa zamknięta kolego. bo tez jestem prawnikiem "

Uwagi te same co powyżejz dodatkową zenku:
                        od "a" zdania się nie rozpoczyna
                        dodatkowo pokropce piszemy z dużej litery.

Twój post:
                        "jak pijecie do mnie to przepraszam, wiecej nie będe. prosze zauwazyc, ze
                        dotyczylo to wylacznie jednej osoby"

tak tyczy się jednej osoby, która do Ciebie nie pisała, co więcej ty zenku
                        pisałeś nie na temat tylko się czepiałeś -
                        jakieś niepowodzenia w pracy ??? o ile ją masz.

Przepraszam wszystkich za tenpost nie na temat, ale denerwują mnie ludzie którzy
                        uważają że pozjadali wszystkie rozumy i pouczają innych, przy tym samemu robiąc
                        błędy.

Zenku - nie ucz się dla Ciebie już za późno.
                        I mam prośbę - odczep się ode mnie i zajmij się komentowaniem własnej ortografii
                        i stylistyki bo jak widzisz nie jesteś w tym orłem.
                        Nie pozdrawiam.
                        • Gość: zenek Re: do zenka - wybitnego ortografa. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.04.05, 21:45
                          wiem, ze boli. tylko po co w to sie bawisz. ja na prawde chcialem to zakonczyc.
                          przykro mi. papa
                          • Gość: minius Ciekawe, który będzie mądrzejszy i skończy IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 12.04.05, 23:17
                            Ciekawe, który będzie mądrzejszy i pierwszy skończy tą kretyńską pyskówkę dot.
                            ortografii.

Co do imć Atona, to muszę przyznać, że dość dziwna z niego persona. Jeśli chce
                            ostrzec, to chyba nie powinien ukrywać tak istotnych szczegółów jak nazwy
                            hoteli. Sam poderwał własną wiarygodność w oczach forumowiczów. Nie mnie
                            oceniać czy rekompensata jaką otrzymał od Eximu była wystarczająca, bo znamy
                            wyłącznie szczegóły jednej relacji (pana z Eximu), niestety sam forumowicz
                            zdecydował się w pewnych kwestiach milczeć, nawet po reakcji przedstawiciela
                            Eximu.
                            Z psychologicznego punktu widzenia Aton, takim postępowaniem sam zdecydował się
                            oddać pole walkowerem temu BP.

W takiej sytuacji wydaje mi się, że nie ma o co kruszyć kopii i dalej wałkować
                            tej sprawy.
                            W tym przypadku 1:0 dla Eximu.
                            • pociopotek Re: Ciekawe, który będzie mądrzejszy i skończy 13.04.05, 07:01
                              Co do tematu tego całego wątku zgadzam sięzTobą. Aton czy jak mu tam,nie jest
                              wiatygodny i ta cała sprawa jest lekko podejrzana.
                              Pisałemo tym w moich wcześniejszych postach,które tak rozwścieczyły zenka że
                              zaczxął przyczepiać się do stylu i ortografii.
                              Dobrze że napisałeśpoprawnie stylistycznie i ortograficznie bo zenek nie mając
                              co robić z pewnością poprawiłby i Ciebie.
                              Zawsze to jakieś odciągnięcie uwagi od tematu.
                              Masz teżrację że ktośmusi być mądrzejszy i skończyć tą pyskówkę, ale spójrz
                              natoz innej strony jak nie będzie się reagować na idiotyczne czepiania się
                              ortografi tokilkaosób może rozwalić cały wątek, tym bardziej że wyżej napisane
                              jest że są tacy którzy tylko tymsię zajmują.
                              Jeśli ktośmusi się dowartościowytwać w ten sposób że poprawia innych pisownie to
                              jego problem - musi naprawdę mieć ciężko wpracy, aleniech znajdzie sobnie inne
                              forum albo założy własne.
                              • Gość: zenek Re: Ciekawe, który będzie mądrzejszy i skończy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.04.05, 07:36
                                o czym ty mowisz? ja zgadzam sie z opiniami tu obecnych. wyobraz sobie, ze
                                wcale mnie nie zdenerwowales czy jak to okresliles "rozwscieczyles". jestem z
                                toba zgodny, aton jest niewiarygodny.
                                a tak swoja droga czy znasz kawal o adwokacie, ktory na rozprawie trzymal reke
                                w kieszeni? myśle, ze tak
                                milego dnia
    • Gość: Aton Re: WYJASNIENIE NIENAWISCI PANA ATONA DO EXIMU IP: *.toya.net.pl 13.04.05, 14:37
      I znów pracownik Eximu łże jak pies. Podczas pobytu twierdziliście, że nie ma
      miejsc w tym hotelu ponieważ przyjmuje on niespodziewaną delegację rządową.
      Teraz delegacja zamieniła się w remont skrzydła hotelu , a jak będzie jutro?
      Pan smutas wraz ze swym biurem jest smutny jak jego nick.Do tego musi być
      niepełnosprawny umysłowo jeśli sądzi, że nie byłem w tym hotelu aby sprawdzić
      jak sprawy wyglądają w rzeczywistości.........to cała solidność pana smutasa i
      jego EXIMU.
      • Gość: j kończ waść, wstydu oszczędź IP: *.aster.pl 13.04.05, 20:09
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka