IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 15.07.05, 17:59
czy ktos byl w hotelu w Hurghadzie - Sea Garden? co to za hotel? fotki ze
stron www juz widzialem, bardziej interesuja mnie opinie turystow ktorzy tam
byli, dziekuje pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • orchidea27 Re: pytanie 15.07.05, 18:47
      Opinie znajdziesz na forum Hotele w Egipcie. O tym, o ktory pytasz jest tez
      troszke. :)
    • pipipipi To naprawdę nie jest forum o hotelach!!! 15.07.05, 18:47
      A takie masz powyżej.
      Ponieważ jesteś jak widzę leniem, podam Ci od razu link do wątku o tym hotelu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=13355062
      • Gość: sadik Re: To naprawdę nie jest forum o hotelach!!! IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 15.07.05, 19:33
        OKI sorki ale czy nikt nie byl nigdy w tym hotelu?? tamte widzialem - niewiele
        napisane, czyzby byl on nieciekawy??
      • Gość: Stefan Re: To naprawdę nie jest forum o hotelach!!! IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 16.07.05, 09:48
        Ty przestan wszystkich od leniow wyzywac, tylko zajrzyj najpierw czy informacje
        w watku ktory podajesz nie sa np. z 2003 roku. A nam chodzi o aktualne od osob
        ktore bly w tym roku.

pozdrawiam

Karol

P.S.
        Mnie tez ie nazywaj leniem :P
        • pipipipi Re: To naprawdę nie jest forum o hotelach!!! 16.07.05, 09:55
          Gość portalu: Stefan napisał(a):

> Ty przestan wszystkich od leniow wyzywac, tylko zajrzyj najpierw czy
          informacje
          > w watku ktory podajesz nie sa np. z 2003 roku. A nam chodzi o aktualne od osob
          > ktore bly w tym roku.

A co broni Stefanie tam zapytać o nowe informacje? PRZECIEŻ TO WŁAŚNIE FORUM O
          HOTELACH!
          Nieprawdaż?
    • Gość: sadik Re: pytanie IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 16.07.05, 10:00
      Dzieki Stefan - interesuja mnie wlasnie opinie z tego roku bo przeciez przez
      pare lat wszystko moze sie zmienic, pozdrawiam
      • Gość: Stefan Re: pytanie IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 16.07.05, 12:35
        Luzik. Mam ta wade (a moze zalete), ze nie lubie jak ktos mnie poucza !
        Tymbardzej jak widze, ze robi to masowo :)

pozdrawiam

Stefan
    • agneshrg Re: pytanie 16.07.05, 13:41
      Jezdze do tego hotelu regularnie. Jest maly, rodzinnie prowadzony, czysty!!!.
      Wole pokoje w czesci glownej niz w dwoch bocznych skrzydlach. Stosunkowo nowy.
      Porocz basenu i lezakow nie ma nic wiecej, wiec na sporty i animacje takie jak
      w typowych resortach nie ma co liczyc. Sniadania- tzw rozszerzone kontynentalne
      czyli ser, wedlina, musli, jogurt, owoce, ale juz np omlety czy jajecznice
      mozna dodatkowo zamowic, kolacje bufet do wyboru-wybor skromny ale za to bardzo
      pyszne i codziennie co innego. O jakosci jedzenia moze swiadczyc to ze
      codziennie jada w restauracji razem z goscmi dyrektor i jego syn.
      Problem jest z plaza, bo chodzi sie albo do Papas Beach ( recepcja daje
      wejsciowki na caly czas pobytu wiec za wejscie na dyskoteke tez sie nie placi)
      albo na publiczna obok.
      Jesli chcesz wiecej info prosze na maila.
      • Gość: sadik Re: pytanie IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 16.07.05, 13:57
        Wielkie dzieki za info, podaje adres internetowy tak jak mowiles:
        andiwr@interia.pl, moze masz jakies wlasne foto z tego hotelu, kiedy byles tam
        ostatni raz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka