Dodaj do ulubionych

Triada 7+7 (objazd) byłem wróciłem

26.05.05, 21:53
Kilka dni temu wróciłem z wycieczki 7+7 z Triadą. Przed wyjazdem wiele
ciekawych informacji dowiedziałem się na tym forum, teraz sam mogę
odpowiedzieć na różne pytanka związane z podobnymi wyjazdami
Obserwuj wątek
    • Gość: ika Re: Triada 7+7 (objazd) byłem wróciłem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.05.05, 22:01
      no to opowiadaj: na początek wrażenia ogólne poproszę
      • artfro Re: Triada 7+7 (objazd) byłem wróciłem 26.05.05, 23:02
        Ogólne wrażenia dosyć pozytywne. W zasadzie nie należę do ludzi, którzy
        narzekają, ale kilka negatywnych rzeczy wymaga krótkiego opisu. Pierwsze
        wiaderko zimnej wody mieliśmy po wylądowaniu samolotu na płycie lotniska w
        Hurghadzie. Jeden z pasażerów rejsu, którym lecieliśmy w trakcie lotu źle się
        poczuł, po przylocie wymagał konsultacji lekarskiej. O ile dobrze pamiętam
        minęło chyba około 15 minut zanim Egipcjanie uradzili jak przetransportować
        gościa z samolotu do ambulansu. Druga sprawa to nieszczęsne wizy, temat
        wałkowany na forum nie od dziś. Nastawiliśmy się oczywiście na zakup wizy za 15
        $ w kantorze obok stanowisk Triady. Niestety ku naszemu zdziwieniu po wejściu
        na halę okazało się że owe kantory są nieczynne. Ich pracownicy odnaleźli się,
        kiedy już praktycznie wszyscy zakupili wizę w punktach Triady.
      • artfro Re: Triada 7+7 (objazd) byłem wróciłem 26.05.05, 23:11
        Mieszkaliśmy w hotelach 3***. Na przykład w Hurghadzie w Hotelu Santa Maria.
        Przy wyborze wycieczek fakultatywnych w Hurghadzie polecam buro Orbit Tours.
        Byliśmy na kilku organizowanych przez nich wyprawach i trzeba przyznać że
        obsługa była profesjonalna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka