Dodaj do ulubionych

Forum HOTELE beznadzieja

IP: *.lot.pl 07.07.05, 17:56
Zadałam pytanie o hotel na MARTWYM forum hotele - oczywiście nikt mi nie
odpisał, ale ok, olałam, ale teraz szanowny pan admin usunął mój wątek. Miło,
bardzo miło. A potem wielkie apele i prośby aby na ogólnym forum nie zakładać
wątków o hotelach. A takiego... założę ze złości tysiąc takich wątków. Będę
pytać i pytać o pokoje o plażę o wszystko. A jak wrócę to strzelę eseja na
tysiąc słów o tym jak wyglądał mój hotel również na forum OGÓLNYM... bez
sensu to wszystko.
Obserwuj wątek
    • miriam_73 Re: Forum HOTELE beznadzieja 07.07.05, 18:09
      Bo się najpierw misiu naucz czytać ze zrozumieniem. Na górze na stronie Forum
      Hotele masz wyraźną "instrukcję obsługi". Posty które nie spełniają tych
      warunkó będę wycinać czy Ci się to podoba czy nie,
    • pc_maniac to Ty jesteś "beznadzieja" 07.07.05, 19:33
      Cóż wypowiedziałaś nie na temat forum, które prawie 2 lata temu założyłem, więc
      czuję się z obligowany odpowiedzieć.
      Forum Egipt hotele z założenia miał gromadzić informacje i opinie o hotelach.
      Od samego początku nie miało być to forum, gdzie 90% postó byłyby pytania.
      Choć oczywiście pytania są przyczynkiem do odpowiedzi, więc dopuki nie ukaże
      się odpowiedź W DANYM WĄTKU to pytanie nie jest kasowane. Ale jeśli ukazuje się
      odpowiedź, to po co komu pytanie? Pytającemu?
      Wyobraź sobie wątek (choć ja jako moderator nawet nie muszę sobie wyobrażać, bo
      widzę wątki z wszystkimi postami, nawet tymi skasowanymi), więc wyobraź sobie
      wątek o danym hotelu, gdzie 60 postó to pytania (i to w kółko to samo - np. Co
      nowego w Magawish" lub, czy ktoś wrócił ostatnio z Alladyna"), a 10 odpowiedzi.

Czy taki wątek spełniałby swoją informacyjną rolę?
      Teraz druga część odpowiedzi - Kto do diabłą tworzy to forum? Moderator, który
      ma pisać za Was odpowiedzi? Czy właśnie osoby, które stamtąd wróciły i miałyby
      możliwość odpowiedzieć na Wasze pytania?!

Jesteś beznadziejna w swoim rozumowaniu, ze jak Tobie tam nie odpowiedzieli, to
      Ty również olejesz Twoich następców na drodze do Egiptu.
      Czy właśnie nie takie podejście innych spowodowało, że nie doczekałaś się
      odpowiedzi> Czy uważasz, że inni postępują wobec Ciebie nie fair, to Ty też tak
      zrobisz?

To proszę uprzejmie - możemy w cholerę zlikwidować to forum, myślisz, ze ja
      albo Miriam_73 zarabiamy na nim? Nie kochana, poswięcamy czas i swoje chęci, by
      Wam dopomóc w zdobywaniu informacji, ale że Wy sami macie naszą pracę daleko i
      głęboko, to nie miej do nas pretensji. My moglibyśmy swój czas wykorzystać w
      całkiem inny przyjemniejszy sposób, a mimo to nadal jeszcze nam się chce
      poświęcić go Wam.
      Tylko jak długo?!
      • eb_13 Re: to Ty jesteś "beznadzieja" 07.07.05, 19:43
        Oby jak najdłużej... To forum jest naprawdę potrzebne i to nie tylko tym co
        pierwszy czy drugi raz wyjeżdżają... a co do kasowania pytań na które została
        udzielona odpowiedź - jak najbardziej ma to sens, przecież w tym wszystkim
        chodzi przede wszystkim o odpowiedzi:))) Pozdrawiam!!!
        Ps. Pc_maniac i Miriam_73 trzymajcie tak dalej!!!
        Pc_maniac - cieszę się, że powracają tu prawdziwi miłośnicy Egiptu:)))
        • Gość: ha ha Re: to Ty jesteś "beznadzieja" IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:05
          pc maniac a Ty co tu robisz? OBRAŻALSKI juz ci przeszlo ha ha hi hi
      • xfish Re: to Ty jesteś "beznadzieja" 07.07.05, 20:55
        Wiem o czym mówi Ania. Problemem nie jest to, że nikt nie odpowiedział tylko, że
        admin czyli prawdopodobnie Ty usunąłeś pytanie. Jak sam napisałeś usuwasz
        pytania jak już ktoś odpisze. Sam również kiedyś pytałem o hotel. Przez kilka
        dni nikt nie odpisał aż w końcu mój post został skasowany - i to jest
        wkurzające. Przecież nie będę co kilka dni pytał o to samo bo admin kasuje
        wiadomości.
        Pozdrawiam.
    • Gość: Ania Re: Forum HOTELE beznadzieja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:31
      ojej pc_maniacu, ale się uśmiałam...oczekujesz braw, wyrazów uznania? Bo z
      twojego postu wynika, że uczestniczysz w przymusowej pracy. Zawsze myślałam, że
      forum prywatne zakłada się dobrowolnie...usuwaj te swoje forum nikt Ci nie
      zabrania, ale prosze nie męcz się już więcej i "wykorzystaj ten czas w
      przyjemniejszy sposób".
      • annie2003 Re: Forum HOTELE beznadzieja 07.07.05, 20:36
        pc_maniac - WELCOME BACK!!!
        zostaw te dziecinę, skoro lubi sobie poobrażać się na innych, jej sprawa..
        niech zabiera zabawki i idzie do innej piaskownicy

border="0"
        src="tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10731;124/st/20050810/e/time+to+fl
        y+away/dt/6/k/5145/event.png"></a>
        • Gość: eva2412 Re: Forum HOTELE beznadzieja - Do PC IP: *.nat.renicom.pl 07.07.05, 20:47
          Mam nadzieję,że wróciłeś na forum na stałe.
      • pc_maniac Beznadzieja, że tak mało osób opisuje i odpisuje!! 07.07.05, 22:49
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> ojej pc_maniacu, ale się uśmiałam...oczekujesz braw, wyrazów uznania? Bo z
        > twojego postu wynika, że uczestniczysz w przymusowej pracy. Zawsze myślałam,
        że
        >
        > forum prywatne zakłada się dobrowolnie...usuwaj te swoje forum nikt Ci nie
        > zabrania, ale prosze nie męcz się już więcej i "wykorzystaj ten czas w
        > przyjemniejszy sposób".

Nie oczekuję braw ani uznania, bo nigdy tego nie oczekiwałem.
        A co do usuwania pytań, to tak jak napisałem usuwane są po otrzymaniu
        odpowiedzi. Wydaje mi się, ze nie tyle usunięte zostało Twoje pytanie, ale
        bardziej wątek, który założyłaś, a który nie spełniał wymogów tego forum.
        Jakie to są wymogi? Bardzo proste (opisane zreszytą u góry forum):
        1.DUBLE WĄTKÓW O TYM SAMYM OBIEKCIE
        2.NIE MAJĄCE W TYTULE NAZWY HOTELU ILOŚCI GWIAZDEK I MIEJSCOWOŚCI.

Dam Ci przykłady:
        "Gardenia Plaza (1) egipt-hotele "
        "Country CLUB SHARM - PILNE!!! (1) mirandadl "
        "Delfinarium w Sharm!!byl ktos?? (1) orzeeel"
        "Desert Rose Hurghada (1) gazela25"
        "G R A N D M A K A D I (1) olo99"
        "GRAND MAKADI***** MAKADI BAY (1) olo99" (w tym przypadku jest to dubel
        wątku "Grand Makadi - Makadi Bay (*****) (13) meduni"

O ile przymykamy oko na wątki, w których ktoś odpowiedział na pytanie, bo
        ODPOWIEDZI I OPISY TO PODSTAWOWY CEL TEGO FORUM, o tyle wątki z nieprawidłowym
        tytułem kasujemy po 2-3 dniach, jeśli nikt się nie wpisał.
        Chodzi o to, że w wyszukiwarkach internauci chcieliby mieć prawidłowe
        trafienia, a często przekręcając nazwę, lub nie wpisując miasta, poprostu
        wprowadzamy zamęt.

Jeśli uważasz, że Twój wątek nie powinien być skasowany - napisz do Miriam_73
        lub do mnie maila i podaj chociaż nicka, pod którym go założyłaś, a sprawdzimy
        to i jeśli masz racje sprawa zostanie rozwiązana jednym kliknięciem,a wątek
        przywrócony.
        Mnie bardziej zirytowała Twoja postawa złośliwości, że jeśli Tobie nie
        odpowiedzieli na tym forum, to Ty tym bardziej nie odpowiesz po powrocie innym.
        A właśnie największą zaletą forum HOTELE są opisy i odpowiedzi.
        Wyobraź sobie, ze wracasz z danego hotelu, opisujesz go i zaczynasz wątek, w
        którym właśnie Ty jesteś osobą odpowiadającą na pytania.

Jednak, jeśli założysz wątek i przez pół roku dodawane są jedynie do niego
        pytania, zaś znajduje się w nim zero odpowiedzi (a takie wątki bywały na tym
        forum, oj bywały) to takie forum informacyjne psu na budę się zda.
        Może Miriam_73 zastosowała zbyt rygorystyczne zasady?! Nie wiem, nie wtrącam
        się. Teraz Ona jest adminem, ja jedynie w miarę możliwości staram się pomóc.
        -------------------

Do EB13 i Eva2412 - nie nie powróciłem na forum Egipt, to jedynie jednorazowa
        sytuacja z racji pomocy Miriam_73 w moderowaniu.

• Gość: ha ha Re: Beznadzieja, że tak mało osób opisuje i odpis IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:09
          Łaski nikomu nie robisz pc. Świat bez Ciebie sie nie zawali.
        • Gość: jasio WSZECHWIEDZĄCY POWRÓCIŁ!!! IP: 62.111.149.* 08.07.05, 12:16
          O... wszechwiedzący powrócił... a miało Ciebie już tu nie być... Już sie nie
          gniewasz??? Znowu nas zaszczycisz swoimi głupimi radami, zdjęciami córeczki,
          życzeniami dla A. Pikulskiej. Jeżeli ktoś robi śmietnik na tym forum to TYLKO
          TY!!!
          Nie pozdrawiam
        • Gość: xFish Re: Beznadzieja, że tak mało osób opisuje i odpis IP: *.poczta.wroclaw.pl / 195.205.145.* 08.07.05, 13:20
          Skoro w moim przypadku również jakiś punkt regulaminu został złamany to
          poproszę o informację, który.
          Zakładałem jakiś czas temu topic na temat hotelu Steigenberger Golf 5* ElGouna,
          który został skasowany po kilku dniach.
          • Gość: jasio Re: Beznadzieja, że tak mało osób opisuje i odpis IP: 62.111.149.* 08.07.05, 13:24
            Wydaje mi się, że ktoś steruje (pc-maniac) wypowiedziami na forum i od jego
            decyzji zależy która z opinii zostanie na forum, a która nie. Przez to nie ma
            co liczyć na pełen przegląd zdań/opinii na forum, bo zostają tylko te właściwe.
          • pc_maniac Re: Beznadzieja, że tak mało osób opisuje i odpis 08.07.05, 14:05
            (cyt.)"Steigenberger Golf - El Gouna (*****)
            xfish 22.05.2005 21:10 + odpowiedz
            Czy ktoś może był w tym hotelu?
            • Re: Steigenberger Golf - El Gouna (*****)
            xfish 02.06.2005 17:51 + odpowiedz
            Naprawdę nikt nie zna tego hotelu? Nikt nie korzysta z oferty Traveligo.pl?
            Please napiszcie coś."

Przez 2 tygodnie wątek był na forum. Ponieważ nikt w nim nie zamieścił ani
            jednej informacji, a sam zacząłeś dopisywać kolejne pytania, prawdopodobnie
            Miriam usunęła wątek, to moje przypuszczenia, ponieważ nie ja go usunąłem.
            Gdyby padła choć jedna odpowiedź wątek zostałby, a tak hotel czeka aż ktoś się
            zlituje i go opisze.

Jak sama nazwa wskazuje to forum zopiniami i opisami. Kiedyś poddałem pod
            dyskusję kwestię pytań na tym forum - 90% osób wypowiedziała się, że pytania
            jedynie zaśmiecą to forum. Zdecydujecie inaczej, to sprawa pozostawiania pytań
            się zmieni. To od Was wyłącznie zależy.

Co do postu "Gość: jasio 08.07.2005 13:24 + odpowiedz
            Wydaje mi się, że ktoś steruje (pc-maniac) wypowiedziami na forum i od jego
            decyzji zależy która z opinii zostanie na forum, a która nie."

Odpowiem najprościej jak potrafię by dotarło to do "myślącego inaczej" PYTANIA
            NIE SĄ OPINIAMI, więc kasowanie ich nie można nazwać wpływaniem na obiektywizm
            przedstawiania hoteli.
            Odpowiedzi kasowane są WYŁĄCZNIE GDY NIEKULTURALNIE ODNOSZĄ SIĘ DO INNEGO
            FORUMOWICZA! Przyznam, że w przeciągu 2 lat takich postów było zaledwie (na
            szczęście) 2.

Co do poprzedniej wypowiedzi Jasia - odpowiem jeszcze krócej - wisi mi Twoje
            zdanie na mój temat jak kilo kitu. Gdybyś był osobą, która cokolwiek robi na
            tym forum dla innych, poza zaśmiecaniem go debilnymi tekstami to może warto
            byłoby z Tobą rozmawiać.
            • Gość: jasio [...] IP: 62.111.149.* 08.07.05, 14:26
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: xFish Re: Beznadzieja, że tak mało osób opisuje i odpis IP: *.poczta.wroclaw.pl / 195.205.145.* 08.07.05, 14:56
              pc_maniac napisał:

> (cyt.)"Steigenberger Golf - El Gouna (*****)
              > xfish 22.05.2005 21:10 + odpowiedz
              > Czy ktoś może był w tym hotelu?
              > • Re: Steigenberger Golf - El Gouna (*****)
              > xfish 02.06.2005 17:51 + odpowiedz
              > Naprawdę nikt nie zna tego hotelu? Nikt nie korzysta z oferty Traveligo.pl?
              > Please napiszcie coś."
              > Przez 2 tygodnie wątek był na forum. Ponieważ nikt w nim nie zamieścił ani
              > jednej informacji, a sam zacząłeś dopisywać kolejne pytania, prawdopodobnie
              > Miriam usunęła wątek, to moje przypuszczenia, ponieważ nie ja go usunąłem.
              > Gdyby padła choć jedna odpowiedź wątek zostałby, a tak hotel czeka aż ktoś
              się zlituje i go opisze.

Więc co było większym grzechem: to że nikt przez dwa tygodnie nie odpisał czy,
              że dopisałem kolejną prośbę? Może trzeba określić ile czasu hotel może czekać
              na zlitowanie zanim nerwowa Miriam go skasuje. Dla mnie takie kasowanie jest
              bez sensu. Jak się nie podobało drugie pytanie można je było usunąć a nie cały
              wątek bo wcześniej była szansa, że ktoś "się zlituje i go opisze" a po waszej
              cenzurze NIKT go nie opisze.
              • pc_maniac Re: Beznadzieja, że tak mało osób opisuje i odpis 08.07.05, 15:01
                xFish nie mogę Ci odpowiedzieć, bo nie ja skasowałem wątek.
                Ja zostawiłbym go, licząc, ze ktoś wreszcie napisze coś o tym hotelu.
                Odpowiem tak, ja go przywróciłem. Liczę, że Miriam nie skasuje go ponownie.
    • Gość: Ania Re: Forum HOTELE beznadzieja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 00:20
      To nie ja założyłam ten wątek! NIewiem czy zauważyłes subtelna roznice w IP, a
      poza tym "Ania" to bardzo popularne imię.
      • Gość: jadzia Re: Forum HOTELE beznadzieja IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.07.05, 08:39
        Subtelna roznice... hahahaha
        • Gość: Ania Re: Forum HOTELE beznadzieja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:40
          Jadziu cieszę się Twoim szczęściem:-).
      • jam_pi Re: Forum HOTELE beznadzieja 08.07.05, 16:28
        ale jaja, trza sie tu jeszcze w dedektywa Rysia bawić, ten pisze z tego IP, ten
        z tamtego! Droga Aniu, ja na ten przykład piszę przynajmniej z 3 różnych IP :P
        • Gość: jadzia Re: Forum HOTELE beznadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:34
          ups.. a ja z dwoch ;) ale to subtelna roznica.. ups.. przypomnialam sobie ze
          pisze pod dwoma roznymi nickami ;) ale to rownie subtelne jest :)
    • Gość: Ania Re: Forum HOTELE beznadzieja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:52
      Tak, tak bawcie się w deDektywa....a tak na marginesie na czym polega ta
      zabawa? Nigdy nie grałam!
      • Gość: jadzia Re: Forum HOTELE beznadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 23:21
        wiesz aniu jak dorosniesze to zrozumiesz ze nie wszystko co czlowiek robi jest
        zabawa.. btw.. czy uwazasz ze ludzie beda dla Ciebie mili po serii chamskich i
        zlosliwych postow? smiem watpic..
    • Gość: Ania Re: Forum HOTELE beznadzieja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 00:52
      Przepraszam bardzo, ale gdzie są moje złośliwe posty? Prosze o linki
      • Gość: Betty Re: Forum HOTELE beznadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:38
        Autorka ma rację. Mi polecił to forum mój kolega, dzis napisałam jeden wątek o
        forum hotele, od razu wszyscy na mnie napadli. Kończe z tym forum, ale dzwie
        sie molim znajomym że tu siedzą. To forum to gniazdo żmij
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka