Dodaj do ulubionych

EGIPT - REWELACJA!!!!

15.05.05, 13:15
Kochani, jak ktoś sie wybiera do Egiptu, to polecam biuro Oasis. Zrobiłam w
mojej Firmie wyczieczkę na 26 osób, miałam stracha, bo goście byli dosyć
marudni. A tymczasem... palcem nawet kiwnąć nie musiałam. Zadbali o wszystko.
Niemała w tym, jesli nie największa zasługa rezydenta. W życiu jeszcze nie
spotkałam się z taką opieką.

Króko i na temat - jesli ktoś się wybiera do Egiptu, polecam Hurghadę, hotel
SIVA GRAND BEACH, rezydent - Sayed Kolib (albo Kalib, jakoś tak).
Pozdrawiam / AL
Obserwuj wątek
    • Gość: prawdziwy Re: EGIPT - REWELACJA!!!! IP: *.aster.pl 16.05.05, 20:29
      NIE kłam zouzo wszyscy wiedzą że oasis to beznadziejne biuro a ty jesteś jego
      pracownicą z wrocka więc nie kłam
      • alis14 Re: EGIPT - REWELACJA!!!! 16.05.05, 21:52
        Bujaj się gościu.
        Nie jestem z Wrocławia, to po pierwsze.
        Po drugie, wyjazdem byłam zachwycona.
        Był po prostu świetny. Nie koniecznie najtańszy, ale perfekcyjnie zorganizowany.
        Jeśli masz złe doświadczenia to mi przykro, ale nie przelewaj ich na wszystkich.

Swoją drogą, jeśli wszystkich oceniasz jako takich hipokrytów, to kim sam
        jesteś?
        • Gość: Prawdziwy Re: EGIPT - REWELACJA!!!! IP: *.aster.pl 16.05.05, 21:56
          jesteś z wrocka bo cie znam zatrudnili cie w oasis żeby właśnie tak mówić, że
          oasis to super i inne dobre pierdoły na to biuro. Jesteś żałosną zdesperowaną
          babą która dla kasy będzie kłamać kraść i walić ze wszystkimi wszędzie
          • alis14 Re: EGIPT - REWELACJA!!!! 16.05.05, 22:01
            Jesteś chyba chory.
            Współczuję. Jestem z W-wy i jestem muzykiem.
            Lecz się.
          • Gość: ola Re: EGIPT - REWELACJA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:02
            nie zatrudniamy nikogo we wrocławiu wiec radzilabym sprawdzic zrodlo tych
            pie..watych informacji. biura mamy w warszawie, katowicach i gdansku,
            zapraszam:)
            a siva jest bardzo dobrym hotelem to fakt wiec nie dziwie sie pochlebnym
            opiniom. zapraszamy ponownie:)
            • cairo7 Re: EGIPT - REWELACJA!!!! 17.05.05, 10:50
              Do Oli!Proszę podaj mi swoj email.
      • cairo7 Re: EGIPT - REWELACJA!!!! 16.05.05, 21:57
        Biura nie będę bronił,żeby nie było że jestem stronniczy,mało tego dopóki będą
        chcieli 18$ za wizę-tracą w moich oczach-ja i tak płacę 15...zawsze.A sam hotel
        jest super,i nie dziwię się ,że ten wyjazd wzbudził taki zachwyt-tym
        bardziej,że dla wielu był to wogóle pierwszy Egipt.Dlatego ,żeby nie wiem jaki
        nieudolny był Oasis,ciężko by było coś zepsuć.....może fakultety.A że tylko
        Oasis na hotele Redsea to ich zysk!
    • Gość: prawdziwy Re: EGIPT - REWELACJA!!!! IP: *.aster.pl 16.05.05, 22:21
      ta druga to chyba przyszła z pomocą bo wie że prowizje straci, lub jutro
      szefowie przeczytaja że ich jak lwica do końca nie broniła.
      Co do hotelu to jest beznadziejny aczkolwiek jak ktoś jedzie pierwszy raz to by
      się nawet cieszył ze stodoły
      • alis14 Re: EGIPT - REWELACJA!!!! 16.05.05, 22:44
        Przed "że" po polsku stawia się przecinek. No i w ogóle interpunkcji by się
        trochę przydało... inaczej trudno zrozumieć, o co Ci chodzi.
        • Gość: prawdziwy Re: EGIPT - REWELACJA!!!! IP: *.aster.pl 16.05.05, 22:54
          Ja w przeciwieństwie do ciebie nie mam tak pedalskiego nicu jak ty, współczóje
          twoim starym
          • Gość: ciekawska Re: EGIPT - REWELACJA!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.05, 08:38
            Prawdziwy wynika z twoich postów że ty chyba pracujesz u konkurencji.Wróce
            przed 9 czerwca to opisze jak było.A Ty jeśli wdajesz się w polemikę przedstaw
            jakieś konkrety.
        • Gość: jadzia Re: EGIPT - REWELACJA!!!! IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 17.05.05, 08:17
          madralo... a po co ten przecinek przed "o co" ? I nie przed "że" po polsku
          tylko w polskim..
          • pc_maniac Re: EGIPT - REWELACJA!!!! 17.05.05, 10:00
            Nie bądźmy małostkowymi "polaczkami", którzy muszą od razu węszyć "teorię
            spisku" w każdym kto jest zadowolony.

Tak już w naszej mentalności się porobiło, że jak jesteśmy zadowoleni, to
            siedzimy cicho żeby nas nie zagdakali.
            • Gość: olenka1 Re: EGIPT - REWELACJA!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:06
              Niestety, to prawda. Jak ktoś jest zadowolony, to niewypowiada się na tym
              forum, bo musiałby udowadniać, że nie jest pracownikiem BP. Miałam taką
              sytuację. Nic przyjemnego.

A tak na marginesie anonimowość takich forów, chyba niektórym mocno szkodzi,
              jak np: Pany Prawdziwemu. Co mamy muchy w nosie???, coś cię zdenerwowało, więc
              odbijasz sobie???
              • zushka do pc_maniaca 17.05.05, 15:45
                jak tak dalej pójdzie to nie zdziwię się maniac że forum na temat hoteli bedzie puste. No chyba,że zacznie się od..dzień dobry mam na imię..... nie jestem pracownikiem BP ( to jakiś straszny zawód, pracownicy maja trąd??)
                Nie daj boże jak hotel się spodoba i zechcemy pare dobrych słów o nim napisać. Zeskanujmy swoje dane o zatrudnieniu i przeslijmy na stronke do wglądu. No chyba,że zaczynamy staropolskim zwyczajem narzekać. Wtedy jest oki...
                Zresztą zmiatam z tego wątku, bo zaraz odezwą się moi "wielbiciele"
                , których pozdrawiam :))))
    • Gość: Prawdziwy Re: EGIPT - REWELACJA!!!! IP: *.aster.pl 18.05.05, 07:43
      co do konkretów, hm nie mam dowodów namacalnych, ale biuro Oasis, chciało
      zaproponować mi właśne prace polegającą na wychwalaniu tego biura w internecie
      i negowaniu złych opinii, Powiem krótko nie wziąłem tej roboty bo pieniądze
      były marne, pozatem mam prace ( nie w turystyce)po 3 propozycje taką uznaje za
      świństwo.
      Aczkolwiek ludzie w dzisiejszych czasach dadzą się nawet pokroić aby zarobic
      • Gość: ciekawska Re: EGIPT - REWELACJA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 08:15
        Prawdziwy ,prawdziwy to ty jesteś gorzej, z Twoja lojalnoscia zarzucasz OASIS że
        jest nierzetelne ,nie masz dowodow i obsmarowujesz ich na forum że zaproponowali
        Ci taka pracę.Bujać to wiesz My....Podchodza do gościa na ulicy i proponuja :
        niech pann troche na forum popisze jacy to my jesteśmy cudowni.Wiesz co napisać
        to mogą sobie sami i nie musieliby nikomu za to płacic zastanów sie zanim
        zaczniesz wypisywać te brednie.Poza tym ilu z wyjezdzajacych do Egiptu odwiedza
        to forum,napewno nie tylu zeby im sie to miało opłacać.A wogóle to maja oferte
        na hotele ,których nie ma żadne inne polskie biuro podrózy i w ten sposób
        zyskuja klientów.Załosne.
        • Gość: jadzia Re: EGIPT - REWELACJA!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 18.05.05, 08:50
          Ciekawska czemu zakladasz ze gosc klamie? Co musialby zrobic bys uwierzyla? A
          poza tym dlaczego mialby byc lojalny wzgledem Oasisu? Wytlumacz bo nie rozumiem.
          • pc_maniac Też nie wierzę w tę bajkę z pracą 18.05.05, 09:03
            Takie pisanie mogliby odwalać sami w przerwach między jedną kawką, a drugą.
            Druga sprawa to kwestia załozycielki wątku.
            Napisała, ze jechała ich z pracy cała grupa. O ile rezydentowi nie chce się
            najczęściej ruszyć pupci do jednego turysty, to opieka nad taką grupą z jakiejś
            firmy jest zrozumiała, bo przecież dzięki dobrej opiece i inne firmy (zamiast
            premii) mogą fundnąć taki wyjazd swoim wyróżniajacym się pracownikom.
            W zeszłym roku sporo takich przypadkó na tym forum było opisywanych.

Więc w tej materii przychylam się jednak do zdania założycielki wątku.
            Ale o Oasisie wogóle się nie wypowiadam, ponieważ nie byłem z nimi nigdzie.
            Poprostu analizuję jedynie rozmowę forumowiczów.
            • eb_13 Re: Też nie wierzę w tę bajkę z pracą 18.05.05, 10:35
              NO to mamy nowy wątek w którym KTOŚ bez sensu próbuje "walczyć z całym
              światem" - nie wiem dlaczego ale prawdziwy do złudzenia w stylu przypomina mi
              między innymi...ATONA. Może się mylę... Pozdrawiam!!!
    • Gość: prawdziwy Re: EGIPT - REWELACJA!!!! IP: *.aster.pl 18.05.05, 09:30
      Kończąc!!! dyskusję stwierdzam ostatecznie że po przejściach z tym biurem, nie
      uważam je za wiarygodne
      • alis14 Re: EGIPT - REWELACJA!!!! 20.05.05, 00:15
        Chyba niechcący ze zwykłego podzielenia się moją opinią wyszła jakaś wielka
        dyskusja na tematy różne.
        Przykro mi, jesli ktoś miał złe turystyczne doświadczenia (i teraz przelewa je
        na wszystkich wokół).
        Ja miałam kontakt z Oasisem po raz pierwszy, i doświadczenia z tego wyjazdu
        znakomite, więc po prostu się nimi podzieliłam. Każdy (jak sądzę) może mieć
        własne zdanie. Zresztą, jak zauwaąyłam, inni uczestnicy tej wycieczki też się
        nim podzieli (na forum ogólnym).
        Wszystkich pozdrawiam, i życze miłego pobytu, w Egipcie albo gdzie indziej, z
        Oasisem albo z innym biurem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka